Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΙΩΠΗΡΟ SUSPENSION ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΙΩΠΗΡΟ SUSPENSION ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Χτες από το πρωί και μέχρι σήμερα ο λογαριασμός μου ήταν σε αναστολή (χαριτωμένο, ταιριάζει και με κατάσταση lift) για άγνωστους λόγους, από άγνωστο moderator και χωρίς να γίνει γνωστό και στο φόρουμ...

Μπορεί κάποιος να εξηγήσεις την αιτία που έγινε αυτό, από ποιόν έγινε και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από όλα γιατί δεν ενημερώθηκε το φόρουμ?

Με αυτή την τακτική μπορεί να εξαφανισθεί ένα μέλος του φόρουμ επειδή δεν γουστάρει σε κάποιον από τους ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ και να μην πάρει χαμπάρι κανένας. Ολίγον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ θα έλεγα.

Στα 35 μου περιμένω δημοκρατία και όχι φασισμό. Αν δεν πάρω τις κατάλληλες απαντήσεις υπόσχομαι ότι θα σταματήσω να ασχολούμαι με το snowreport και να το αφήσω σε αυτούς που τους ανήκει προφανώς.

δεν ειμαι μοντ αλλα θελω να ειμαι δικαιος και αντικειμενικος. σωστα λοιπον λες οτι η ενημερωση ειναι απαραιτητη! αλλα πιστευω οτι και εσυ ξεφυγες λιγο χθες και ισως αθελα σου ειπες μια λεξη (ξερεις το διεγερμενος...αλλιως). θεωρω οτι αυτο μπορει να ηταν η αιτια....??? μην σταματησεις ομως την επικοινωνια...απλα ολοι ας προσεχουμε για να εχουμε αυτο για το οποιο χαιρομαστε να ασχολουμαστε! ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ !!!!!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ !!!!!
    Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

Δεν το απεύθυνα σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά γενικά και δεν είναι και τόσο χυδαία λέξη.

Το πρόβλημα είναι ότι έγινε σιωπηρά και στα μουλωχτά. Θα μπορούσαν να με κάνουν suspend για 1 μήνα και να μην πάρει χαμπάρι κανείς.

Αν ψάξεις ποστ εδώ μέσα θα βρεις πολλές τέτοιες εκφράσεις και ΠΟΛΥ προκλητικές συμπεριφορές οι οποίες μένουν ατιμώρητες. Είναι προφανές το γιατί...

Ας μου κόψουν τον λογαριασμό, δεν με ενδιαφέρει...Δεν έκανα κάτι κακό. Απλά δεν ανέχομαι 1-2 άτομα με την ανοχή κάποιων να διχάζουν και να παραπληροφορούν...

Comment

Γορδονα και λοιποι φιλοι νομιζω με βαση τα χθεσινα λεγομενα ειναι σαφες και δεν χρειαζετε να τα βαζουμε με τους Μοντ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ το ειπε καθαρα. Επικοινωνησε με τον Βατικιωτη και αυτος σε μπαναρε σιωπηλα. Δικο του ειναι το φορουμ και οτι θελει κανει και δεν δινει λογαριασμο σε κανενα.Δεν ειναι Μοντ που πρεπει να ενημερωσει (ασε που και σε αυτο ειμαι αντιθετος) Τι παει να πει ενημερωση απο Μοντ. Κανει μπαναρισμα οπου το κρινει και δεν ρωτα κανενα. Ετσι λειτουργει σωστα ενα φορουμ.

Comment

εχεις δικιο. αυτο δεν ειναι σωστο. μηπως σου εστειλαν πμ και ησουν γεματος? τελως παντων ισως καποιος μοντ πανω στην φουρια ξεχασε να ενημερωσει / ανθρωποι ειναι και αυτοι...και μπορει να βγει σημερα και να σου εξηγηθει. απλα μην σταματας την αγαπημενη σου ασχολια. αυτο ηθελα εγω να τονισω. το χομπυ μας, την τρελλα μας και την χαρα μας στην τελικη!!!

Comment

Originally posted by dirfi
            Γορδονα και λοιποι φιλοι νομιζω με βαση τα χθεσινα λεγομενα ειναι σαφες και δεν χρειαζετε να τα βαζουμε με τους Μοντ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ το ειπε καθαρα. Επικοινωνησε με τον Βατικιωτη και αυτος σε μπαναρε σιωπηλα. Δικο του ειναι το φορουμ και οτι θελει κανει και δεν δινει λογαριασμο σε κανενα.Δεν ειναι Μοντ που πρεπει να ενημερωσει (ασε που και σε αυτο ειμαι αντιθετος) Τι παει να πει ενημερωση απο Μοντ. Κανει μπαναρισμα οπου το κρινει και δεν ρωτα κανενα. Ετσι λειτουργει σωστα ενα φορουμ.
            ε μαλλον δεν μου φαινεται αυτο και τοσο ακριβοδικαιο ΓΙΑΝΝΗ φιλε μου....και μεχρι τωρα νομιζω πως οι μοντς ενημερωνουν...αυτο εχω καταλαβει.....το θεωρω πιο σωστο.

