Announcement

Collapse
No announcement yet.

MONADIKH POIOTHTA!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MONADIKH POIOTHTA!!!

H KREMASH AYTHN TH XRONIKH STIGMH EINAI OTI KALITERO DIATHETEI H ELLADA!!ME 0 BATHMOUS,APNOIA,POLI XIONI(OXI SOUPE),HLIO KAI METRIO KOSMO HTAN ONEIRO[i]SAPISAME STO SKIIII"

kai to pio fovero einai oti me tis yparxouses sinthikes auti i piotita xionioy borei na kratisei gia ena akomi mina stin aggira.mono pou tha thelame ena diplo piato anti tis aggiras sto idio simeio kai merika akoma siromena lift parallila stin karekla.xoros den yparxei,i mipos einai tooooso akriva???

Comment

λογικα χωρος υπαρχει
      αλλα χρειαζονται λεφτα, μελετες κλπ και ισως αδειες απο το κρατος
      βεβαια μπορει να ισχυει κ το αλλο:αφου κ ετσι γινεται η δουλεια κ ερχεται ο κοσμος γιατι να ξοδευτουμε;;;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Φιλε μου δεν καταλαβαινω.....Το διπλο πιατο πως ακριβως το φανταζεσαι???????Και πια η διαφορα με την αγκρυρα.....? και αυτη για δυο ατομα ειναι !!!!!Και ενα ακομα πιατακι χρειαζεται απο τη μεση της Σαραντοβρυσης και πανω ισως ....μεχρι την κορυφη........Ποσα πιατακια ακομα λες εσυ?????????!!!!!!!!!!
        ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
        fotini_kostoglou@yahoo.gr
        Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

εγω πιστευω οτι χρειαζεται επειγοντως μια αγκυρα να ανεβαινεις απο το κατω σαλε στο επανω, κ μια αγκυρα να κανει την διαδρομη που κανει το διθεσιο

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

κατα την γνωμη μου,πρεπει να αξιοποιηθει ολη η πλαγια που βρισκεται δεξια της καρεκλας με συνδιασμο απο πιατακια.πρεπει να μπει ενα δευτερο σαν συνεχεια του υπαρχον αριστερα της καρεκλας για να μην πω οτι ΠΡΕΠΕΙ να αξιοποιηθει και η κοιλαδα που βρισκεται στο σημειο του δρομου που ανεβαινοντας περνας απο την πισω μερια του βουνου(μετα το κιοσκι που βλεπεις την λιμνη).περιοχη η οποια ειναι προστατευμενη απο αερα και κρυο...
            επισης ενα δευτερο πιατακι παραλληλη με την αγκυρα.μετα,ελατε να μου πειτε ποσο τα πανω του θα παρει το χ/κ σε σχεση με τα αλλα και ας παει η τιμη του λιφτ στα 25 ευρω.

Comment

Originally posted by Frozen_Petros
              κατα την γνωμη μου,πρεπει να αξιοποιηθει ολη η πλαγια που βρισκεται δεξια της καρεκλας με συνδιασμο απο πιατακια.πρεπει να μπει ενα δευτερο σαν συνεχεια του υπαρχον αριστερα της καρεκλας για να μην πω οτι ΠΡΕΠΕΙ να αξιοποιηθει και η κοιλαδα που βρισκεται στο σημειο του δρομου που ανεβαινοντας περνας απο την πισω μερια του βουνου(μετα το κιοσκι που βλεπεις την λιμνη).περιοχη η οποια ειναι προστατευμενη απο αερα και κρυο...
              επισης ενα δευτερο πιατακι παραλληλη με την αγκυρα.μετα,ελατε να μου πειτε ποσο τα πανω του θα παρει το χ/κ σε σχεση με τα αλλα και ας παει η τιμη του λιφτ στα 25 ευρω.
              Συμφωνώ μαζί σου.Το είχα γράψει και σε παλαιότερο πόστ το ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ κυρίως λόγω του υψόμετρου αλλά και ότι είναι ένα 'γυμνό' βουνό θα μπορόυσε να έχει περισσότερες πίστες και κατα συνέπεια περισσότερα λίφτ.Δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο.Δεν ξέρω ποιός φταίει κράτος,νομαρχία ή δοιήκηση.Έχει αλάξει προς το καλύτερο τελευταία αλλά αξίζει στο βουνό κάτι περισσότερο.

Comment

στο χερι τους ειναι οι αρμοδιοι να ξεπερασουν τους διαφορους σκοπελους και να το κανουν εφαμιλο του bansko οσο ειναι δυνατο αυτο.αρκει να καταλαβουν γρηγορα οτι ολο και περισσοτεροι ελληνες πανε προς βουλγαρια μερια..

Comment

Η δεξιά πλευρά της Κρέμασης (όπως ανεβαίνουμε) θα ήταν φοβερή πίστα αλλά είναι απαγορευμένη ζώνη λόγω συνόρων. Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Χ.Κ. υπήρχαν και οι σχετικές πινακίδες. Όσο αφορά τα υπόλοιπα συμφωνώ ότι μπορούν να μπουν πολλά λιφτ, αλλά με τις κατάλληλες παρεμβάσεις στο έδαφος από το καλοκαίρι (βλέπε Καλάβρυτα).
                  Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Περιοχή όμως που δυστυχώς δεν κρατάει το χιόνι

Comment

kai to pio fovero einai oti me tis yparxouses sinthikes auti i piotita xionioy borei na kratisei gia ena akomi mina stin aggira.mono pou tha thelame ena diplo piato anti tis aggiras sto idio simeio kai merika akoma siromena lift parallila stin karekla.xoros den yparxei,i mipos einai tooooso akriva???
                      Παλιά ο κόσμος χρησιμοποιούσε την άγκυρα κανονικά. Σήμερα μόνο αν γνωρίζεις τον άλλον σε αφήνει να ανεβείς μαζί του. Έλεος! Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρεσεις. Δεν χρειάζεται λοιπον διπλό πιατάκι" αλλά ίσως λίγο παραπάνω κοινωνικότητα. "

Comment

den to eixa skeftei etsi an kai sou dino dikio 100%,pragmatika auto symvainei!

Comment

Working...
                        X