Originally posted by dirfi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
1100 eyro zhmia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να σβησετε οποια ποστ μου θελετε και θεωρειτε οτι δε πρεπει να φαινονται,ακομη και μπαν να γινω θα το δεχτω χωρις κανενα παραπονο....απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
-
kalispera apo nayplio!!etsi etsi epiteloys na mboyn sthn thesi toys,o kathe spitholiontas leei oti tou erthei...Originally posted by erythreabeachΣταύρο αν και όταν μπήκα στο φόρουμ είχα πολλές περισσότερες εμπειρίες και αν θες και γνώσεις για το αντικείμενο από λίγα έστω άτομα,ποτέ δεν θέλησα να το παίξω ο μεγάλος δάσκαλος και καθηγητής. Μάλιστα τα θέματα που άνοιγα ήταν λίγα και περισσότερο απαντούσα σε άλλα θέματα με αρκετά ποστ συμπληρώνοντας κάτι από αυτά που γνώριζα και δεν είχαν γραφτεί.Originally posted by steeve88Απλά σου είπα ότι ο τρόπος σου δεν ήταν σωστός...έχεις δίκιο αλλά ο τρόπος δεν ήταν σωστός...δηλαδή επειδή είμαστε στα άσχετα θα χαρακτηρίζουμε κάποιον κακομαθημένο" κλπ.??δεν νομίζω ότι είναι σωστή αντίδραση..Σαφώς και δεν ζήτησα επιβράβευση...αυτό έλειπε..ποτέ δεν το κάνω...όποιος δέχεται αυτα που λέω καλώς...όποιος δεν τα δέχεται πάλι καλώς..θα έχει τους λόγους του...αλλά άλλο πράγμα να μη σου δίνουν σημασία και άλλο πράγμα να γελιοποιούν κάθε λεγόμενό σου και μάλιστα με υβριστικό τρόπο και να επικροτούνται εμμέσως από κάποιους...δε νομίζεις ότι έχει τεράστεια διαφορά??
Όταν είχα κάτι να πω σε σχέση πάντα με την τρέχουσα καιρική κατάσταση άνοιγα κάποιο θέμα.
Όταν μάλιστα σε κάποιο μου θέμα πρωτοέγραψα για την κυκλοφορία στα 500mb για αυλώνες και τροπικούς αεροχειμάρους άκουσα διάφορα σχόλια σε ελάχιστες πάλι απαντήσεις.
Την συνέχεια δεν θα στην πω δες απλά στο φόρουμ τώρα.
Αρκετά μέλη έχουν έναν υπερβάλλον ζήλο εδώ.Με το που διαπιστώσουν ότι μπορούν να διαβάσουν και να ερμηνεύσουν έναν προγνωστικό χάρτη θεωρούν ότι πλέον μπορούν να δώσουν πράγματα και όχι να πάρουν.Αναγάγουν την μετεωρολογία και τον καιρό σε 5 προγνωστικούς χάρτες ενός μοντέλου και σε 5 παραδείγματα διάταξης συστημάτων.
Δεν είναι έτσι όμως.Και να σου πω και κάτι για εσένα προσωπικά.Στο φόρουμ είσαι ένα χρόνο και κάτι.Όπως ο ίδιος έχεις πει μέσα σε αυτόν τον χρόνο έμαθες αρκετά για το αντικείμενο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.
Έμαθες όμως τόσα ώστε να ανοίγεις ένα θέμα ως σεμινάριο μετεωρολογικών όρων και καιρικών συνθηκών ???Δεν περίμενες ότι κάποιοι θα το δουν αλλιώς εδώ???Δηλαδή θεώρησες ότι πλέον το επόμενό σου βήμα ήταν στο να μεταδώσεις γνώσεις και να ανοίξεις θέματα αναλύοντας διατάξεις, χάρτες γενικούς και όχι σε σχέση με την καιρική τρέχουσα κατάσταση???Εμένα προσωπικά μου κακοφάνηκε και θεωρώ και σε άλλους μια και διαπιστώνω ότι το φόρουμ τείνει να πάρει την μορφή του διαγωνισμού ως προς τον καλύτερο προγνώστη,ποιος θα μεταφέρει τα περισσότερα σε γνώσεις ποιος θα πει το κάτι παραπάνω.
Εσύ συγκεκριμένα μου έδειξες έναν άνθρωπο που μπήκε στο φόρουμ μόνο με φιλοδοξίες,φιλοδοξία στην διάκριση ,φιλοδοξία για επιβράβευση ,φιλοδοξία για καθολική εκτίμηση φιλοδοξία για μεγάλες προγνώσεις και μάλιστα όλα αυτά άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες.
