Δεν γουστάρω καυγάδες παιδιά, και είπα απλά την άποψή μου. Εγώ μας θεωρώ όλους μια παρέα και αν καποιος κάνει και μια στραβή, ε δεν θα του βγάλω και το μάτι ούτε θα τον διαγράψω. Στο κάτω-κάτω το φόρουμ έχει ADMINs που παρακολουθούν και πράττουν τα δέοντα. Δεν κατάλαβα βέβαια αν ο φίλος PAMPOROVO διαγράφηκε, ελπίζω όχι...
ΦΑΝΗ, λες:
ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΗΓΝΩΜΗ.(ΚΑΦΡΟΙ-ΖΟΧΑΔΙΕΣ)
Και σου απαντάω: Ε είσαι ζοχάδας φίλε, πως να το κάνουμε! Τα πέρνεις! Αυτό σημαίνει και η λέξη. Δεν είναι βρησιά. Όπως και το μεγαλοστομίες". Πάλι να σου θυμίσω πόσες φορές ορκίζεσαι πως δε θα ξαναμπείς??? Αν παρόλαυτα δεν σαρέσει να σε λένε έτσι, φρόντισε να μη δίνεις δικαίωμα κάθε 3 και λίγο με τις εκρήξεις σου. Όσο για το "ΚΑΦΡΙΛΑ", δεν πήγαινε προσωπικά σε κανέναν, εγώ μια συμπεριφορά γενικότερη σχολίασα. Τώρα, αν εσύ βλέπεις τον εαυτό σου εκεί, μήπως έχεις τη μύγα???
Τέλος, νομίζω πως είσαι Ο ΜΟΝΟΣ στο φόρουμ που βομολοχεί. Ηρέμησε λίγακι. Κατά τα άλλα όλα καλά. No hard feelings.
Θύμισέ μου όμως μια άλλη φορά να σχολιάσουμε και τις προβλέψεις σου...
Αγαπητή ΚΕΛΛΥ, πρώτ' απ'όλα σε ευχαριστώ για τις ευχές-και ανταποδίδω. Δεν σε ειρωνεύτηκα, οκ ήμουν λίγο σαρκαστικός επειδή έχω καταλάβει πως είσαι άτομο με χιούμορ και δεν θα πειραχτείς. Έχω κι εγώ πολύ χιούμορ (ελπίζω δλδ) και παιγνιώδη διάθεση... και δεν κρατήθηκα.
Πολλά φιλία και... ας αναμείνουμε τη χιονόπτωση.
Πολύ φιλικά σε όλους,"
ΦΑΝΗ, λες:
ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΗΓΝΩΜΗ.(ΚΑΦΡΟΙ-ΖΟΧΑΔΙΕΣ)
Και σου απαντάω: Ε είσαι ζοχάδας φίλε, πως να το κάνουμε! Τα πέρνεις! Αυτό σημαίνει και η λέξη. Δεν είναι βρησιά. Όπως και το μεγαλοστομίες". Πάλι να σου θυμίσω πόσες φορές ορκίζεσαι πως δε θα ξαναμπείς??? Αν παρόλαυτα δεν σαρέσει να σε λένε έτσι, φρόντισε να μη δίνεις δικαίωμα κάθε 3 και λίγο με τις εκρήξεις σου. Όσο για το "ΚΑΦΡΙΛΑ", δεν πήγαινε προσωπικά σε κανέναν, εγώ μια συμπεριφορά γενικότερη σχολίασα. Τώρα, αν εσύ βλέπεις τον εαυτό σου εκεί, μήπως έχεις τη μύγα???
Τέλος, νομίζω πως είσαι Ο ΜΟΝΟΣ στο φόρουμ που βομολοχεί. Ηρέμησε λίγακι. Κατά τα άλλα όλα καλά. No hard feelings.
Θύμισέ μου όμως μια άλλη φορά να σχολιάσουμε και τις προβλέψεις σου... Αγαπητή ΚΕΛΛΥ, πρώτ' απ'όλα σε ευχαριστώ για τις ευχές-και ανταποδίδω. Δεν σε ειρωνεύτηκα, οκ ήμουν λίγο σαρκαστικός επειδή έχω καταλάβει πως είσαι άτομο με χιούμορ και δεν θα πειραχτείς. Έχω κι εγώ πολύ χιούμορ (ελπίζω δλδ) και παιγνιώδη διάθεση... και δεν κρατήθηκα.
Πολλά φιλία και... ας αναμείνουμε τη χιονόπτωση.
Πολύ φιλικά σε όλους,"

Το ζητάει ο κόσμος που δεν τόχει δει!!!
"
"
Comment