Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Κυριε τορτοκα τα πραγματα δεν εγιναν ετσι οπως τα παρουσιαζετε διοτι ημουν παρων μπροστα στο συμβαν πριν ακομα ξεκινιση το snow bus στο οποιο ημουν μεσα καθως και μετα και στην βιοπραγια στην οποια εσκεμενα εσεις προκαλεσατε πρωτος Edited by: PRESIDENT
    http://www.skafotexniki.gr
    ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Με την συμπερηφορα των υπαληλων σας οι οποιοι μπηκαν μεσα στης πιστες μαζι με το ρατρακ προσπαθωντας να πιασουν τους σκιερ που κατεβεναν με κυνδηνο να προκαλεσουν ατυχημα βαζοντας το ρατρακ σαν μπλοκο. Τα οποια ατομα ηταν σκιερ που σας ειχαν ενοιμερωση οτι θα ανεβουν και ειναι κατοχη αιτισιων καρτων δηλ ολα αυτα τα ατομα ειναι δολιοφθορεις??????αφου ξερατε οτι θα ανεβουν τι σας πειραξε ηταν δυνατον να σας ενοιμερωναν και μετα να κανουν δολιοφθορες η μηπως σας πειραξε ο τροπος που ανεβηκαν και το κανετε θεμα Edited by: PRESIDENT
    ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

[i]"
      ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
      fotini_kostoglou@yahoo.gr
      Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Ξεκινησα το σαββατο να ανεβω στο καιμακ (που πηγαινω συνηθως) και ηταν κλειστο λογο ισχυρων ανεμων....ηταν πολυ πρωι ακομα.....ειμασταν παρεα και σκεφτηκαμε που να παμε......πισοδερι????? και γελασαμε ολοι μαζι ......''σιγα να μην παμε στο μπουρδελο'' και καναμε στροφη για 3-5.....απολαυσαμε το σκι μας......υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες!!!!Και μη μου πεις κανεις οτι ειναι το βουνο μας και το αγαπαμε ......μπουρδες!!!!!!!!!!

Comment

το θεμα για τις δολιοφθορες γραφτηκε κυριως για να δημιουργισουν εντυπωσεις και δευτερων για να εχουν ακομα μια αθλια δικαιολογια για να συνεχισουν να κρατανε κλειστο το χ.κ. γιατι απλα βαριουντε και δεν θελουν να δουλεψουν

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

Originally posted by beauty

Ξεκινησα το σαββατο να ανεβω στο καιμακ (που πηγαινω συνηθως) και ηταν κλειστο λογο ισχυρων ανεμων....ηταν πολυ πρωι ακομα.....ειμασταν παρεα και σκεφτηκαμε που να παμε......πισοδερι????? και γελασαμε ολοι μαζι ......''σιγα να μην παμε στο μπουρδελο'' και καναμε στροφη για 3-5.....απολαυσαμε το σκι μας......υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες!!!!Και μη μου πεις κανεις οτι ειναι το βουνο μας και το αγαπαμε ......μπουρδες!!!!!!!!!!

εφοσον λεμε μπουρδες και θεωρεις το πισοδερι μπουρδελο γιατι ασχολεισαι με αυτα που γραφουμε???? τραβα στο καιμακ και ασε μας ησηχους

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

Κανονικα φιλε μου δεν θα επρεπε να ασχοληστε κι εσεις πια.........κοντευει να βγει η σεζον και αμφιβαλω αν ολοι εσεις που φωναζετε εχετε κανει καθολου σκι..........Δεν ερχομαι στο πισοδερι ,δυστηχος γιατι εκει ξεκινησα να μαθαινω σκι, αλλα σας διαβαζω εδω μεσα .....ασχολουμε μονο με αυτα που γραφεται.......εχει καταντησει η ιστορια γελια .....σηριαλ.....ετσι λοιπον ,και θα ειμαι αληθινη, σας διαβαζω μονο και μονο για το χαβαλε......

Comment

...............και που και που παιζω και τον κομπαρσο γιατι με αυτα που διαβαζω τρελενομαι..........!

