Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψήνεται κανείς για Bansko?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ψήνεται κανείς για Bansko?

Λεω να την κάνω για πάνω το επόμενο ΠΣΚΔ μιας και τα δικά μας ΧΚ δεν την πολυπαλεύουν.Οι τιμές πάνω (για διαμονή) είναι πολυ χαμηλές...τι λέτε?

kazaboubou, άσχετα με το Bansko, μ'αρέσει το kazaboubou Τι σημαίνει? [i]
    "
    Παν τα χιόνια, παν τα κάλλη...
    Αλλά ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ πάλι!!

Comment

Originally posted by kazaboubou
      Λεω να την κάνω για πάνω το επόμενο ΠΣΚΔ μιας και τα δικά μας ΧΚ δεν την πολυπαλεύουν.Οι τιμές πάνω (για διαμονή) είναι πολυ χαμηλές...τι λέτε?
      kaza psinome alla egw erxome af8imerwn
      You can go fast, I can go anywhere

Comment

εγω ειμαι μεταξυ Βασιλιτσας το Σαβ/κο και Μπανσκο αυθημερον Κυριακη...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Tants ελα εστω και για μια μέρα ρε συ...Καααααλά θα περάσουμε......

Comment

Originally posted by fevgath
            kazaboubou, άσχετα με το Bansko, μ'αρέσει το kazaboubou Τι σημαίνει? [i]
            Είναι μια ατάκα απο μια ταινία με τον βέγγο που είναι μουτζουρωμένος στη μούρη απο τον καπνό ενος τρένου.
            Εξού και η ατάκα "Αμαν ο καζαμπούμπου"

"

Comment

Originally posted by Tants
              Originally posted by kazaboubou
              kaza psinome alla egw erxome af8imerwn
              KAza egw apo drama eimai miamish writsa mexri gondola. Eimai poly mesa gia tetia fash
              You can go fast, I can go anywhere

Comment

Παίδες, θέλω την γνώμη σας για 27-28-29-30 Μάρτη (εσείς που έχετε πάει Bansko).

Αξίζει τον κόπο?...

Comment

Αν έχει χιόνι ναι....

Comment

εγω παντως θα παω μαλλον Κυριακη...αν εχει χιονι θα πω και στις 30...δεν βαριεσαι...να φυγει λιγο η τρελα...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Σόρρυ για το offtopic?

Συγγνώμη kazaboubou εσύ δεν ήσουν χτυπημένος?Που είχες πέσει πάνω στο χέρι σου σε μία παγωμένη" ημέρα??Edited by: christoforos86 "

Comment

Ευτυχώς Χριστόφορε το χέρι είχε πολύ καλή αποθεραπεία και εδω και 15 μέρες κάνω όλες τις κινήσεις χωρίς πρόβλημα (δεν το εχω δεμένο πια)

Comment

εχω κλεισει με το snowbus του euroski club για το τετραημερο της 25ης. πιστευω οτι θα εχει χιονι. αυτη τη στιγμη δινει 100εκ στην βαση και 180εκ στην κορυφη και δειχνει οτι θα ριξει και αλλο μεχρι τοτε. οποτε ειμαι αισιοδοξος!

αναχωρηση Παρασκευη στις 8 το βραδυ απο Αθηνα και αφιξη την επομενη το πρωι και βουρ στις πιστες!

Comment

kaza,πόσο βγαίνει το κοστουμάκι ρε συ δλδ;Πάνω-κάτω..να έχουμε μια ιδέα....Από Αθήνα...;;;;
                            Beati Paoli.........

Comment

snowspir, μαλλον εμενα εννοεις. [i]
                              340 το ατομο ειναι που περιλαμβανει την μετακινηση με το bus και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο σε ξενοδοχειο 4*
                              "

Comment

Working...
                              X