Φυσικά και αδικήθηκε η Ανατολική Στερεά και τα λοιπά!Στα τέλη Γενάρη για λίγο δεν το έστρωσε κέντρο Αθήνας ενώ στα μέσα Φλεβάρη δεν μπόρεσε να το στρώσει Σπέτσες!Δαγκωτή η τελευταία επιλογή! [i]
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
Απο άποψη υετού δεν νομίζω, απο άποψη θερμοκρασιών μπορεί αν και δεν γνωρίζω. Μεγάλος χαμένος η κεντρική και δυτική Μακεδονία και ακολουθούν η Θεσσαλία, ανατολική Μακεδονία και Θράκη και τέλος ανατολικά προσήνεμα με την ευρεία έννοια, κατά τη γνώμη μου.Edited by: GiaPa
Εγω μεσα στη γενικη μουφοχρονια, δεν εχω κανενα παραπονο απο τα χιονακια που εριξε, αλλά μονο για την περιοχη μου. Αυτο που ελειπε δεν ηταν το ενδιαφερον (δοξα τον Θεο, απο εκει που μεσημερι-απογευμα ειχε ηλιο χωρις ΟΥΤΕ ΕΝΑ συννεφο, μεσα σε 3 ωρες αρχισε να χιονιζει (τον Δεκεμβριο)!!!), αλλά η ΔΙΑΡΚΕΙΑ! maximum ηταν οι 20-21 ωρες συνεχους χιονοπτωσης.. Αλλά ειχαμε 2 αξιολογες χιονοστρωσεις, χαμηλες θερμοκρασιες και χειμωνιατικο σκηνικο για αρκετες μερες.Edited by: nick_ts157
Ποιοι ειναι αυτοί που ψηφισαν Α. Στερεα Κρήτη? [i]
4 ειναι Γιωργο. Βρες μεσα στο θεμα ποιοι υποστηριζουν τετοια αποψη και θα τους βρεις.
Κι εγώ το λέω δυνατά πως αδικήθηκαν τα προσήνεμα...Αν είναι δυνατόν,ΜΟΝΟ 50 ποντοι να κάνει στον Πειραιά,απαράδεκτο που δεν πάγωσε ο Σαρονικός για 10 μέρες τουλάχιστον! Χειμώνας στα ανατολικά προσήνεμα σημαίνει να πηγάινεις απο την Χαλκίδα με τα πόδια στην Σκόπελο! Αλλιώς είναι μούφα!
"
http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Ο χειμώνας περνάει στην ιστορία ως ένας από τους πλέον εντυπωσιακούς χειμώνες σε ορισμένες περιοχές με εκπληκτικά χιονο-γεγονότα!!!
ακομα και στην τριπολη περασαμε ιστορικες μερες χιονια οσο παραξενο και αν φαινεται!
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Αλλού υποτονικός αλλού φυσιολογικός ,ουδεμία πάντως σχέση με πέρυσι ,ο φετινός χειμώνας.Κρύα στην Θεσ/νίκη πιστεύω είχαμε αρκετά ως πολλά ,λείψανε όμως τα φαινόμενα.Αυτά έχει ο καιρός , όπως και γυρίσματα όμως που λέει και ο λαός. Edited by: js69
Ο φετινος χειμωνας ηταν και παλι μια μεγαλη μουφα. κανουμε το λαθος και τον συγκρινουμε με τον περσινο γιαυτο μας φενετε καλυτερος. Αν τον δεις υετικα ηταν μια μεγαλη μουφα για ολη την χωρα με εξερεση ενα τριημερο στα προσηνεμα που εριξε χιονια. Θερμοκρασιακα πηγε καλα μονο ο χειμωνας καθως ηταν αρκετα ψυχρος. Ακομα και απο πλευρας ανεμων χαλια τα πηγε. Τωρα αν θελετε να συγκρινουμε καθε περιοχη ξεχωριστα τοτε οι μονοι που δεν μπορουν να μιλουν ειμαστε εμεις στα προσηνεμα καθως το χιονακι μας το ειδαμε. Οι μεγαλυτερες αδικημενες περιοχες ειναι η ΒΔ χωρα και η Θεσσαλια.
Ποιοι ειναι αυτοί που ψηφισαν Α. Στερεα Κρήτη? [i]
4 ειναι Γιωργο. Βρες μεσα στο θεμα ποιοι υποστηριζουν τετοια αποψη και θα τους βρεις.
Κι εγώ το λέω δυνατά πως αδικήθηκαν τα προσήνεμα...Αν είναι δυνατόν,ΜΟΝΟ 50 ποντοι να κάνει στον Πειραιά,απαράδεκτο που δεν πάγωσε ο Σαρονικός για 10 μέρες τουλάχιστον! Χειμώνας στα ανατολικά προσήνεμα σημαίνει να πηγάινεις απο την Χαλκίδα με τα πόδια στην Σκόπελο! Αλλιώς είναι μούφα!
Φοκιωνα στο ειπα και προχθες στο Αναφορες Θεσσαλονικης. Προσπαθησε ο τροπος γραφης σου να μην ειναι εριστικος
"
Moύφα ο φετινός χειμώνας Γιάννη; Ε όχι κι έτσι βρε αδελφέ...Μια χαρά χειμώνας ήταν, με ιστορικά ξεσπάσματα, αλλά και με υποτονικές περιόδους. Και όταν μιλάμε επίσης για ψυχρότερο συνολικά μόνο μούφα δεν ήταν. Οι περιοχές που δεν ευνοήθηκαν ήταν απλά η χρονιά τους να εισπράξουν λίγα...Οι επόμενοι θα είναι στα μέτρα τους.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment