Announcement

Collapse
No announcement yet.

fterolaka....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fterolaka....

poios itan epanw sto parko to savvato?????

εγω την κυριακη και δευτερα...
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

kalo e??to alma den to tolmisa omos...fovomoun to landing pou itan ligo pagos!!!!

alla ta boxes ta ekana polles fores...ws pou epesa sto ena anao tou kai gam@# to gonato mou!@

Comment

ουτε εγω πηγα στο αλμα,προτιμησα να μαθω τα κουτια.αν πηγαινα στο αλμα δεν ξερω απο που θα με μαζευανε [i]
        ελπιζω να μην εχεις τπτ σοβαρο στο γονατο!"

Comment

e entaksei aktinografies...to ena to allo...alla ok!provlima ston plagiometopiko xiasto!!!einai ok twra...eixa mia flegmoni kai twra ok!!to pataw!!!apla oxi snowboard afto to savatokyriako pou leei o logos [i]"

Comment

παλι καλα!καλυτερα ενα σ/κ εκτος παρα να τρεχεις με γιατρους κλπ!

Comment

Καλημέρα και συγνώμη εκ των προτέρων για το hijack του θέματος, αλλά είδα ότι κάποιος χτύπησε στο γόνατο και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μιας και είχα πριν 3 σχεδόν βδομάδες παρόμοιο ατύχημα.

Μετά από άλμα και βάζοντας όλο το βάρος μπροστά έσκασα με το γόνατο στο χιόνι. Πολύς πόνος, το πατούσα βέβαια αλλά ενοχλούσε.

Έβγαλα ακτινογραφίες, οι οποίες ήταν καθαρές".

Ο γιατρός μου έδωσε κάτι αντιφλεγμονώδη χάπια (Arcoxia - αν θυμάμαι καλά) για 2 βδομάδες και καλτσάκι για το γόνατο. Όπως επίσης και 2 βδομάδες ξεκούραση και αποχή από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Ανάφερε επίσης ότι μετά το πέρας των 2 εβδομάδων αν συνεχίσει ο πόνος, (έχω μπεί ήδη στην 3 βδομάδα) να πάω να κάνω MRI.

Να σημειώσω ότι τη Δευτέρα έκανα 2 καταβάσεις στο Τρόοδος ΧΩΡΙΣ καμία ενόχληση.
              "
              Worldwide Snowboarding

Comment

den kserw se pio stadio vriskese arxon!! apla egw xtipisa sto box 6fores to idio simio ospou h 6 itan o ponos tou spasimatos....mou pristike kai meta apo 3 meres to pataw kanonika!!apla asto na ksekourastei giati an to kseksiseis kai to xtipiseis mporei na sou mineixronio provlima!!prosexe to!!!!ksekourasi re c!

Comment

Έχω ξαναχτυπήσει στο αριστερό γόνατο αλλά δεν είχα τόσο πόνο. Δεν πρήστηκε ιδιαίτερα, πολύ λίγο μπορώ να πω.

Μόλις γύρισα από ελαφρύ τρέξιμο 9 χλμ χωρίς την παραμικρή ενόχληση και τώρα που κάθομαι το νιώθω να με τσιγκλάει"..."
                  Worldwide Snowboarding

Comment

Ξεκούραση,πάγο,αντιφλεγμονώδη(τα πρώτα 2,από μόνος σου,το τελευταίο μετά από επίσκεψη στον γιατρό)και ότι άλλο σου πει ο ντόκτορ....
                    Beati Paoli.........

Comment

auto akrivos...auto pou leei o snowspir....ksekourasi!!!!!!!!

Comment

το σαββατο εκεινο ηταν πολυ καλη μερα
                        δοκιμασα και τα 3 boxes, το αλμα και το wallride
                        το αλμα μου φανηκε μια χαρα, δεν ειχα προβλημα ουτε με FS 180 ουτε με switch BS 180
                        το wallride οσο ψηλο πρεπει, μονο προβλημα ηταν οτι το χιονι χαλαγε γρηγορα και οι shapers το εφτιαχναν καθε λιγο και λιγακι. σε καπια φαση εκανα μαλακια και ενω ανεβηκα πανω να κανω pressing, επεσα απο πισω! [i]
                        αλλα νταξει ευτυχως δεν επαθα τιποτα!
                        τα boxes πολυ καλα"

SUMMER NIGHTMARE

Comment

τα κουτια ρε φιλε οσο τα χαρηκαμε κυριακη και δευτερα αλλο τοσο ξενερωσα σημερα με την σουπα!δεν παλευοταν η κατασταση με τπτ!

Comment

Working...
                          X