Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αετος και Ατμοσφαιρα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αετος και Ατμοσφαιρα

Πως ηταν ο καιρος σημερα στα μερη σας?

Για δειξτε λιγο φωτο απο πεταγμα του χαρταετου.... Εδω Αρχαια Ολυμπια φτηνα την γλιτωσαμε την μπορα.

Και του χρονου να ειμαστε καλα!

[i]

"
    Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Mέσα από την Ολυμπία εισαι?Εμένα με ξέρεις?Γιατί απο το τοπίο μου μοιάζει Κοσκινά!!

Comment

Originally posted by lambros-kefal
      Mέσα από την Ολυμπία εισαι?Εμένα με ξέρεις?Γιατί απο το τοπίο μου μοιάζει Κοσκινά!!

Οχι φιλε, lambros-kefal. Ειμαι απο το Πελοπιο... αρκετα κοντα ομως στου Κοσκινα. Εχω κανα δυο φιλαρακια απο Μιρακα και Κλαδεο. Εσυ τι κανεις Αργοστολι?
      Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Comment

Πελόπιο!εκεί πήγα σχολείο!Λόγο δουλειας είμαι Κεφ. 7 χρόνια αλλά η οικογενειά μου μένει ακόμα Ολυμπία!Εσύ λογικά πρέπει να είσαι πολύ μικροτερός μου γιατί ξέρω πολλά¨παιδιά" από το χωριό σου!Το e mail μου είναι lambros-p@otenet.gr !"

Comment

[i]
          "

Comment

ΕΜΑΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΑΝΟΙΓΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΛΙΓΟ Π[ΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΕΜΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΛΟΓΩ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
            ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΗΣΤΕΙΑ
            ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Εδώ εβρεχε ανοτολικά του νησιού με μπόρες και μαλλον χιόνιζε στον Αίνο!

Χτες είχα παει για τρέξιμο στο βουνό και χιόνιζε απο τα 1200μ! Στην κορυφή είχε γύρω στους 40 ποντους και γυρίζοντας έριχνε χαλαζόχιονο χαμηλά! Τώρα έχει καθαρισει και είχε ενα απίστευτο ηλιοβασίλεμα!

Comment

Ωρε πατριώτη Κεφαλλονίτη!!! [i] Edited by: zink_titanum "
                Over and out.

Comment

Ερχεσαι καθόλου στο νησί?Παντως φέτος ο Αίνος δεν κράτησε χιόνι!Κάποιες χρονιές μιλάμε για μέτρα...

Comment

Originally posted by lambros-kefal
                    Ερχεσαι καθόλου στο νησί?Παντως φέτος ο Αίνος δεν κράτησε χιόνι!Κάποιες χρονιές μιλάμε για μέτρα...
                    emena einai apo deilinata k agkwna oi papoudes k giagiades m[i]"
                    :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

Working...
                    X