Ο Δημήτρης ο kabman έκανε ένα συγκεκριμένο πράγμα από την αρχή της παρουσίας του εδώ.Εβδομαδίαίες προγνώσεις.Ξέρεις τι κριτική έχει φάει τόσα χρόνια για αυτές τις προγνώσεις???Και από εμένα προσωπικά και από πολλούς άλλους.Τόσο γιατί ήταν ατεκμηρίωτες όσο γιατί ήταν υπερβολικές.Παρόλα αυτά δεν μπήκε στα χαρακώματα,κρατούσε πράγματα από την κριτική που του γινόταν προσπάθησε να συμπεριλάβει περισσότερα στοιχεία δεχόταν ότι δεν γνώριζε και συνέχιζε.Ακόμα και σε αυστηρές κριτικές.Φέτος μάλιστα χλευάστηκε κι όλας ,αντέδρασε και καλός άλλα δεν έμεινε εκεί συνεχίζει όπως του άρεσε και του αρέσει.
Όλοι έχουμε πάρει πράγματα από αυτό το φόρουμ και πρέπει να το διαφυλάξουμε για αυτόν τον λόγω.Όποιος νομίζει ότι δεν έχει να πάρει τότε κακώς βρίσκεται εδώ μια και τα ξέρει όλα,εγώ θεωρώ ότι έχω να πάρω και να παίρνω και στην πορεία γι αυτό θα παραμείνω.
Για την απάντηση στον Γιάννη απάντησα όπως και στα δικά σου ερωτήματα ήδη.
oso gia ta aytokinhta re paidia ti asxoliste???se aythn thn hlikia to kathe pedaki exei mia istoria taxamoy na diigiete!!!den to xerete??
sta dika mas ta xronia kaname tosa polla pragmata poy den eixame xameno xrono na leme dfsbgsdgbdbdgsgtaeg sta computer!!
eimastan exw kaI XEROMASTE THN ZWH!! apo oti blepw omws akomh kai twra eimaste pio drasthrioi emeis
"καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Δύο πράγματα:
Σε όλα τα αυτοκ/κα φόρα που μετέχω(και είναι ουκ ολίγα) υπάρχει μονίμως η διαφορετική προσέγγιση μεταξύ των ήρεμων νομοταγών οδηγών με αυτή των οδηγών που ενίοτε προσαρμόζουν" τον ΚΟΚ βάση των οδηγικών τους ικανοτήτων ,του αυτοκινήτου τους και των συνθηκών του δρόμου.Η κου βέντα μεταξύ τους είναι σκληρή μεν ,με επιχειρήματα δε.Η λέξη "κακομαθημένος" είναι λίγη σε αυτά που έχω δει να γράφονται ,δικαίως ή αδίκως.Αντίληψη μου είναι ότι το ζήτημα δημιουργήθηκε στην 3πλή προσπέραση.
Ξέφυγε όμως και γύρισε σε προσωπικές αντεγκλήσεις από αυτές που μόνο να προσφέρουν δεν έχουν στο φόρουμ αυτό.
Δεν το κλείδωσα μέχρι τώρα γιατί είχα την αίσθηση ότι Γιώργος και Σταύρος θα καταλήξουν με την ποιότητά τους σε ένα θεμιτό και ιδιαιτέρως ευχάριστό για το Φόρουμ αποτέλεσμα.
Αντίθετα όμως βλέπω το θέμα να προκαλεί αντιφάσεις και εντάσεις που δεν βοηθούν κανένα αλλά έρχονται και σε αντίθεση με τη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο φόρουμ.
Βάσει των παραπάνω το θέμα κλειδώνει και ας περάσει στη λήθη.....
"
Comment
-
Το διορθώνω Γιώργο,αναφέρομαι στην εκρηκτικότητα του θέματος αυτού καθεαυτού και σαφώς όχι στη κουβέντα σας.Originally posted by js69Δύο πράγματα:
Σε όλα τα αυτοκ/κα φόρα που μετέχω(και είναι ουκ ολίγα) υπάρχει μονίμως η διαφορετική προσέγγιση μεταξύ των ήρεμων νομοταγών οδηγών με αυτή των οδηγών που ενίοτε προσαρμόζουν" τον ΚΟΚ βάση των οδηγικών τους ικανοτήτων ,του αυτοκινήτου τους και των συνθηκών του δρόμου.Η κου βέντα μεταξύ τους είναι σκληρή μεν ,με επιχειρήματα δε.Η λέξη "κακομαθημένος" είναι λίγη σε αυτά που έχω δει να γράφονται ,δικαίως ή αδίκως.Αντίληψη μου είναι ότι το ζήτημα δημιουργήθηκε στην 3πλή προσπέραση.
Διαβλέπω ότι πιθανόν να γυρίσει σε προσωπικές αντεγκλήσεις από αυτές που μόνο να προσφέρουν δεν έχουν στο φόρουμ αυτό.
Δεν το κλείδωσα μέχρι τώρα γιατί είχα την αίσθηση ότι Γιώργος και Σταύρος θα καταλήξουν με την ποιότητά τους σε ένα θεμιτό και ιδιαιτέρως ευχάριστό για το Φόρουμ αποτέλεσμα.
Αντίθετα όμως πιθανόν θέμα να οδηγήσει σε αντιφάσεις και εντάσεις που δεν βοηθούν κανένα αλλά έρχονται και σε αντίθεση με τη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο φόρουμ.
Βάσει των παραπάνω το θέμα κλειδώνει και ας περάσει στη λήθη.....
Edited by: js69 "
Comment

Comment