Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sto gaurolimani pados krataei akoma xioni pou douleuo.

Aggelos

Comment

Σε διάρκεια η χιονοκακοκαιρία που μας πέρασε ήταν καλή.Απο βράδυ Σαββάτου (απο απόγευμα ουσιαστικά) μέχρι και νωρίς το πρωί της Δευτέρας με τόσες ποσότητες χιονιού ήταν κάτι παραπάνω απο ικανοποιητική.Εγώ χόρτασα για φέτος.Βέβαια,πάντα θέλω χιόνι αλλά και να μην ξανακάνει τπτ εγώ θα είμαι οκ...
      Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
      που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
      και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
      διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
      το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

Ε τότε ούτε στην Αθηνα λιώσανε!
        Αυριο θα τα μαζέψει! Ελεος φυσικό επόμενο! +15 θα σας προβλέπει η ΕΜΥ!!!
        Εδω αν το εκαμνε....θα ειχαμε ποταμια νερου σολη τη πόλη! Ασε που βρωμίζουν τα πάντα από λασπη που κρατάει το χιόνι..και μετα οταν λιώνει μενει οπουδηποτε...

www.northmeteo.gr
        Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Μια τεραστιο λιμνη θυμιζει η Χαλκιδα...νερα παντου, η θαλασσα εχει θολωσει απο τα νερα που δημιουργουν τα χιονια και πεφτουν μεσα! Χιονι υπαρχει ακομα στην πολη, ακομα και στο κεντρο! Ενω στις εκτος κεντρου περιοχες, το χιονι παραμενει πολυ!!!

Φωτογραφιες πριν λιγο...

Οροσειρα Χτυπά, το χιονι στην θαλασσα

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

Διπλα στο σπιτι μου...

Ενω ο ηλιος δυει...

"
          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Πανέμορφη η πρώτη φωτογραφία!!!
            Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
            200μ.
            hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
            http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

ο χειμωνας εχει δρομο ακομα,10 μερες του φλεβαρη και ολος ο μαρτης ειναι μπροστα και ολο καικατι θα μας περιμενει [i]"
              Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
              Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
              Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Originally posted by notis_tripoli
                ο χειμωνας εχει δρομο ακομα,10 μερες του φλεβαρη και ολος ο μαρτης ειναι μπροστα και ολο καικατι θα μας περιμενει [i]
                Νότη Τρίπολη τι έκανε...Πόσο χιόνι έριξε..."

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

30 ποντους ειχαμε κωστα και εχθες το πρωι πιασαμε ελαχιστη -15,8 και σημερα -12!
                  κατι πολυ σημαντικο ομως ηταν οτι χιονιζε στην τριπολη με -7 το οποιο οπως μου ειπε και ο πατερας μου (60 χρονων) τωρα δεν το ειχε ξαναδει.μεχρι -2,-3 το πολυ!
                  Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                  Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                  Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

bravo stn tripolaraaa!!!

k gw apo peloponhso eimai k xairome p spasame rekor psyxous!!!

[i]"
                    oi pagetwnes epekteinontai!!
                    epitelous erxetai h epoxh twn pagetonwn!!wra na 8aftoumai sto xioni!

Comment

-15.8c;;; Tι λετε βρε παιδια;;; Απο σταθμο της ΕΜΥ αυτο;;;
                      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

30 ποντους ειχαμε κωστα και εχθες το πρωι πιασαμε ελαχιστη -15,8 και σημερα -12!
                        κατι πολυ σημαντικο ομως ηταν οτι χιονιζε στην τριπολη με -7 το οποιο οπως μου ειπε και ο πατερας μου (60 χρονων) τωρα δεν το ειχε ξαναδει.μεχρι -2,-3 το πολυ!

-9 eixe to kentro tis salonica tin ora tis xiono8uellas ston istoriko xionia tou 2001 an 8umame kala...i -9 i -7 !!! opos k na xei gia 0 upsometro einai entuposiakotato !!! [i]

"
                        Lyoness ... The future is here !!!

Comment

Γιαννενα-Τρίπολη συμμαχία σε αυτή την κακοκαιρία Νότη! [i] Κατι που δεν γίνεται συχνά!"
                          Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

[i]"
                            sigpic

Comment

Αυτα ειναι ενσεμπλ. Βγαλε προγνωση (χο χο χο). Παντως περα απο την πλακα εχω 2 απιστευτους τυπους εδω που χτυπιουνται οτι τον μαρτη θα κανει περισσοτερο χιονι. Το καταθετω και αυτο για να το εχουμε υποψιν.

Comment

Τι λεει;;; Εχεις δυο τυπους που λενε οτι θα ριξει πιο πολυ χιονι απο αυτο που εριξε προχθες;;;; Χαχαχαχαχαχα...οτι να ναι!!!
                                Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
                                X