Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MODS ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.

Η ηλικια μου , ειμαι στα διπλασια χρονια αποτι οι περισσοτεροι εδω μεσα, δεν θα επρεπε να μου επιτρεψει , στο να χρησιμοποιησω , τοσο βαριες εκφρασεις εναντια σε ενα μελος.

Δεν μπορεσα ομως να συγκρατηθώ, μολις ειδα να χρησιμοποιει την λεξη αλλοδοπο για εναν Μακεδονα-Ελληνα.

Αυτο μπορει να χαρακτηρισθει σαν υστατη προδοσια , για να χρησιμοποιησω εναν ορο του στρατου.

Ειμαστε Ελληνες ολοι και να γνωριζετε , οτι οι αυτοκαλουμενοι Μακεδονες , αυτα τα ατομα περιμενουν, ωστε να αρχισουν την προπαγανδα τους εκ των εσω.

Επειδη εκανα πολλα χρονια στο εξωτερικο, ζητω συγνωμην για το συντακτικο μου και τα ορθογραφικα λαθη μου.

Αν θελει ο κυριος αυτος να κινηθει νομικα εναντιον μου , οπως ειπε δια του αντιπροσωπου του???, ας το κανει...θα ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

Φιλικα

Γιαννης απο χωριο της Κοζανης κατοικος Ασβεστοχωριου

μια ερωτηση προς τους mod

ποιος κλειδωσε τον λογαριασμο μου χθες?(θελει λιγο ψαξιμο)...γιατι ειδα οτι ο Ακης κανει την ιδια ερωτηση σε αλλο thread.

ποιος αλλος εχει τα κλειδια, αν δεν ειναι ενεργος mod?
    Edited by: giannis42

Comment

Γιάννη (μιας και είμαι μέσα αυτήν την στιγμή). Δεν ξέρω ποιος κλείδωσε τον λογ/σμο σου, όπως δεν ξέρω και ποιος τον ξε-κλείδωσε. Το θέμα είναι η συγνώμη να είναι από τα βάθη της καρδιάς μας και να την εννοούμε. Καλή συνέχεια.
      ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
      http://www.e-achaia.gr

Comment

Originally posted by AKIS-EGIO
        Γιάννη (μιας και είμαι μέσα αυτήν την στιγμή). Δεν ξέρω ποιος κλείδωσε τον λογ/σμο σου, όπως δεν ξέρω και ποιος τον ξε-κλείδωσε. Το θέμα είναι η συγνώμη να είναι από τα βάθη της καρδιάς μας και να την εννοούμε. Καλή συνέχεια.
        ειναι απο τα βαθη της καρδιας οσον αφορα τον κ.Βατικιωτη και ολους εσας[i], οχι ομως στο ατομο που αρχισε..

Ξερω ποιος τον ξεκλειδωσε και τον ευχαριστω παρα πολυ
        "

Comment

δεν ξερω ακομη ποιος τον κλειδωσε....αν το εκανε αυτο ο erythreabeach θα εβγαζε θεμα οπως παντα..

αρχιζω να σκεφτομαι πολλα...μοντς αλλαξτε τα κλειδια...

Comment

Φίλε φαντάζομαι πως κανείς δεν έχει πρόβλημα εκτός από τον ακατονόμαστο...ο οποίος θα έχει πάντα με όλους μας...
            www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

Η συγγνώμη είναι πράξη θαρραλέα. Και ειδικά η δημόσια. [i]"
              Over and out.

Comment

εγώ εχτές(προχτές δηλαδή) δεν κλείδωσα κανέναν λογαριασμό μια και δεν ήμουν εντός φόρουμ.
                Κλείδωσα όμως εχτές δύο λογαριασμούς τον δικό σου και του Αποστόλη και δεν ξέρω Γιάννη ποιος τον ξεκλείδωσε σήμερα(εχτές).
                Θεωρώ άδικο προς τους υπόλοιπους μια και αυτοί θα μπορούσαν να ζυτήσουν μια συγνώμη και να πούμε όλα ωραία και καλά.
                Θέλω μια απάντηση και το πρωί θα τα δούμέ.

Comment

τον ξεκλειδωσε ενας mod ηθελα να γραψω δημοσια την συγνωμην μου, τον ευχαριστω εκ νεου, εαν τον κλειδωσες εσυ , επρεπε να γραψεις, οπως κανεις παντα, οτι ειμαι suspended....

αν θες , κλειδωσε το θεμα αυτο.....

Ευχαριστω.

Comment

Επισης αν νομιζεις οτι , οι απαντησεις μου στο μελλος αυτο,(θα μπορουσαν να ειναι ποιο κοσμιες), που ονομασε τους Μακεδονες αλλοδαπους, δεν ειναι οι πρεπουσες για το φορουμ....δεν ξερω ...κανε οτι θελεις.....

Εγω παντως δεν θα ανεχθω ..ουδεμια τετοια προσβολη για την Ελλαδα.

