poios itan epanw sto parko to savvato?????
Announcement
Collapse
No announcement yet.
fterolaka....
Collapse
X
-
Καλημέρα και συγνώμη εκ των προτέρων για το hijack του θέματος, αλλά είδα ότι κάποιος χτύπησε στο γόνατο και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και είχα πριν 3 σχεδόν βδομάδες παρόμοιο ατύχημα.
Μετά από άλμα και βάζοντας όλο το βάρος μπροστά έσκασα με το γόνατο στο χιόνι. Πολύς πόνος, το πατούσα βέβαια αλλά ενοχλούσε.
Έβγαλα ακτινογραφίες, οι οποίες ήταν καθαρές".
Ο γιατρός μου έδωσε κάτι αντιφλεγμονώδη χάπια (Arcoxia - αν θυμάμαι καλά) για 2 βδομάδες και καλτσάκι για το γόνατο. Όπως επίσης και 2 βδομάδες ξεκούραση και αποχή από κάθε αθλητική δραστηριότητα.
Ανάφερε επίσης ότι μετά το πέρας των 2 εβδομάδων αν συνεχίσει ο πόνος, (έχω μπεί ήδη στην 3 βδομάδα) να πάω να κάνω MRI.
Να σημειώσω ότι τη Δευτέρα έκανα 2 καταβάσεις στο Τρόοδος ΧΩΡΙΣ καμία ενόχληση.
"Worldwide Snowboarding
Comment
-
den kserw se pio stadio vriskese arxon!! apla egw xtipisa sto box 6fores to idio simio ospou h 6 itan o ponos tou spasimatos....mou pristike kai meta apo 3 meres to pataw kanonika!!apla asto na ksekourastei giati an to kseksiseis kai to xtipiseis mporei na sou mineixronio provlima!!prosexe to!!!!ksekourasi re c!
Comment
-
Έχω ξαναχτυπήσει στο αριστερό γόνατο αλλά δεν είχα τόσο πόνο. Δεν πρήστηκε ιδιαίτερα, πολύ λίγο μπορώ να πω.
Μόλις γύρισα από ελαφρύ τρέξιμο 9 χλμ χωρίς την παραμικρή ενόχληση και τώρα που κάθομαι το νιώθω να με τσιγκλάει"..."Worldwide Snowboarding
Comment
-
το σαββατο εκεινο ηταν πολυ καλη μερα
δοκιμασα και τα 3 boxes, το αλμα και το wallride
το αλμα μου φανηκε μια χαρα, δεν ειχα προβλημα ουτε με FS 180 ουτε με switch BS 180
το wallride οσο ψηλο πρεπει, μονο προβλημα ηταν οτι το χιονι χαλαγε γρηγορα και οι shapers το εφτιαχναν καθε λιγο και λιγακι. σε καπια φαση εκανα μαλακια και ενω ανεβηκα πανω να κανω pressing, επεσα απο πισω! [i]
αλλα νταξει ευτυχως δεν επαθα τιποτα!
τα boxes πολυ καλα"
SUMMER NIGHTMARE
Comment

Comment