ειπα λοιπον να το βαλω εδω π κατα την γνωμη σας πιστευετε οτι πρεπει να μπει θετω μερικες περιοχες στο προσκηνιο αλλα βαλτε κ εσεις την δικια σας αν δεν υπαρχει,ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
επομενος σταθμος???που?
Collapse
X
-
θα μπορούσες να ανοίξεις ένα θέμα terry κάνοντας τον ανάλλογο ουσιαστικό αναλυτικό πρόλογο για ένα θέμα που σε ενδιαφέρει όπως το δίκτυο των ήδη υπαρχόντων σταθμών και τις ελείψεις σε αυτό.Μια ξεκρέμαστη δημοσκόπιση με 5 επιλλογές για μια ολόκληρη χώρα δεν λέει τίποτα.
Καλό θα είναι όπως έχω ξανά πει να αποφεύγουμε την αλόγιστη χρήση των δημοσκοπίσεων γιατί χάνουν και οι ίδιες την ουσία τους άλλα και το θέμα για το οποίο ανοίγονται.
Comment
-
Υπηρχε και υπαρχει ενα τετοιο θεμα Γιωργο αλλα μαλλον εχει χαθει στις πισω σελιδες καθως ειναι κανα 4μηνο ανοιχτοOriginally posted by erythreabeachθα μπορούσες να ανοίξεις ένα θέμα terry κάνοντας τον ανάλλογο ουσιαστικό αναλυτικό πρόλογο για ένα θέμα που σε ενδιαφέρει όπως το δίκτυο των ήδη υπαρχόντων σταθμών και τις ελείψεις σε αυτό.Μια ξεκρέμαστη δημοσκόπιση με 5 επιλλογές για μια ολόκληρη χώρα δεν λέει τίποτα.
Καλό θα είναι όπως έχω ξανά πει να αποφεύγουμε την αλόγιστη χρήση των δημοσκοπίσεων γιατί χάνουν και οι ίδιες την ουσία τους άλλα και το θέμα για το οποίο ανοίγονται.
Comment
-
ola ayta p lete συμφωνω κ επαυξανω καντε ομως αφου εχετε εσεις ολες αυτες τις ιδεες την κινηση κ μην περιμενετε απο εναν τερρυ κ τον καθε τερρυ να κανει κατι τετοιο!σιγουρα δεν επιλεγουμε εμεις π θα τοποθετηθει ο σταθμος απλα το εβαλα ετσι σαν ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα!επισης δεν καταλαβα γινετε παρατηρηση σε εμενα για δημοσκοπησεις π στο κατω κατω μια ανοιξα,οτι ειναι αχρηστες κτλ χανουν το νοημα τους κ οχι σε τοσες π γινοντε ανα καιρους κ εχουν εντελως αχρηστο κ καμια σχεση με τον καιρο νοημα?!αφου δεν υπαρχει δημοσκοπηση π να μην αλλοιωθει κ το ξερετε καλα σε ολες θα γραφτουνε μπαρουφες κ ο καθενας μπορει να ψηφισει αυτο π θελει αυτος κ οχι τι κανονικα θα επρεπε κ θεωρειτε το σωστο!οσο για τον προλογο π λετε εγω δεν ειχα ουτε εχω χρονο να κανω κατι τετοιο,οποιος μπορει παρακαλω ας το κανει!αν ωστοσο θεωρειτε τοσο μα τοσο ακυρο ολο αυτο κλειδωστε το θεμα![i]
φιλικα θοδωρης":weather_14:Με χιονοεκτιμηση,
θoδωρης :cool:
Comment

"
Comment