οπως εχω δει εγω το αμερακανικο μοντελο σε αρκετα ραν του επιμενει σε κατι τετοιο δινει συσωρευμενο ψυχος στην β ευρωπη ετοιμο κ με την πρωτη ευκαιρια να εκραγει κ να κατεβει ακομα κ μεχρι τις ακτες της αφρικης!οι συνθηκες οπως μπορουμε να εκτιμησουμε θα ειναι ιδιετερα ευνοικες για κατι τετοιο κ η δε διαταξη αφηνει οχι μονο πολλα αλλα υπεραρκετα περιθωρια για κατιι τοσο δυνατο κ παρατεταμενο,φυσικα ολο αυτο ουτε σαν ταση δεν μπορουμε να το λαβουμε υποψιν μας αλλα εχοντας την συγκεκριμενη διαταξη ενας καλος εκτιμητης νομιζω οτι θα μπορουσε να αφησει ενδεχομενα για κατι τετοιο,δεν λεω κατι εμμεσα η αμεσα μονο βλεπω οτι ισως μπορει να παλαβωσουμε κιολας αλλα κ οτι μπορει να ειναι απλα μια απατηλη εικονα προσωρινη!δεν δινω καμια σημασια στην συγκεκριμενη διαταξη αφου οπως εχω πει η μεταβλητοτητα της ειναι αρκετα μεγαλη ανα ραν ,,,το μονο π κανω ειναι να σας μεταφερω λιγο πολυ τι πιστευω κ να μ πειτε φυσικα τι πιστευετε εσεις, [i] αλλαζω λιγο τον τιτλο γιατι ταιριαζει καλυτερα ενας μαρτης π απλα ειναι τοσο μπομπατος οσο δεν βλεπουμε ολοκληρο χειμωνα,πολλες φορες,πιστευω μια απο αυτες κ φετος!Edited by: terry "
Announcement
Collapse
No announcement yet.
παμε για μαρτη εκπληξη???
Collapse
X
-
Εγώ τα έχω πει εδώ και 2-3 μέρες Θοδωρή, αναφέροντας και στοιχεία και εκτιμήσεις. Ο Μάρτιος από τις 5,6 και μετά αναμένεται κρύος, υετοχιονοφόρος και χαμηλοφόρος!!!
Σκέτος χειμώνας δλδ και μου φαίνεται ότι θα πάμε έτσι μέχρι τέλους...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
-
Δεν θα είναι τελευταίο Γιάννη κι έτσι όπως βλέπω και αισθάνομαι εκτιμησιακά την διάταξη, δεν αποκλείεται να πέσουν και μέσα εκείνοι που είπαν ότι μπορεί να ξαναγίνει στο περίπου αυτό του πρόσφατου χιονιά προς τα τέλη Μάρτη...Μακάρι φυσικά...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
τα χιονια μαρτιο μονο εκπληξη δεν ειναι οπως και οι μεταπτωσεις,,,
ομως με τα εως τωρα δεεδομενα δεν υπαρχει καμμια ενδειξη για ιστορικο μαρτιο...
εναςηταν το 1987 οπως ενα ηταν το 1988 στην θεσσαλονικη..
συνηθως χιονια πεφτουν και μαλιστα δεν λενε και πολλα πραγματα ,,μαρτιος ειναι!καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
εσυ εγω κ ολοι μας ομως περιμεναμε ενα δυνατο χαμηλο ολο τον χειμωνα κ γενικα μια κατασταση π να θυμιζει σε ολα χειμωνα τωρα π παμε για απανωτες κυκλογενεσεις κρυο βροχες χιονια πιστευω οτι θεωρειτε τουλαχιστον μαρτης εκπληξη,ιστορικος για την ωρα ειναι λιγο τραβηγμενο αλλα πιστευω μεχρι το τελος του θα διευκρινηστει αυτο!,γιατην ωρα οντως δεν εχουμε κ τις τρελες ενδειξειςOriginally posted by ΓΙΑΝΝΗΣτα χιονια μαρτιο μονο εκπληξη δεν ειναι οπως και οι μεταπτωσεις,,,
συνηθως χιονια πεφτουν και μαλιστα δεν λενε και πολλα πραγματα ,,μαρτιος ειναι!:weather_14:Με χιονοεκτιμηση,
θoδωρης :cool:
Comment
-
Kαι 2-3 μέρες πριν τον πρόσφατο ιστορικό χιονιά κάπως έτσι ήταν Αγγελε, τα έχουμε πει αυτά...Δεν θα έπρεπε εσύ να το λες αυτό...Ολα αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού!!! [i]"Originally posted by DirfisΕμενα γιατι αλλα μου δειχνουν τα μοντελα και ο καιρος εξω...πλεον ολοι φορουν ανοιξιατικα εδω στην Χαλκιδα...εκτος απο την νυχτα, που η ψυχρουλα ειναι αισθητη!
Comment
-
Δεν είπε κανείς για ιστορικό Μάρτη. Για να είναι ιστορικός πρέπει να περάσει πρώτα...Τον Απρίλη θα το κρίνουμε αυτό και μακάρι να είναι Edited by: GiaPaOriginally posted by ΓΙΑΝΝΗΣτα χιονια μαρτιο μονο εκπληξη δεν ειναι οπως και οι μεταπτωσεις,,,
συνηθως χιονια πεφτουν και μαλιστα δεν λενε και πολλα πραγματα ,,μαρτιος ειναι!Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!
Comment

ffice
Comment