Μαρτης 1998....Ενας απο τους πιο ιστορικους χιονιαδες για πολλες περιοχες της Πελοποννησου...
Να τι εγραφε τοτε το Snow Report.....
Ολα ξεκινησαν την 24η Μαρτιου το απογευμα.....
Ασσυληπτη χιονοθυελλα που δεν εχω ξαναδει και εως το πρωι 1 μετρο χιονι...Το sr εγραψε τοτε....
Kalavryta town in emergency status, ski center resources are used to open the roads to Kalavryta town and nearby villages.....
Στις 26 Μαρτη ......το χιονι αγγιζε στο χωριο τα 2 μετρα...
All roads from/to Kalavryta are closed..Kalavryta town in emergency
Στις 27 Μαρτη...
Snowing
Light winds
The center is not accessible yet
Snow height at road:50cm..150cm
<CENTER>The <a href=http://www.cybex.gr/kalav/photos/geomap3.jpg" target="_blank">road</A> to the Ski center and to Mega Spileo from Kalavryta remains <>closed.</></CENTER> <CENTER>Efforts will continue during the night
</CENTER> <CENTER>Φτασαμε πλεον 4 μερες μετα στις 28 Μαρτη για να σταματησουν τα φαινομενα.....Το χκ θαφτηκε... τα 5 μετρα που γραφει το sr ειναι για την βαση του χκ ...Στα ψηλοτερα σημεια το χιονι εφτανε τα 8 μετρα....</CENTER> <CENTER> </CENTER> <CENTER>Stopped snowing
There are parts where snow reaches 4..5meters
Hard for ratraks to move as they sink in
Thetis building damaged
Works will carry on all night</CENTER>
Πραγματικα ενας φοβερος χιονιας που εχει χαραχτει στην μνημη μου αφου το χιονι στο σπιτι μου ειχε σκεπασει το ισογειο και εφτανε κοντα στον πρωτο οροφο!!!!
<CENTER>
</CENTER> <CENTER> </CENTER>
<CENTER> </CENTER> <CENTER> </CENTER> <CENTER> </CENTER> <CENTER>
</CENTER> <CENTER> </CENTER> <CENTER> </CENTER>"
Να τι εγραφε τοτε το Snow Report.....
Ολα ξεκινησαν την 24η Μαρτιου το απογευμα.....
Ασσυληπτη χιονοθυελλα που δεν εχω ξαναδει και εως το πρωι 1 μετρο χιονι...Το sr εγραψε τοτε....
Kalavryta town in emergency status, ski center resources are used to open the roads to Kalavryta town and nearby villages.....
Στις 26 Μαρτη ......το χιονι αγγιζε στο χωριο τα 2 μετρα...
All roads from/to Kalavryta are closed..Kalavryta town in emergency
Στις 27 Μαρτη...
Snowing
Light winds
The center is not accessible yet
Snow height at road:50cm..150cm
<CENTER>The <a href=http://www.cybex.gr/kalav/photos/geomap3.jpg" target="_blank">road</A> to the Ski center and to Mega Spileo from Kalavryta remains <>closed.</></CENTER> <CENTER>Efforts will continue during the night
</CENTER> <CENTER>Φτασαμε πλεον 4 μερες μετα στις 28 Μαρτη για να σταματησουν τα φαινομενα.....Το χκ θαφτηκε... τα 5 μετρα που γραφει το sr ειναι για την βαση του χκ ...Στα ψηλοτερα σημεια το χιονι εφτανε τα 8 μετρα....</CENTER> <CENTER> </CENTER> <CENTER>Stopped snowing
There are parts where snow reaches 4..5meters
Hard for ratraks to move as they sink in
Thetis building damaged
Works will carry on all night</CENTER>
Πραγματικα ενας φοβερος χιονιας που εχει χαραχτει στην μνημη μου αφου το χιονι στο σπιτι μου ειχε σκεπασει το ισογειο και εφτανε κοντα στον πρωτο οροφο!!!!
<CENTER>
</CENTER> <CENTER> </CENTER>
<CENTER> </CENTER> <CENTER> </CENTER> <CENTER> </CENTER> <CENTER>
</CENTER> <CENTER> </CENTER> <CENTER> </CENTER>"

Edited by: beach-snow "
</a>
"
Comment