'Ελεγα να ανέβω το τετραήμερο μετά την 25η Μαρτίου με το πούλμαν του palmos. Σας παρακαλώ να μου πείτε (ειδικά όσοι πάνε συχνά και ξέρουν) σε τί κατάσταση είναι το βουνό τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου. Τέλος από τα ξενοδοχεία Pirin, Bansko, Villa Roka ποιό θα προτείνατε? Καλές ταβέρνες?... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω νέα σας...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bansko τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου
Collapse
X
-
Εμείς μείναμε στο Mount Blanc. Διαμερίσματα με πλήρη εξοπλισμό κκουζίνας μόνο 54 ευρω για 2 άτομα. Χωρίς όμως διατροφή. ΑΠό όσο έχω δει πάντως και τα 3 που προτείνεις είναι καλά ξενοδοχεία. Οπότε μην ανυσηχείς. Όσο για τον καιρό και εγώ περιμένω νέα........ γιατί και εγώ θα έχω άδεια......
-
Εγω εμεινα το τριημερο της καθαρας δευτερας στο villa roka και εμεινα απολυτα ευχαριστειμενος.Καθαρο ξενοδοχειο,ευγενικοι υπαληλοι,πολυ καλο πρωινο και βραδυνο.(εχω μεινει και στο dream και το villa roka ηταν πολυ καλυτερο).Οσο για το βουνο τα νεα δεν ειναι πολυ καλα αν δεν αλλαξει ο καιρος.Πολυ ζεστη που κανει το χιονι απο πολυ νωρις σουπα και εμφανιση πετρων και χωματος στις χαμηλες πιστες.Αν και την κυριακη χιονισε, παρολα αυτα πρεπει να κρυωσει γαιτι τωρα ουτε τα κανονια δεν μπορουν να χρησιμευσουν.Ελπιζω να σε βοηθησα
Comment
-
Προσωπικα και γω βρεθηκα το τριημερο στο bansko με group(λεοφωρειο) δηλαδη αλλα η παρουσια αυτοκινητων με ελληνικες πινακιδες ηταν κατι παραπανω απο εντονη.Απο πολλα μερη της Ελλαδας..Θεσ/νικη,Κατερινη,Βολο,Λαμια,Λαρισα,Κοζανη και φυσικα απο τις κοντινες πολεις του ν.Εβρου και των Σερρων.Απ'οτι φαινεται ειναι ασφαλες μιας και το bansko δεν ειναι καμμια πολη να ελεγχεται απο την μαφια ή αλλες σκοτεινες" δυναμεις !!
Α! Να σου πω μια λεπτομερεια ομως..Στην επιστροφη,στα συνορα ειχε απιστευτη ουρα στα ΙΧ ενω τα λεοφωρεια ξεμπερδευαν στο μπαμ.Edited by: Burton "snow is only frozen water !!!
slalom babe,slalom !!
Comment
-
Εγώ ανέβηκα 2 φορές με το δικό μου αυτοκίνητο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα με ελληνικές πινακίδες, ενώ κυκλοφορούν και πανάκριβα αυτοκίνητα.Originally posted by TURMSτελικα παιδια ειναι ααφαλές να πας Μπανσκο με το αμαξι σου;
Εγώ που έφυγα το Σαβ/κύριακο της Κ. Δευτέρας δεν έκανα ούτε 2' στα σύνορα [i]"Originally posted by BurtonΑ! Να σου πω μια λεπτομερεια ομως..Στην επιστροφη,στα συνορα ειχε απιστευτη ουρα στα ΙΧ ενω τα λεοφωρεια ξεμπερδευαν στο μπαμ.Your Revolution Is A Joke
Comment
-
sta sinora den zitane gia to amaksi tipota momo tautotita h diavatirio.akoma kai me palia tautotita pernas. i prasini karta pou vgazis gia to amaksi einai an se periptosi pou exis atixima na se apozimiosi i asfalistiki sou eteria.sta boulgarika sunora aplos otan perasis ton elegxo plironis 5euro gia diodia.
Comment

Comment