Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ronin Stable Jacket

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ronin Stable Jacket

Hello! Θα ήθελα χρειαστώ τη βοήθεια σας. Ήμουν ένα κλικ μακριά από την αγορά του Burton Ronin Stable Jacket, αλλά προβληματίστηκα διαβάζοντας <a href=http://www.dogfunk.com/dogfunk/BUR1713/Burt&#111;n-R&#111;nin-Stable-Jacket-Mens.html" target="_blank">εδώ</a> ότι έχει recommended use in mellow conditions. Τι εννοεί όμως "ήπιες συνθήκες". Θέλω ένα μπουφάν, που θα μπορώ να το φοράω και τις θερμότερες μέρες, αλλά και τουλάχιστον στους -10. Εσείς τι μου προτείνετε;"
    Your Revolution Is A Joke

mellow conditions, θαρρώ πως για τα δικά τους δεδομένα είναι το -10. Προς Θεού σιγά μην έχεις πρόβλημα στο κρύο, με -10 κάνω με ένα απλό κοντομάνικο απο μέσα και ένα παρόμοιο μπουφάν για ''mellow conditions''... Edited by: Cliff
    ...egoism dictates human relations...

Comment

φίλε στο καιμακ με -15 με ισοθερμικό και μπουφανάκι Ο.Ρ. για 'mellow conditions ήμουνα οκ. έχω ένα μπουφάν για κρύο κ δεν το έχω βάλει ποτέ μου. Αυτών των εταιρειώντο μέτρο σύγκρισης είναι η φινλανδία, η αλάσκα, κ λοιπες θερμές- μεσογειακές χώρες. πάρτο κ μη μασάς, αν κρυώσεις στο αλλάζω με το δικό μου τσάμπα Edited by: ismael "
      μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Thnx guys [i] και εγώ αυτό θεωρούσα ότι θα γίνεται, αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη και είπα να ρωτήσω!"
        Your Revolution Is A Joke

Comment

Working...
        X