Announcement

Collapse
No announcement yet.

First Descent - Ελληνικοί Υπότιτλοι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• First Descent - Ελληνικοί Υπότιτλοι

Υπάρχουν?...

Δε νομίζω... Εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει.
    The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
    http://www.hiddencellar.eu

Comment

Thanx royale

Comment

re paidia poios mporei na mou to kanei mia kopia to ergaki?

Comment

υπάρχει στο emule τσάμπα, εγώ απο κει το κατέβασα.....κόπια μπορώ να σου κάνω, αλλά μένω κόρινθο, πως θα έρθεις να την παρεις?
          μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

genika magazaki pou na mporoume na to broume gia agora paizei?
            sigpic

Comment

ismael steile moy ena mail sto <a href=mailto:alkis77@yahoo.com" target="_blank">alkis77@yahoo.com</A> gia na soy steilo tin diaf8insi moy na moy to steileis me courier me dikia moy xreosi"

Comment

Originally posted by alkis77
                ismael steile moy ena mail sto <a href=mailto:alkis77@yahoo.com" target="_blank">alkis77@yahoo.com</A> gia na soy steilo tin diaf8insi moy na moy to steileis me courier me dikia moy xreosi
                exeis pm, apanthse mou"
                μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Παιδια βγηκαν υποτιτλοι ελληνικοι για αυτην την ταινια!Την μετεφρασε καποιος.

http://rapidshare.com/files/191686610/Proti_katabasi.part1.rar
                  http://rapidshare.com/files/191716206/Proti_katabasi.part2.rar
                  http://rapidshare.com/files/191739736/Proti_katabasi.part3.rar
                  http://rapidshare.com/files/191885649/Proti_katabasi.part4.rar
                  </pre>
                  Ειναι σουπερ η ταινια.
                  Edited by: Wisdom "

Comment

Το κλειδι για τα συμπιεσμενα αρχεια ειναι το snowboarding forever.

Comment

Wisdom σε ευχαριστούμε πολύ. Να πω βέβαια ότι δεν είναι και οι καλύτεροι υπότιτλοι που υπάρχουν για την ταινία... Αν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορώ να του στείλω μια version απείρως καλύτερη

Comment

Παρακαλω.
                        Δεν ξερω εμενα μου φανηκαν πολυ καλοι οι υποτιτλοι..Σε μερικα σημεια απλα πρεπει να εγινε λιγο ελευθερη μεταφραση γιατι ισως αυτολεξη να μην βγαινει νοημα στα ελληνικα.
                        Ερωτηση: Γιατι δεν λες τοσο καιρο οτι τους εχεις και εχουμε φαει τον τοπο...[i]? Η' εννοεις οτι εκανες διορθωσεις σ' αυτους που κυκλοφορησαν?

Comment

Ρε wisdom έχεις δίκιο, ξέχασα να ενημερώσω το topic ότι τους έχω βρει και με την δουλειά - υποχρεώσεις ξέχασα και εγώ ο ίδιος ότι τους είχα. Φίλος τους κατέβασε από τo λινκ που έδωσες και όταν πήγα σπίτι του καθίσαμε να το δούμε. Οι υπότιτλοι ΔΕΝ είναι καλοί, είναι γεμάτοι (πάρα πολλά) ορθογραφικά λάθη, ασυνταξίες κτλ, πράγμα που εμένα προσωπικά μου την έσπασε (έπεσε γέλιο πάντως). Από συγχρονισμό ήταν μια χαρά, αλλά τί να το κάνεις... Εγώ βρήκα στο internet ένα αρχείο srt (102 kb) το οποίο δουλεύει αν το βάλεις σε ένα φάκελλο με το αρχείο βίντεο και τα 2 αρχεία έχουν ίδιο όνομα. Τα πιάνεις μαζί και τα κάνεις open. Τώρα, είναι οι ίδιοι διορθωμένοι, είναι άλλοι, δεν ξέρω να σου πω, (δεν ξέρω άλλωστε πώς φτιάχνονται ή πώς διορθώνονται) αλλά σίγουρα είναι πολύ καλοί (είδα την ταινία με τους δικούς μου υπότιτλους από περιέργεια αν είναι ίδιοι ή όχι).

Αν τους χρειαστεί κάποιος, ας μου στείλει pm με το mail του να τους στείλω γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ πού τους είχα βρει... Επαναλαμβάνω ότι χρειάζεται να έχεις ΗΔΗ κατεβασμένη την ταινία. Edited by: mgiokas

Comment

Για μένα πάντως που τους ψάχνω τους υπότιτλους 3 χρόνια στο ίντερνετ και δεν τους έβρισκα πουθενά και που δεν ξέρω και τόσο καλά αγγλικά ήταν μια χαρά. Και απ’ότι λέει αυτός που την μετέφρασε είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο και αξίζει ένα μπράβο τουλάχιστον που έκατσε κι ασχολήθηκε για να την απολαύσουμε εμείς που τα βρίσκουμε όλα έτοιμα…
                            Σου εστειλα πμ να μου τους στειλεις φιλε..

Comment

Καλά, δεν το συζητώ, είναι μεγάλος κόπος να βάλεις σε μια ταινία υπότιτλους. Σαφώς του αξίζει ένα μπράβο. Θα σου στείλω το αρχειάκι το συντομότερο δυνατό, γιατί το έχω σπίτι (τώρα είμαι στο γραφείο μου).

Comment

Working...
                              X