Comment

Μηπως τελικα ολοι εσεις που φωναζεται εδω και καμποσους μηνες χωρις αποτελεσμα.......ολοι εσεις που το ''παιζεται'' δηθεν λατρες του βουνου εχετε τελικα ο καθενας το δικο του συμφερον ???? Μοιπως ο καθενας απο εσας εχει κανενα μαγαζακι .......καμια τεβερνουλα......κανενα ξενοδοχειο εκει γυρωωωω........και κραζεται το χιον/κο που με αυτα και με αυτα σας διωχνει τον κοσμο????? Γιατι τετοιο ζορι δεν δικαιολογειτε......υπαρχουν και αλλα ομορφα βουνα .......και σαν ''λατρες ''του βουνου πρεπει να το γνωριζεται αυτο.......και σαν σκιερ.....!!!!!!

Comment

Originally posted by beauty

Μηπως τελικα ολοι εσεις που φωναζεται εδω και καμποσους μηνες χωρις αποτελεσμα.......ολοι εσεις που το ''παιζεται'' δηθεν λατρες του βουνου εχετε τελικα ο καθενας το δικο του συμφερον ???? Μοιπως ο καθενας απο εσας εχει κανενα μαγαζακι .......καμια τεβερνουλα......κανενα ξενοδοχειο εκει γυρωωωω........και κραζεται το χιον/κο  που με αυτα και με αυτα σας διωχνει τον κοσμο????? Γιατι τετοιο ζορι δεν δικαιολογειτε......υπαρχουν και αλλα ομορφα βουνα .......και σαν ''λατρες ''του βουνου πρεπει να το γνωριζεται αυτο.......και σαν σκιερ.....!!!!!!
                    Μονο αυτο δεν ειχαμε ακουσει τοσον καιρο. Μωρε αμα ειχαμε κανενα μαγαζακι δεν θα καναμε μονο αυτα αλλα ακομα περισσοτερα. Αυτο μου την δινει με τους ντοπιους, που ενω χανουν λεφτα δεν κανουν τπτ. (και εγω ντοπιος ειμαι)
                    beauty εγω σε διαβεβαιω οτι απο τα υπολοιπα παιδια κανεις δεν εχει συμφερον απο το χ/κ γιατι κανενας δεν ειναι απο την περιοχη. Και μπραβο τους που κανουν οτι κανουν!!! Απλα τρελαμενοι ειναι!!! Και επισης απλα θελουν να τους παρεχονται αυτα που πληρωνουν!!!
                    εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Αγαπητη φιλη αν οντως ερχοσουν στο χ/κ θα ηξερες πως γυρω απο το χ/κ δεν εχει ταβερνες ουτε μαγαζακια μονο στο ανταρτικο εχει 2 ταβερνες και μια στο πισοδερι πρωφανος δεν εχεις παρακολουθισει και πολυ τα ποστ μας απο παλια θα δεις οτι αναφερουμε οτι ειμαστε τροχοσπιταδες εκει πανω και για αυτο δεν μπορουμε ευκολα να αλαξουμε βουνο εγω ειναι ειδη το δευτερο βουνο που αλαζω ειμουνα 5 χρονια με τροχοσπιτο στα 3/5 τα οποια ειναι 75 χ/μ απο το σπιτι μου........... οπως καταλαβενεις εχω 3/5 πηγαδια στα 75 χ/μ σελι στα 70 χ/μ και καιμακ στα 120 χ/μ και εγω κανω 200 χ/μ για να παω βιγλα οπως καταλαβενεις με ολα αυτα που γινονται αισθανομε κοροΐδο που κανω ολα αυτα τα χ/μ για να τα ακουμπησω εκει και με δουλευουν ...........για αυτο δεν μπορω να αλαξω ευκολα βουνο λογο τροχοσπιτου ουτε το θελω...... η παροχες ηταν αυτες που με τραβηξαν και απαιτο απο τον οποιοδηποτε παρει το βουνο να εχει τη ιδιες η και περισοτερες αν μπορειEdited by: Agathos3
                      http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                      ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Το ξερω οτι γυρω γυρω δεν εχει τιποτα.....ειναι τροπος του λεγειν.........Αλλα πραγματικα σκαω γιατι ενω δεν υπαρχουν οι παροχες που θα θελατε .....ενω φωναζετε τοσους μηνες και αποτελεσμα δεν εχετε .......ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΚΕΙ........θα τρελαθω πραγματικα.......παρε το τροχοσπιτο σου και πηγαινε αλλου.....αν ειναι δυσκολο αστο εκει και πηγαινε αλλου για σκι με το αυτοκινητο σου........οσο ειστε ολοι εσεις εκει αλλο τοσο δεν προκειτε να γινει τιποτα......και οσο η διοικηση του χιον/κου βλεπει την αδυναμια σας να πατε αλλου αλλο τοσο θα το εκμεταλευεται!!!!!!!Χιλια χρονια να τα λετε.....και αλλα τοσα να πειτε ...οσο παραμενεται εκει τιποτα δεν θα αλλαξει.....εδω ειμαστε και θα τα λεμε......!

