Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κυριακη 24 Φεβρ.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κυριακη 24 Φεβρ.

Αφου ειχαμε παθει διαφορα το Σαββατο πηγαμε προετοιμασμενοι με αρκετη υπομονη και γεματοι ορεξη να περασουμε καλα.
    Αφου στην παρεα ειχαμε αρχαριους, ξεκινησαμε απο τα πιατακια. Η πιστα στις 10:45 ηταν ηδη λαπας. Δεν πτοησε ομως κανεναν απο τους φιλους μου που απολαμβαναν τις σαβουρδες στο μαλακο χιονακι. Το μειον ηταν οτι ειχαν ερθει 2 συλλογοι και η αναμονη στο πιατακι εφτανε χωρις υπερβολη τα 20'-25' και αυτος ηταν ο λογος που αποχωρησαμε και πηγαμε να κανουμε την διαδρομη για την βαση του Πισοδεριου. Τα φιλαρακια μου το απολαυσαν. Το ασχημο ηταν στο τελος που για να πας στην βαση του λιφτ επρεπε να περασεις με βατραχοπεδηλα.
    Αφου διωξαμε τους αρχαριους συνεχισαμε με την Πισοδεριου. Υπηρχαν κομματια που ηταν παγωμενα και εφευγες φετα αν δεν το καταλαβαινες, υπηρχαν κομματια που ηταν χαλια αλλα υπηρχαν και κομματια που απολαμβανες την τσουληθρα!!!
    Τελος, πριν παμε στο σαλε κατεβηκαμε μια περιφερειακη την οποια ανοιξαν μετα το τελος των αγωνων. Το πρωτο κομματι ηταν χαλια μαυρα. Η υπολοιπη πιστα ηταν παγωμενη εκτος απο μια λωριδα τερμα αριστερα (εκει που χτυπουσε ο ηλιος) που ειχε μαλακο χιονακι.
    εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Το πρωτο κομματι της περιφερειακης. Μονο απο τα δυο ακρα ειχε λιγο χιονακι και μπορουσε να κατεβεις με αρκετη υπομονη.
    Edited by: vlaxos

Comment

που ειναι το χιονι οεο?????

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

Φιλε μου vlaxo για την πιστα που βλεπω στην φωτο κανετε τοση φασαρια ????? Που ειναι το χιονι ? Και κακος που λειτουργει το χιον/κο........Πες μου οτι εχω αδικο......?
        ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
        fotini_kostoglou@yahoo.gr
        Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

βασικα αυτην δεν ειναι ακριβως πιστα ειναι ο δασικος δρομους που πας οταν θλεις να αποφυγεις την αποτομη της περειφεριακης που ειναι ποιο χαλια μετα ειναι καλα
          http://www.skafotexniki.gr
          http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Originally posted by beauty
            Φιλε μου vlaxo για την πιστα που βλεπω στην φωτο κανετε τοση φασαρια ????? Που ειναι το χιονι ? Και κακος που λειτουργει το χιον/κο........Πες μου οτι εχω αδικο......?
            Ποια φασαρια??? Που καναμε φασαρια???
            Αυτο ειναι το πρωτο κομματι της περιφερειακης!!! Εγω απλα το εβαλα για να δειτε ολοι σε τι κατασταση βρισκοταν την μερα που εκανα σκι. Δυστυχως δεν εβγαλα και το πρωτο κομματι της κεντρικης που ηταν περιπου οπως αυτο.
            Το χ/κ καλα κανει και λειτουργει ακομα, απλα πρεπει να δουλεψουν σκληρα για να κρατησουν το χιονι. Αν και αυτο που πιστευω ειναι πως αν δεν ριξει αλλο χιονι τα πραγματα δυσκολευουν παρα πολυ.
            Και το υψος χιονιου στις πιστες δεν ειναι αυτο που λενε (γνωμη μου). Στην μεση ισως να εχει 50 ποντους. Στην κορυφη και στην βαση πιστευω πως ειναι λιγοτερο απο 40-50 ποντους.

Comment

Λεγοντας ''φασαρια'' εννοω ολα αυτα τα παραπονα που διαβαζω καθημερινα .........τουλαχιστον να ειχε και χιονακι να πω χαλαλι.......απο την φωτο φαινεται γυμνο το βουνο....!!

Comment

tragiki katastasi gia ena vouno pou panta exei xioni.edo apo oti vlepo exei ligotero xioni kai apo to seli!

Comment

Μ' αρεσει που στην κεντρικη σελιδα του report αναφερει οτι στην κεντρικη και στην περιφερειακη υπαρχουν καποιες πετρες!!!
                  Εγω θα το ελεγα καλυτερα υπαρχει και λιγο χιονι!!!

Αυτα να τα βλεπουν οσοι κραζανε περσι την τοτε διοικηση για λαθος ενημερωση!!!

Comment

Δεν ξερουν πως να κρατησουν το χιονι ακομ και το σκ που εριξε 60 ποντους χιονι τα αποτομα σημεια ειχαν παλι πετρες
                    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Τωρα οτι και να κανουν το χιονι δεν κρατιεται ευκολα! Οι θερμοκρασιες δεν το επιτρεπουν!
                      Τα λαθη που κανανε στην αρχη τωρα φαινονται!!!
                      Γιατι οταν εμεις φωναζαμε καπιοι αλλοι μας κατηγορουσαν!!! Αν ειχανε κανει καλη δουλεια στην αρχη θα ειχαν δωσει τουλαχιστον 10-15 μερες ζωης παραπανω στο βουνο.

Comment

το χιονι πρεπει να πατιετε το βραδυ και με μειον για να σφιξει και να μεινει παγομενο που θα το βοηθουσε σε να διατυρειθη περισοτερο το κατα τα αλλα εμπειρο προσωπικο επρεπε να το ξερει και απο την αρχη και οχι να αρχησουν να πατανε βραδυ απο την στιγμη που εγινε θεμα στο φορουμ
                        ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Μολις τελειωσει το χιονακι σας ελατε και απο τα δικα μας τα βουνα......μια εκδρομουλα......να πιουμε και καφεδακι......[i]"

Comment

Originally posted by beauty

Μολις τελειωσει το χιονακι σας ελατε και απο τα δικα μας τα βουνα......μια εκδρομουλα......να πιουμε και καφεδακι......[i]
                            Και ποια ειναι τα δικα σας βουνα???

Εγω ξενερωνω αφανταστα οταν βλεπω πετρες και χωματα. Για μενα τελος το σκι φετος."

Comment

Λιγα χιλιομετρα παραδιπλα σας.......Στο καιμακ....!

Comment

Working...
                              X