Η custom wide 157 για περισσότερη διασκέδαση εντός πίστας, και το waist width της έιναι κουτί για την μπότα σου. Η custom X 160 για λίγο πιο off, αλλά η custom X 160 έχει waist width 25 πράγμα που δεν κάνει για 11 άρα μπότα.
Η custom wide 157 για περισσότερη διασκέδαση εντός πίστας, και το waist width της έιναι κουτί για την μπότα σου. Η custom X 160 για λίγο πιο off, αλλά η custom X 160 έχει waist width 25 πράγμα που δεν κάνει για 11 άρα μπότα.
dld les gia tin wide 157..
egw autin skeftome na pw tin ali8eia..
an itan 158 i 159 wide den 8a to sizitousame ka8olou ennoeite!!
exei kanena katastima a8ina pou exei burton kai na exei kai on-line katastima na dw ti paizei?
dld les gia tin wide 157..
egw autin skeftome na pw tin ali8eia..
an itan 158 i 159 wide den 8a to sizitousame ka8olou ennoeite!!
exei kanena katastima a8ina pou exei burton kai na exei kai on-line katastima na dw ti paizei?
Εγώ αυτή θα έπερνα...Καταστήματα στην Αθήνα με Burton να φάνε και οι κότες...Ένα αρκετά καλό είναι το Sublime στην Ερμού στο Μοναστηράκι
Exeis kanena til.?Na parw na rwtiso pas kai exei kanena sanidaki..Etsi kai allios 8a katevw a8ina ton epomeno mina.Mporei na exei kati kalitero kai na steilo kanena gnosto na mou to tsimpisei..
Pantos apo oti Vlepw oi perissoteroi proteinoun costum X 160.
Anevasa kai ta xaraktiristika tis ka8e sanidas..Pantos ektos apo to mikos ta alla xaraktiristika einai sxedon idia stis aples eno stin wide ekdosi..exei megali diafora.Edited by: DimisZ..
και αυτά που λέει ο liapos είναι καλά...αν και το switch στην Κηφισιά επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου ξέρω ότι είναι λίγο ακριβούτσικο σε σχέση με τα άλλα...αλλά ρώτα καλού κακούEdited by: Cliff "
υπαρχει και το ebay και η αγορα απο αλλα μαγαζια/σελιδες οπως
blue-tomato.at
hot-zone.tv
moreboards.com
Ναι ρε Dimi! Ποια μαγαζιά στην Αθήνα και μαλακίες... Αν εξαιρέσεις τον Ντίνο (S.Ex House) οι άλλοι είναι να γελάει ο κόσμος με τις τιμές που σου λένε. Θα ρωτήσεις για Custom X και θα σου πει 730 ευρώ, τα οποία αν είναι μετρητά θα στο αφήσει 725. [i] Και επειδή τόσο το Sublime (Ερμού) όσο και το Switch (Κηφισιά) ανήκουν στον αντιπρόσωπο της Burton στην Ελλάδα, είναι πολιτική τους να μην κόβουν ούτε του παπά. Εδώ τους ρώτησα για μια περσινή Custom X που είχαν stock πόσο τη δίνουν και μου είπαν "την αναγραφόμενη τιμή μείον 10-15%"!!!!!!!!!!!! -15% για περσινό μοντέλο, τη στιγμή που απο Φλεβάρη το blue tomato έχει -30% στα ΦΕΤΙΝΑ μοντέλα! ’κου που σου λέω...
Comment