Ας μιλήσουμε εδώ για ότι αφορά την εγκατάσταση αυτού του σταθμού...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ...
Collapse
X
-
Να πω ότι έχω στη διάθσεσή μου μορφολογικούς χάρτες από την υπηρεσία στρατού....πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να βάλουμε τον σταθμό στο σημείο όπου υφίστανται οι κατά πολύ χαμηλότερες Τ...www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
-
Ναι Γιώργη,μεσα κι εγώ κατα 90%! Σταύρο μαζί σου φίλε,θα βοηθήσω κι εγώ με τον οβολό μου το έργο σου!! Με το μεράκι μας παιδά μπορούμε να κανουμε θαύματα!http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Comment
-
Παιδιά ευχαριστώ πραγματικά πολύ...
Αλλά κυρίως το κάνουμε για να έχουμε έναν ακόμα σταθμό και κυρίως σε ενδιαφέρουσα περιοχή..πραγματικά ευχαριστώ...’ντε Χρήστο...καιρός να γνωριστείς με τα παιδιά...www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment
-
Να προσεχουμε τι γραφουμε και τι λεμε στο ιντερνετ οπου μπορουνε να τα δουνε ολοι... [i]"Originally posted by steeve88Να πω ότι έχω στη διάθσεσή μου μορφολογικούς χάρτες από την υπηρεσία στρατού....πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να βάλουμε τον σταθμό στο σημείο όπου υφίστανται οι κατά πολύ χαμηλότερες Τ...10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:
Comment
-
iceclimber34 δεν βρίσκω κάτι το φοβερό σε αυτό που λέει ο Σταύρος.Οποιαδήποτε κατασκευαστική εταιρία έχει στη διάθεση της τέτοιους χάρτες.Και σε πολλά τμήματα του Πολυτεχνείου υπάρχουν.Originally posted by iceclimber34Να προσεχουμε τι γραφουμε και τι λεμε στο ιντερνετ οπου μπορουνε να τα δουνε ολοι... [i]Originally posted by steeve88Να πω ότι έχω στη διάθσεσή μου μορφολογικούς χάρτες από την υπηρεσία στρατού....πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να βάλουμε τον σταθμό στο σημείο όπου υφίστανται οι κατά πολύ χαμηλότερες Τ...
"
Comment

Comment