Announcement

Collapse
No announcement yet.

καλα χριστουγεννα.......και...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• καλα χριστουγεννα.......και...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΤΕΛΟΙΑ!!!

ΛΟΙΠΟΝ..ΛΟΙΠΟΝ...

Να ευχηθω με τη σειρα μου χρονια πολλα,με χιονια πολλα(αν και δεν τα βλεπω...)

Επισεις χρονια πολλα στον zink t ,στον pamporovo , αν και δικαιολογημενα εκνευριστικα...

Τωρα επιδει μπηκα στις σελιδες,του συγκεκριμενου ποστ,που εστειλε ο φιλος,θα ριξω λιγο νερο στο κρασι μου,και θα το θεωρηση "ατυχες γεγονος" αυτο το αιδιαστικο για ξερατα flash video,γιατι πραγματικα ειχε ενα σωρο αλλα αστεια,και ιδιαιτερα βιντεακια,που πραγματικα αξιζαν,ετσι για αλλαγη.
    Ειμουνα αποτομος,αλλα δεν μου αφησε και πολλα περιθορια σκεψης.
    Πραγματικα πιστευω ,μπορουσε να στειλει κατι αλλο.

Εαν θελει ,ας στειλει στο larissatrophy@netscape.net ενα μαιλ να τον παρω τηλεφονο να τα πουμε.

Να στε καλα.

Φανης Χατζηγριβας.
    "
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ

Comment

Paidia gia poio site milate mporeikte na mou peite ligo dwste link den kserw gia to ti milate toses meres... Xronnia polla se olous"
      priamos1

Comment

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΗ, ανταποδίδω τις ευχές. Όλες οι κουβέντες έγιναν τουλάχιστον από μένα ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, και αυτό που τελικά θέλω να πω είναι πως καλύτερα να μην μιλάμε εν θερμώ". Πάντως οκ, η κάθε συμπεριφορά είναι κατανοητή, και μένα μου έχει τύχει πάμπολλες φορές να τα πάρω τόσο πολύ στο κράνος και να μην ξέρω τι λέω. Και έτσι χάνει και το δίκιο του κανείς..

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟ και εννοώ ΟΛΟ το φόρουμ, τακτικούς και μη."
        Over and out.

Comment

Paidia xronia pola kai apo mena an kai eime neos sto forum grigora eklimatistika kai egina taktikos opos arketi pistevo edo mesa prepi na paroyme to snowreportxapi mas.

Xronia polia me xionia pola pantos edo se mas akomi exoume arketo xioni kai mesa stin poli sta de perixora exi akomi pano apo miso metro xioni.

Comment

Tις καλύτερες ευχές κι από μένα, με τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα το συντομότερο δυνατόν...και ακόμη... Με χιόνια πολλά και παρατεταμένες βαρυχειμωνιές. Υγεία και αγάπη...αισθανθείτε το φως των ημερών, που είναι πολύ δυνατό και δίνει μια αίσθηση ευτυχίας. Ζήστε το...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! "

http://weatherparty.blogspot.gr/
            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

xronia polla me tis 8ermoteres eyxes na pragmatopoih8ei oti epi8ymeite .kala xristoygenna.....kai xionia polla kai kala "

Comment

ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ "
                ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ
                  ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ

ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ. "
                  Ο ΧΙΟΝΙΑΣ

Comment

Working...
                  X