Comment

dirfi αυτό δεν το είχα δει. Αφού είναι έτσι τους το χαρίζω το φόρουμ. Εγώ δεν ξαναγράφω στο κομμάτι του καιρού. Θα γράφω στα θέματα των χιονοδρομικών μέχρι να με κάνουν ban.

Το αστείο είναι ότι ο ΓΙΑΝΝΗΣ με ρωτούσε σε ποστ να του απαντήσω την ηλικία μου και μου απευθυνόταν απαξιωτικά αγόρι μου" και παράλληλα έπαιρνε και τηλέφωνο να με κάνουν ban.

Δεν χρειάζεται να κάνω χαρακτηρισμούς, ΟΛΟΙ ξέρετε πως λέγεται αυτή η συμπεριφορά.

’ντε γεια παίδες...

Υ.Σ. Τουλάχιστον ρε παιδιά πείτε του να βάλει ελληνικό ορθογράφο στον firefox. "

Comment

Originally posted by JIM FORD
                ε μαλλον δεν μου φαινεται αυτο και τοσο ακριβοδικαιο ΓΙΑΝΝΗ φιλε μου....και μεχρι τωρα νομιζω πως οι μοντς ενημερωνουν...αυτο εχω καταλαβει.....το θεωρω πιο σωστο.
                Δημητρη (σωστο το ονομα?) ναι μεχρι τωρα ενημερωνουν (ο Γιωργος και ο Ακης τουλαχιστον) αλλα δεν ειναι και υποχρεωμενοι να το κανουν. Εκτος αν εδω ισχυει αλλιως ο ορος Μοντ σε σχεση με αλλα φορουμ.

Comment

ρε παιδια.... για ονομα του Θεου... καταρχην ο γιαννης δεν ειναι μοντ για να κανει κανενα μπαν. του εχει αφαιρεθει η δικαιωδοσια.. αντε τωρα χαρειτε τις καλοκαιρινες μερες.. τις καμπιες τα πουλακια τσιου τσιου και πειτε αν θα δουμε καμια μουνταδα χιονακι ακομα... γιατι μετα παμε για Μυκονο. [i]"

Comment

Originally posted by KELLY
                    ρε παιδια.... για ονομα του Θεου... καταρχην ο γιαννης δεν ειναι μοντ για να κανει κανενα μπαν. του εχει αφαιρεθει η δικαιωδοσια.. αντε τωρα χαρειτε τις καλοκαιρινες μερες.. τις καμπιες τα πουλακια τσιου τσιου και πειτε αν θα δουμε καμια μουνταδα χιονακι ακομα... γιατι μετα παμε για Μυκονο. [i]
                    Δεν θα ειναι και ο Κουγιας φετος μια χαρουλα θα ειναι η Μυκονος. Μικρη Βενετια για καφεδακι τωρα το πρωι που δεν την βλεπει και ο ηλιος μια χαρα θα ηταν
                    "

Comment

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ναι ναι ο κουγιας θα παει τα παιδια δε θα πανε... εχει πολλους φουστηδες... (αυτοι που φορεανε τις φουστες... χαχαχαχα)....

Comment

Originally posted by JIM FORD
                        Δημητρη (σωστο το ονομα?) ναι μεχρι τωρα ενημερωνουν (ο Γιωργος και ο Ακης τουλαχιστον) αλλα δεν ειναι και υποχρεωμενοι να το κανουν. Εκτος αν εδω ισχυει αλλιως ο ορος Μοντ σε σχεση με αλλα φορουμ.
                        ναι ΔΗΜΗΤΡΗΣ!, σωστα γιαννη. απλα δεν το ηξερα περι ενημερωσης η μη... τυχαινε οπως λες και προσεχα συνηθως τις ανακοινωσεις που ξαναλεω / σωστα κατα την δικη μου κριση / εβγαζε συνηθως ο erythreabeach. δεν ξερω αν υποχρεουται η οχι..ισως οχι. απλα η ενημερωση ειναι καλη. αυτο πιστευω. το θεμα ομως δεν ειναι αυτο αλλα το οτι ισως δυστυχως χανουμε μελη...και αυτο ειναι λυπηρο. ελπιζω να αναθεωρησει ο gordonas.

Comment

Να ηξερες μονο ποσα μελη εχουν χαθει απο ολες αυτες τις ηλιθιες κοντρες. Μηπως θελετε να σας θυμησω ποιοι αλλοι εγραφαν εδω πριν την κανουν με ελαφρια?

Comment

κακο αυτο. τι να πεις...ας ελπισουμε οτι θα ελαχιστοποιειται με την παροδο του χρονου.....

Comment

Δεν ξερω τι εγινε με το φιλο gordona.....

Στο δικο μου site παντως κανενας mod ή admin δεν βγαζει ανακοινωση οταν ειναι να μπαναρει καποιον....

Σε καποιες περιπτωσεις που δεν ειναι τοσο σοβαρες απλα γινεται μια προειδοποιηση ΑΛΛΑ δευτερη δεν εχει!

Ειναι απλα τα πραγματα καποιοι εχουν το ρολο να κρατανε στο forum ενα επιπεδο κα μια ταξη

Comment

Working...
                              X