Ευχαριστω.

Comment

Απεσταλμένο: Χθες 3:36μμ
                      Για αυτά που βλέπω σήμερα στο φόρουμ όπως επίσης λυπάμαι για τα σχόλια κάποιων φίλων όπως τα παρακάτω:

Originally posted by steeve88

Originally posted by zink_titanum

Εγώ μια απορία έχω. ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΡΥΘΡΑΙΑΜΠΙΤΣ τους κοδικους του στον ΓΙΑΝΝΗ και μπαίνει ο Γιαννης απο λογαριασμό ΜΟΝΤ???

Δεν το λέω τυχαία, σκεφτείτε το!Ναι αυτό μάλοον ισχύει που λες..κι εγώ το σκέφτηκα..έχουν ακουστεί πολλά και πολλές φορές όταν σε ένα θέμα ο Γιάννης πλέον δεν έχει τι να πει τότε κλειδώνεται και χωρίς να υπάρχει πολλές φορές κάποιος μοντ μέσα, όπως και σήμερα...

Επειδή λοιπόν το τελευταίο διάστημα αντιμετόπισα ένα σοβαρό ανθρώπινο πρόβλημα δεν θα ασχοληθώ με αυτά τα αστεία σχόλια,ούτε θα πάρω τηλέφωνο τον Μάκη να τον βρίσω χυδαία όπως έκανε αυτός πέρυσι θεωρώντας το και μαγκιά άλλα και ντομπροσίνη λες και εμείς δεν μπορούμε να βρίσουμε πίσω από ένα τηλέφωνο.
                      Αυτή όμως είναι η μαγκιά για τον Μάκη.
                      Άλλωστε ελεύθεροι είμαστε να κρίνουμε και να κρινώμαστε.
                      Το σύνολο του φόρουμ γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο καθένας μας εδώ.
                      Ήδη διάβασα κάποια πράγματα και κλειδώθηκαν δύο ακόμα λογαριασμοί του xionotrela και του Gianni42 και η δική μου πρόταση είναι τα 3 μέλη (μαζί με τον Γιάννη δηλαδή) να παραμήνουν εκτός φόρουμ για 3μήνες.
                      Θα διαβάσω και τα υπόλοιπα για να έχω μια καλύτερη άποψη.
                      Καλό τριήμερο να έχετε και από Τρίτη θα τα λέμε πολύ συχνά.

αυτά είχα γράψει Γιάννη εχτές αναφέροντας και αυτό που λες.

Όσο για τις ύβρεις υπάρχουν και άλλοι τρόποι να απαντήσουμε ,και άλλα μέλη έχουν προκληθεί στο παρελθόν και προσωπικά άλλα δεν έχουν βρίσει ποτέ γι αυτό και υπάρχει ακόμα το φόρουμ.
                      Δεν με καλύπτει σε καμιά περίπτωση η αιτιολογία σου προσωπικά,μόνο η συγνώμη σου άλλα είναι ετεροχρονισμένη.
                      Ο λογαριασμός σου πρέπει και θα παραμήνει κλειδωμένος όπως των άλλων μελών και ας αποφασίσει ο admin τι θα κάνει.
                      Edited by: erythreabeach

Comment

οκ ας παραμεινει κλειδωμενος,

εγω ζητησα συγνωμην και ειπα τον λογο που αναγκαστηκα να κανω αυτο.

Για την Ελλαδα ρε γαμωτο....(να χρησιμοποιησω την γνωστη φραση)

Comment

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο αποκαλέσατε και εσύ και ένα άλλο μέλος τον Π.Βατικιώτη γελοίο ή απλά για την Ελλάδα ρε γαμώτο αρπάξατε την ευκαιρία να αλληλοβριστείται και να κατηγορήσετε???
                          Μάλλον το 2ο.

Σε λίγο θα κάνω και μια καταγγελία.

Comment

ουδεποτε αποκαλεσα τον κ.Βατικιωτη γελοιο, λυπαμαι πραγματι αν κατι τετοιο βγηκε προς τα εξω,
                            εκτιμω αφανταστα , αυτους που με μερακι εστησαν αυτο το φορουμ και το εχουν φερει στην πρωτη θεση.

εαν πρεπει να φυγω απο αυτο να μου το πειτε

ευχαριστω,

Comment

εγώ δεν είμα ικανός να κρίνω για το ποιος θα φύγει και ποιος θα μήνει,δεν είναι ιδιοκτισία μου το φόρουμ αυτό θα το κρίνουν άλλοι,εγώ προσωπικά ξέρεις όπως και ξέρουν όλοι δεν θέλω να φεύγει κανείς.
                              ’λλα δυστηχώς αυτό εκμεταλεύεται και το φόρουμ αρκετοί το βρίσκουν ως ένα βήμα για να βγάλουν τα αποθυμένα τους και αυτό πρέπει να τελειώνει μια και καλή.

Comment

Working...
                              X