Comment

Δεν ειναι ξερεις και το ποιο ευκολο πραγμα να αλαξες βουνο με το τροχοσπιτο απο την στιγμη μαλιστα που ειμαστε μες στο καταχειμωνο ουτε ειναι ευκολο να φυγεις αλλου για σκι απο την στιγμη που εχεις αιτισια καρτα αν αρχισω να πηγαινω αλλου εχοντας το τροχοσπιτο εκει εχω μπει μεσα γιατι τρωω στο κω.....λ.........ο...και τα λευτα της αιτισιας και τα λευτα της θεσης του τροχοσπιτου επισης δεν ειναι και πολλα τα χ/κ που μπορεις να πας τροχοσπιτα γιατι 3/5 δεν ξανα παω ουτε νεκρος το τροχοσπιτο......... στο σελι δεν σου δινουν ρευμα και στο καιμακ απο οτι ξερω δεν εχει καθολου θεσεις τροχοσπιτων και για βασιλο ουτε που το συζητο να κανω 3 ωρες δρομο οπως καταλαβενεις για φετος ειμαι δεμενος με το βουνο και θα σινεχιζω να λεω οτι δεν μου αρεσει μεχρι να δω μια βελτιωση η εστω την διαθεση για βελτιωση αμα ξεραμε απο την αρχη της σεζον πως η καινουρια δοιηκηση θα ηταν τετοιο χαλι ισως κατι να γινοτα αλλα αν ξερεις ανελαβε δεκεμβριο την στιγμη που ειδη ειχαν πεσει τα πρωτα χιονια απλως δεν εχουν καταλαβει οτι απο τους τροχοσπιταδες εχουν περιπου 120 καρτες οταν το καταλαβει θα ειναι αργα
                          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Προφανος δεν εχεις περαση καμια φαση με τροχοσπιτο σε βουνο ειναι αλλη φαση εχεις την βαση σου εχεις τα πραγματα σου ολα εκει εχεις της παρεες σου επανω ακομα και οταν δεν εχει χιονι μαζευομαστε απο τελη σεπτεμβριου σχεδον καθε σκ και κανουμε τα γουστα μας και χωρις χιονι ειναι λιγο δυσκολο για καποιον να αλαξει αυτες της παραστασης λογο παρεας δηλ εμεις ειμαστε ποσα ατομα η οποιοι εχουμε γινει ολοι φιλοι εκει πανω δεν μπορεις ξαφνικα να σικωθεις και να φυγεις γιατι χαλας ολη την χημεια της παρεας
                            ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Οκ........αλλα τουλαχιστον καντε σκι καπου αλλου....απο τι ξερω η ετησια καρτα που εχετε ισχυει και για αλλα 3 χιον/κα......καιμακ/3-5/σελι.....ειναι κριμα να διψας για σκι και να μην μπορεις να κανεις γιατι καποιοι καφροι το αποφασιζουν για 'σενα.......!!!!

Comment

Working...
                              X