Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγορα πεδιλου

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αγορα πεδιλου

Παιδια εχω μπερδευτει... μετα απο 5 χρονια ενασχολησης με το sport εφτασε κ για μενα η στιγμη να αγορασω πεδιλα (μποτες ηδη εχω 100 flex). Καταρχην το επιπεδο μου το θεωρω μετριο δηλ. κατεβαινω με ανεση κοκκινες, απο θεμα τεχνικης ειμαι στο carving κ λιγο drifting κ εχω να μαθω ακομα πολλα (κανω μαθηματα καθε χρονο) κ μου αρεσει το επιθετικο ski κ οχι να πηγαινω βολτα. To πεδιλο που θελω να παρω θα ηθελα να εχει κ δυνατοτητες οffpiste. Κανω περιπου 10 -15 μερες ski καθε σεζον! Οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα μου ειμαι 30 ετων 185 υψος κ 85 κιλα (ουτε στις ροζ αγγελιες να εβαζα διαφημιση[i]). Λοιπον εχω καταληξει στα παρακατω πολλα μοντελα κ θελω την βοηθεια σας - γνωμες, προτασεις κ συμβουλες σχετικα με την περιπτωση μου:
    1. Blizzard IQon 7400 (125/74/106 R14/170)
    2. Blizzard CMX 11 IQ (119/74/109 R14.5/173)
    3. Atomic Metron 10 ή 9 2008 model (124/74/109 R13/171)
    4. Dynastar Contact 9 2007 model (122/68/102 R13/172)
    5. Head Xenon Xi 7.0 (124/73/108 R13.5/170)
    6. Volkl Supersport S5 2007 model (115/69/100 R14.7/168)
    7. Volkl Unlimited AC20 (118/74/103 R16.7/170)
    8. Rossignol Zenith Z5 Oversize (126/74/105 R15/170)
    9. Nordica Hot Rod Eliminator XBS (119/74/104 R16/170)
    10. Nordica Gransport 12 XBS (119/72/102 R16/168)

Παιδια το ξερω ειναι πολλα γι'αυτο ζηταω βοηθεια για να ξεκαθαρισω... επισης θα ηθελα να μου πειτε ποια η διαφορα μεταξυ ενος allmountain κ ενος allround. Ευχαριστω... περιμενω τα φωτα σας, φιλικα Δημητρης"

Νομιζω οτι το allmountain εχει περισσοτερο δυνατοτητες off-piste. αυτα με τις 74αρες μεσες εχουν τετοιες δυνατοτητες.
    Τα Κ2 Apache Reckon εχω ακουσει οτι κανουν για ολες τις δουλειες αλλα ειναι πιο offpiste. Οσο μεγαλυτερο sidecut εχουν, τοσο πιο πολυ ευκολα θα στριβουν. βεβαια λογω της φαρδιας μεσης, το transition απο τη μια στροφη στην επομενη κανει ενα χαρακτηριστικο κλικ. Δες αν μπορεις να δοκιμασεις καποια απο αυτα.

Φιλικα

ΜακηςΜ
    Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Ευχαριστω Μακη, το θεμα ειναι οτι σε δυο τρια μαγαζια που εχω παει μου εχουν προτεινει crossmountain η' allround γιατι οπως λενε δουλευουν καλυτερα με τα ελληνικα χιονια κ οπως μου λενε ακομα κ με 68 μεση μπορεις να βγεις κ ofpiste. Εγω θα ηθελα να ξερω συμφωνα με την δικη σας εμπειρια τι ισχυει? Υπαρχει καποιος που εχει/εχει δοκιμασει καποιο απο τα παραπανω πεδιλα? Ευχαριστω

Comment

Δεν τα ξερω αυτα τα σκι, αλλα μπορεις να ψαξεις λιγο στο
        www.skinet.com
        που εχει δοκιμες απο φετεινα μοντελα.
        ορθιοοοος ...

Comment

Λοιπον πηρα πεδιλακι το Nordica Hot Rod Eliminator του 2007 super φαινεται τωρα το ΣΚ που θα ανεβω στο χιονοδρομικο θα σας πω κ εντυπωσεις! Παρεπιπτοντως εκανε 270 Euro απο Best O. Thanks anyway!

Comment

με γεια ! [i]"
            ορθιοοοος ...

Comment

ta nordica gamane...kai to sugkekrimeno montelo einai a-pi-steu-to...
              Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
              το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
              το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
              -------------------------------
              το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο

Comment

...η Nordica ήταν ανέκαθεν εταιρεία που κατασκεύαζε ΜΟΝΟ μπότες...μήπως τα πεδιλάκια της είναι φασόν" από κάποια από τις κατ' εξοχήν εταιρείες κατασκευής πέδιλων ski...???

...ψάξτο λίγο... Edited by: loopman321 "
                It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

λοιπον φιλε loopman321 εχεις απολυτο δικιο. Για την ιστορια απο το 1930 κατασκευαζει μποτες η Nordica (μαλλον απο ιταλια ξεκινησε) κ μολις απο το 2003 οταν αγοραστηκε απο την tecnica (που ειναι οι μποτες που φοραω) αρχισε να βγαζει κ σκι!!!! Τωρα βεβαια δεν ξερω απο ποια εταιρια τα ΕΚΑΝΕ φασον (οχι τωρα πια)!!! Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι τα πεδικακια της ειναι μουφα γιατι ολα τα reviews δινουν τις καλυτερες κριτικες κ εκτος αυτου εχει παρει κ πολλα πρωταθληματα... δεν παει τωρα επαγγελματιας να φορεσει χαλια" πεδιλα. Βεβαια θα μου πεις αλλο το custom racing κ αλλο της παραγωγης... οπως κ να εχει κ σε ενα πολυ μεγαλο group ανηκει (tecnica) κ τεχνογνωσια διαθετει!!! Στην τελικη πεδιλο κατασκευαζει οχι διαστημοπλοιο!! Παντως το συστηματακι με το ΧΒΙ (δες στο website) δεν το εχω δει σε αλλο κατασκευαστη! "

Comment

Λοιπον επειδη με εβαλες στην πριζα[i] φιλε loopman321 ειδα το site της tecnicagroup κ ειναι οι παρακατω εταιριες....

1. tecnica

2. moon boot

3. t- shoes

4. dolomite

5. nordica

6. rollerblade

7. lowa

8. think pink

9. nitro

10 blizzard

κ επισης συνεργαζεται με marker, volkl k x shocks.

Δεν ειναι κακο ε? Πολυ εμπειρια μαζεμενη!

Φιλικα Δημητρης

"

Comment

παιδια εχω παθει την πλακα μου με τα πεδιλα! Τοσα χρονια με νοικιαρικα δεν ηξερα τι εχανα! πολυ σταθερα στην ταχυτητα κ απιστευτο κρατημα κ στο παγωμενο. Κ το κορυφαιο... εχει απιστευτο rebound απο ακμη σε ακμη.

Comment

Working...
                      X