Γιατί βρε παιδιά συνεχίζετε να κηνυγάτε κάτι το οποίο έχει πλέον παρέλθει οριστικά...Χαλαρώστε και ας χαρούμε τις καταιγίδες της Ανοιξης...Μην μπριζώνεστε άδικα,τα χιόνια ΤΕΛΟΣ για φέτος...Εχω βαρεθεί να το λέω εδώ και 10 μέρες οταν ακόμα περιμένατε χιόνια στην Θεσσαλονίκη! Ο Χειμώνας περασε,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε? Τώρα πλέον ας ελπίζουμε σε κανα χαμηλό το οποίο θα δώσει μια κακοκαιρία της προκοπής και 2ψήφιο αριθμό mm..Δεν το λέω αυτό για να κάνω τον κακό,αλλά για να σας προσγειώσω στην πραγματικότητα! [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
18z...άντε πάλι...
Collapse
X
-
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα,χιονια τελος για τα πεδινα,για ημιορεινα-ορεινα ειναι μεσα στο παιχνιδι ακομα.αλλωστε η φυση εχει δειξει τα σημαδια της.οι βροχες ειναι ευεργετικες ας ερθουν,τις περιμενουμε με ανοιχτες αγκαλες!!Originally posted by meteofokΓιατί βρε παιδιά συνεχίζετε να κηνυγάτε κάτι το οποίο έχει πλέον παρέλθει οριστικά...Χαλαρώστε και ας χαρούμε τις καταιγίδες της Ανοιξης...Μην μπριζώνεστε άδικα,τα χιόνια ΤΕΛΟΣ για φέτος...Εχω βαρεθεί να το λέω εδώ και 10 μέρες οταν ακόμα περιμένατε χιόνια στην Θεσσαλονίκη! Ο Χειμώνας περασε,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε? Τώρα πλέον ας ελπίζουμε σε κανα χαμηλό το οποίο θα δώσει μια κακοκαιρία της προκοπής και 2ψήφιο αριθμό mm..Δεν το λέω αυτό για να κάνω τον κακό,αλλά για να σας προσγειώσω στην πραγματικότητα! [i]
"sigpic
ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...
Comment
-
Εγώ προσωπικά μπριζώθηκα για μια καλή κακοκαιρία με λίγο κρύο..δεν αντέχω τόση ζέστη..θέλω λίγο κρύο...όχι χιόνια..κρύο..από τώρα πιάσαμε τα 20+..έλεος...Originally posted by meteofokΓιατί βρε παιδιά συνεχίζετε να κηνυγάτε κάτι το οποίο έχει πλέον παρέλθει οριστικά...Χαλαρώστε και ας χαρούμε τις καταιγίδες της Ανοιξης...Μην μπριζώνεστε άδικα,τα χιόνια ΤΕΛΟΣ για φέτος...Εχω βαρεθεί να το λέω εδώ και 10 μέρες οταν ακόμα περιμένατε χιόνια στην Θεσσαλονίκη! Ο Χειμώνας περασε,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε? Τώρα πλέον ας ελπίζουμε σε κανα χαμηλό το οποίο θα δώσει μια κακοκαιρία της προκοπής και 2ψήφιο αριθμό mm..Δεν το λέω αυτό για να κάνω τον κακό,αλλά για να σας προσγειώσω στην πραγματικότητα! [i]
"www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment
-
Kανείς αγαπητοί φίλοι δεν είπε για χιόνια στα πεδινά ή αλλού. Είπαμε ότι υπάρχει ένα σύστημα οπου δίνει πιθανότητες για ψυχρή εισβολή και βλέπουμε. Φωκίωνα δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζεις συνέχεια...τέλος ο χειμώνας και τέλος ο χειμώνας...χαίρω πολύ...κουβέντα κάνουμε, μετεωρολογικούς χάρτες βλέπουμε και σιγά μην μας ακούσει εμάς ο καιρός...Τέτοιο μήνα προυποθέσεις πάντα υπάρχουν και το παρελθόν μας έχει κάνει πολλά δώρα. Τώρα το να παρακολουθούμε την εξέλιξη μιας κατάστασης δε νομίζω ότι είναι κακό...Αλλωστε αφού τέλος κλπ ας το κλείσουμε το μαγαζί και πάλι καλό Νοέμβριο...Προσωπικά δεν μπορώ να εκτιμήσω ακόμη την κατάσταση που έρχεται...
ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ...Edited by: beach-snow
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει και κανείς δεν περιμένει χιόνια...το τονίζω για να μην έχουν τροφή για σχόλια κάποιοι πάλι.....Originally posted by beach-snowKανείς αγαπητοί φίλοι δεν είπε για χιόνια στα πεδινά ή αλλού. Είπαμε ότι υπάρχει ένα σύστημα οπου δίνει πιθανότητες για ψυχρή εισβολή και βλέπουμε. Φωκίωνα δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζεις συνέχεια...τέλος ο χειμώνας και τέλος ο χειμώνας...χαίρω πολύ...κουβέντα κάνουμε, μετεωρολογικούς χάρτες βλέπουμε και σιγά μην μας ακούσει εμάς ο καιρός...Τέτοιο μήνα προυποθέσεις πάντα υπάρχουν και το παρελθόν μας έχει κάνει πολλά δώρα. Τώρα το να παρακολουθούμε την εξέλιξη μιας κατάστασης δε νομίζω ότι είναι κακό...Αλλωστε αφού τέλος κλπ ας το κλείσουμε το μαγαζί και πάλι καλό Νοέμβριο...Προσωπικά δεν μπορώ να εκτιμήσω ακόμη την κατάσταση που έρχεται...
ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ...www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΛΕΣ(ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ)ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ(2001 27 ΜΑΡΤΗ 34ΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΧΙΟΝΙΣΕ ΩΣ ΤΑ 600 ΜΕΤΡΑ)Originally posted by meteofokΓιατί βρε παιδιά συνεχίζετε να κηνυγάτε κάτι το οποίο έχει πλέον παρέλθει οριστικά...Χαλαρώστε και ας χαρούμε τις καταιγίδες της Ανοιξης...Μην μπριζώνεστε άδικα,τα χιόνια ΤΕΛΟΣ για φέτος...Εχω βαρεθεί να το λέω εδώ και 10 μέρες οταν ακόμα περιμένατε χιόνια στην Θεσσαλονίκη! Ο Χειμώνας περασε,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουμε? Τώρα πλέον ας ελπίζουμε σε κανα χαμηλό το οποίο θα δώσει μια κακοκαιρία της προκοπής και 2ψήφιο αριθμό mm..Δεν το λέω αυτό για να κάνω τον κακό,αλλά για να σας προσγειώσω στην πραγματικότητα! [i]
Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!"http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!
Comment

Comment