Announcement

Collapse
No announcement yet.

M.B. + Ατλαντικός μπαμπούλας / Εξέλιξη..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M.B. + Ατλαντικός μπαμπούλας / Εξέλιξη..

...φαίνεται ότι αυτές οι δύο παράμετροι που αναφέρονται στον τίτλο του μηνύματος, καθορίζουν το καιρικό παιγνίδι των επόμενων ημερώ, δίνοντας από Πέμπτη ζωνική κυκλοφορία στη χώρα μας και χειμώνα στα Βόρεια και Β.Δ.
    Τα χαμηλά της Βρεττανίας που ήδη άρχισαν να δίνουν έντονα φαινόμενα (αέρα ισχυρό, βροχές, χιόνια και χαμηλές θερ.) στις πέριξ περιοχές, τελικά δημιουργούν δύο κέντρα με το ένα να φεύγει ως ήδη ξέραμε ανατολικά, αλλά το άλλο παραμένει σχεδόν στάσιμο βόρεια του μεγάλου νησιού και Δυτικά της Νορβηγίας και σε συνδυασμό με ένα ακόμη χαμηλό στην...γεννοφωλιά του Αζορικού και τα χαμηλά μπαμούλες του Ατλαντικού που πλέον διογκώνονται (πριν μερικές ημέρες ήταν ήρεμες γατούλες), δεν αφήνουν περιθώρια για κάτι καλό προς τα Βαλκάνια τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο. Ο Αζορικός δεν μπορεί να επεκταθεί εκεί που θέλουμε και οι ψυχρές αέριες μάζες θα στριφογυρίζουν μεταξύ της Σκανδιναβίας (φαίνεται θα νοιώσουν πολύ έντονο χειμώνα τώρα στα...γεράματα), της Βρεττανίας και της Ισλανδίας...άντε και λίγο στην ΒΔ Ευρώπη και τη Ρωσία.
    Ετσι φαίνεται ότι η χώρα μας εκεί που ήλπιζε για μια διαμόρφωση θετική, μένει στο περίμενε...
    Αντικυκλώνας εμποδισμού δεν φαίνεται να έχει δυναμική στα ΒΔ κι έτσι μέχρι τις 18 του μήνα δεν φαίνεται ιδιαίτερη δραστηριότητα προς τα λημέρια μας. Από της ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν μέχρι και τη Δευτέρα θα φάμε λιακάδες και θερμ. που μπορεί να φτάσουν και τους 24-25οC...Αυτά για την ώρα και είμαστε σε παρακολούθηση της φύσεως...Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Ωραια!!!Θα λιωσουν ολα στα βουνα μας γμτ!

Comment

Και τώρα το 18άρι βγάζει άλλη φάση μετά τις 17 του μήνα...Ως εκεί είναι όπως περιγράψαμε πιο πάνω...μετά έχουμε άλλα κόλπα...

Comment

Originally posted by beach-snow
        Και τώρα το 18άρι βγάζει άλλη φάση μετά τις 17 του μήνα...Ως εκεί είναι όπως περιγράψαμε πιο πάνω...μετά έχουμε άλλα κόλπα...

Ουαου! Που πηγαν οι ζεστες καλε; [i]"
        καιρομανια!!!!!

Comment

εγω αυτο π παρατηρω ειναι εντονο ψυχος να συσωρευετε στα βορεια προς τα μεσα του μηνα το τελευταιο αντιο θα ελεγα εγω,αφου πιστευω οτι εκεινο το διαστημα μετεπειτα θα δωσει κατι αρκετα καλο κ ψυχρο κ εδω!προς το παρον οι χαρτες μεχρι κ 15 μυριζουν ανοιξη κ απριλιο!παρακαλω κ δυστυχως εγω προσωπικα παω για κουβα(οταν μιλαγα για ψυχρο κ βροχερο μηνα)αλλα ειπαμε μαντης δεν ειναι κανει!ας κρατησουμε ομως κ μια πισινη για το 2 15νθημερο κανεις δεν ξερει![i]"
          :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

Κοίτα όλα είναι ανοιχτά, αλλά όπως έχει η εικόνα μέχρι 18 τουλάχιστον δεν θα έχει τίποτα...Μετά δεν ξέρω τώρα στο 18άρι κάτι θέλει να πει, το Ευρωπαικό πιο μετά ετοιμάζει κάτι κι αυτό, αλλά είναιο μακριά...Υπομονή και ε΄δω θα είμαστε.

Comment

Originally posted by terry
              εγω αυτο π παρατηρω ειναι εντονο ψυχος να συσωρευετε στα βορεια προς τα μεσα του μηνα το τελευταιο αντιο θα ελεγα εγω,αφου πιστευω οτι εκεινο το διαστημα μετεπειτα θα δωσει κατι αρκετα καλο κ ψυχρο κ εδω!προς το παρον οι χαρτες μεχρι κ 15 μυριζουν ανοιξη κ απριλιο!παρακαλω κ δυστυχως εγω προσωπικα παω για κουβα(οταν μιλαγα για ψυχρο κ βροχερο μηνα)αλλα ειπαμε μαντης δεν ειναι κανει!ας κρατησουμε ομως κ μια πισινη για το 2 15νθημερο κανεις δεν ξερει![i]

Αστα αυτα! Προσπαθεις να δικαιολογηθεις...
              Να σου πω την αληθεια και εγω ετσι πιστευα. Λεω, απο εδω και περα τερμα τα φαινομενα... Και ετοιμαζομουν να υποδεχτω τις λιακαδες. Μου φαινεται τελικα οτι ο καιρος μας ετοιμαζει μικρες εκπληξεις...

"
              καιρομανια!!!!!

Comment

o wandley 8a katebasei ta minia tou apo tin ntoulapa

Comment

Α και αύριο βράδυ αργά και ως λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης η Αθήνα παίζει να έχει βροχή ίσως και καταιγίδα...

Comment

Φαντάσου Ρωμανέ να επιβεβαιωθούν εκείνοι με το μοντέλο που έλεγαν για επανάληψη του χιονιά προς τα τέλη Μαρτίου και να σε ξαναδώ με το snowboard; Θα τα έχω δει όλα τότε...λέμε τώρα!!!

Comment

kwsta to sanidi exei ananewsei to rantebou tou gia ton noembrio [i]"

Comment

Originally posted by romas9
                        kwsta to sanidi exei ananewsei to rantebou tou gia ton noembrio [i]
                        καλα, εσυ δεν εχεις σχολειο αυριο μικρε;

"
                        καιρομανια!!!!!

Comment

o mikros megalwse re kateriniw exei teleiwsei to sxoleio [i]"

Comment

Originally posted by romas9
                            o mikros megalwse re kateriniw exei teleiwsei to sxoleio [i]

Α ρε μεγαλεεεε..... "
                            καιρομανια!!!!!

Comment

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΤΖΙΦΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 850 ΔΙΝΕΙ 20ΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 21/3![i]"
                              ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
                              ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

Working...
                              X