Announcement

Collapse
No announcement yet.

red bull stigmata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• red bull stigmata

Αναρωτιόμουν αν θα δηλώσει κανεις συμμετοχή. Είδα το spot και φαινεται καλό. Φυσικά εγω κολώνω αφού δεν έχω ξαναπηδίξει 10 σκαλιά [i]

Το σκέφτεται κανεις?
    Απόγευμα τετάρτης γίνεται."

αν δεν παω καλαβρυτα την τεταρτη και αν μαθω που θα γινει θα παω!
    οποιος ξερει κατι για μερος και ωρα ας μας πει!
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

στην πανεπιστημιούπολη είναι. Άμα θες να συμμετάσχεις πρέπει να πας και ένα χαρτί ότι φέρεις όλες τις ευθύνες για ζημιές, ατυχήματα κ.τ.λ.π..
      ελα ρε liapo εσύ είσαι pro.

Κάτι σαν διαγωνισμός πρέπει να είναι. Kapoio apo ayta ta 2 tha einai stis 20:
      [i]

Κάτι άλλο. Πήγα τώρα με τα χιόνια σε ένα σχολείο μπας και κάνω κανα κολπάκι. ΑΛΛΑ δυστυχώς δεν μπορούσα να πάρω φόρα και επομένως όλη η προσπάθεια πήγε στράφι.
      Στα video πως πέρνουν φόρα? δεν μπορώ να το καταλάβω.Edited by: generi "

Comment

’σχετο...αλλά ένας γνωστός μου μόλις με πληροφόρησαν εχθές ότι έπαθε 3 κατάγματα στη μέση του μετά απο πολύ άσχημο πέσιμο με snowboard...την γλύτωσε απο το να μείνει παράλυτος. Δοκίμαζε ένα απλό 360. Τώρα απλά δίνει μάχες να σηκωθεί και να περπατήσει...αυτό ως προς υπενθύμηση για να μην υπερπηδάμε levels. Αν και ο συγκεκριμένος ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Απλώς είχε ένα άτσαλο πέσιμο. Οπότε απλά να δίνουμε την μέγιστη προσοχή ακόμα και στο πως πέφτουμε...και κάτι ακόμα...μακριά απο πάγους.Edited by: Cliff
        ...egoism dictates human relations...

Comment

Cliff ευχομαι γρηγορη και πληρης αναρωση στον φιλο σου!
          generi αν ημουν pro θα μου ειχαν στειλει προσκληση για να παρω μερος στο event αλλα τπτ ακομα!
          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

καλα ρε συ πως επεσε;;
            πω πω

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

βασικα οταν κανεις αλματα καλο θα ηταν ενα προστατευικο πλατης...

Comment

Δεν ξέρω αν θα έκανε δουλειά το προστατευτικό πλάτης...δεν νομίζω να αποτρέπει τη μέση να γυρίσει ανάποδα. Αν υπάρχει κάποιο τέτοιο προστατευτικό θα ήθελα να το ξέρω πάντως. Ανέφερα αυτό το περιστατικό για να ξέρουν αυτοί που θέλουν να λάβουν συμμετοχή σε κάτι τέτοιο, να είναι σίγουροι για τον εαυτό τους.Edited by: Cliff

Comment

καλά cliff κάτι τέτοια είδα στον ύπνο μου σήμερα.
                  Μια βολτίτσα από εκεί καλή θα είναι.
                  Αν δεν τα μέτρησε κανείς.... 12 σκαλιά ειναι!
                  Όταν λές μακριά απο πάγους? Δηλαδή μακριά απο τσιμέντοχιονο Ή μακριά απο τοποθέτηση πάγου στο χτύπημα|?
                  [i]

Α και τελικά την τρελή φόρα ξέρει κανείς πως την πέρνουν?
                  Σε ένα βιντεο νόμιζα ότι κρατιόντουσαν από ένα σκοινί αλλά ποιος έδινε αυτην την ώθηση???? Edited by: generi "

Comment

Προφανώς μακρια απο ''τσιμεντόχιονο''...Την φόρα λογικά την πέρνουν απο 2-3 που τους τραβάνε...

Comment

[i]
                      καλά αυτο κατάλαβα και γω. Απλά να θυμίσω(όπως έλεγε και ο υπέρτατος kazaboubou) να μην βάζουμε στην πληγή πάγο γιατί σκίζεται."

Comment

ο παγος κανει καλο στην πληγη και επιτρεπεται μονο μεχρι να αρχισει να κοκκινιζει το σημειο που χτυπησες.απο εκει και περα πας για εγκαυμα και σκισιμο.

Comment

το spot μου φαινεται περιεργο
                          πρωτον τοσο η απογειωση οσο και η προσγειωση ειναι flat
                          ειδικα στην προσγειωση μπορει να παθεις τεραστια ζημια
                          αλλο προσγειωση στα 5 μετρα απο 2 μετρα υψος και αλλο στα 10 μετρα απο 6 μετρα υψος
                          δεν προτιμουσαν καλυτερα τα rails που ειναι στο γρασιδι και εχουν καποια κλιση?
                          δευτερον δεν εχουμε street jibbing εδω ελλαδα... οι pro στο εξωτερικο που σκανε απο σκεπες κτηριων σε flat κομματια ξερουν τι κανουν... και πληρωνονται γι αυτο... εδω τι εγινε δηλαδη και την ειδαμε ολοι pro?
                          αν ηταν ενα box σαν κουπαστη στα σκαλια νταξει γιατι το σανιδι περναει και φορτιο στο box, αλλα τωρα να πηδηξεις ολοκληρα σκαλια και να σκασεις flat? πολυ hard

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Originally posted by Cliff

Δεν ξέρω αν θα έκανε δουλειά το προστατευτικό πλάτης...δεν νομίζω να αποτρέπει τη μέση να γυρίσει ανάποδα. Αν υπάρχει κάποιο τέτοιο προστατευτικό θα ήθελα να το ξέρω πάντως. Ανέφερα αυτό το περιστατικό για να ξέρουν αυτοί που θέλουν να λάβουν συμμετοχή σε κάτι τέτοιο, να είναι σίγουροι για τον εαυτό τους.
                            να γυρισει αναποδα;;
                            δηλαδη;

Comment

...να λυγίσεις απότομα προς τα πίσωEdited by: Cliff

Comment

Working...
                              X