Announcement

Collapse
No announcement yet.

απνοια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• απνοια

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ' ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΑΝΕ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ?ΟΥΤΕ ΚΑΝΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ,ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ,ΜΑΛΟΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ!!!ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ.ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΙΚΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟΚΡΙΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΚΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!!

Comment

Για ποιά κέρδη μιλάς;Σιγά τα κέρδη,ψιλικατζίδες είναι!

Comment

παιδια να ειστε σιγουροι οτι με τον τροπο που δουλευουν στο τελος θα βγαλουν και κερδος.ολη την σεζον ηταν αχρηστοι. τωρα στο τελος περιμενετε να καταλαβετε ποσο ανευθυνοι ειναι????

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

Πιστεύω αν πουλούσαν φασόλια Πρεσπών(που μου αρέσουν πολύ)το κέρδος θα ήταν μεγαλύτερο[i]"

Comment

δεν ηθελα να στο πω ρε φιλε νορθ,αλλα αυτος ηταν ο λογος που σε καναμε περα απο την παρεα(τα φασολια πρεσπων)[i]"
            ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Originally posted by mek4
              δεν ηθελα να στο πω ρε φιλε νορθ,αλλα αυτος ηταν ο λογος που σε καναμε περα απο την παρεα(τα φασολια πρεσπων)[i]

"

Comment

slalom baby οπως βλεπεις ο νορθ δεν απανταει,μαλον θα το καταλαβε και αυτος τορα που το αναφερα,και απο εδω και στο εξης μονο πιπεριες φλωρινης θα εχει στο μενου του,ελπιζω να μην εχει προβλημα και με αυτες,καταλαβενετε τι θελω να πω![i]"
                ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

μμμμμμμ..........πιπεριες φλωρινης...????? Τρελαινομαι για φλωρινης.....!!!! [i] "
                  ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                  fotini_kostoglou@yahoo.gr
                  Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Επέστρεψα αλλά χωρίς να έχω κόψει τα φασόλια!Λες γι αυτό να με χώρισε η γυναίκα μου;(σίγουρα πάντως ο καθένας για τους δικούς του λόγους).

Comment

καποιο με ξεχασαν το σαββατο και δεν το συγχωρο
                      http://www.skafotexniki.gr
                      http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                      ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

δε σε ξεχασε κανεις φιλαρακι,οπως βλεπεις ολη ασχολουνται με εσενα[i].

οσο για εσενα νορθ,δεν πιστευω να ειναι αληθεια αυτο που λες για τον χωριζμο.

καλησπερα και σε εσενα beauty.αν δεν κανω λαθος, ο βλαχος σε εχει καλεση σε καποιο τραπεζι που θα κανουμε,οταν φυσικα το αποφασισουμε.

εκει σιγουρα θα εχει αρκετες πιπεριες φλωρινης στο τραπεζι μας"
                        ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

μαλλον χαβαλε κανει ο νορθ αλλα πολυ φοβαμαι οτι ο χωρισμος ειναι πολυ κοντα σε αλλον[i]"

Comment

φιλε μου νεκ δεν ειμαι καλεσμενη σε κανενα τραπεζι.......αλλα και μονο που θα εχει πιπεριες φλωρινης θα ερθω......να με ενημερωσετε για το ποτε και που .......αντε να σας γνωρισω επιτελους ..... [i]"
                            ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                            fotini_kostoglou@yahoo.gr
                            Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

ο.κ beauty, οταν το κλεισουμε θα σε ενημερωσουμε,απλα γιατι θα εχει πιπεριες που σου αρεσουν,και οχι γιατι θελουμε και εμεις να σε γνωρισουμε[i],και θελουμε να σε δουμε με φορεματακι.

οσο για εσενα φιλαρακι κοψε της βλακιες.και κοιτα να τα βρειτε,με την κουβεντα ολα γινονται καλητερα,στο ειχα πει και στο βουνο ο.κ σλαλομ."
                              ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Working...
                              X