Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόβλημα Κυριακή 17/2 ;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Απο εκει που ειχαμε ενα απο τα πιο ομορφα χ/κ της Ελλαδας και πηγαιναμε να κανουμε βηματα μπροστα και στα αλλα θεματα.
    Ηρθε η φετινη χρονια και κατασταφηκαν ολα!!!

Η Φλωρινα εχει ενα στολιδι και οι αρμοδιοι φορεις δεν ενδιαφερονται γι' αυτο!!! Ειστε απαραδεκτοι κυριοι!!! Και ειστε περισσοτερο απαραδεκτοι που τα λαθη τα δικα σας τα ριχνετε σε αλλους!!!
    εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω, ειναι πως γινετε εμεις απο ασχετα μερη να αγαπαμε τελικα περισσοτερο την περιοχη αυτη απο τους περισσοτερους ντοπιους? σε εμενα τουλαχιστον αυτο μου εχουν περασει με την συμπεριφορα και την αδιαφορια τους...
      good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

Originally posted by stelios11
        αυτο που δεν μπορω να καταλαβω, ειναι πως γινετε εμεις απο ασχετα μερη να αγαπαμε τελικα περισσοτερο την περιοχη αυτη απο τους περισσοτερους ντοπιους? σε εμενα τουλαχιστον αυτο μου εχουν περασει με την συμπεριφορα και την αδιαφορια τους...
        Φιλε μου οι περισσοτεροι απο την περιοχη δεν ασχολουνται με το τι γινεται στο χ/κ.
        Και επισης αυτοι που επωφελουνται απο την λειτουργια του, δεν τους νοιαζει και πολυ γιατι αυτοι τα λεφτα τους παλι θα τα παρουν οπως και να εχει (π.χ ξενοδοχεια, φαγαδικα).
        Εδω μεσα μονο 2 ατομα ειμαστε απο την περιοχη. Και παλι εγω δεν μενω εκει αλλα Καβαλα λογω σπουδων.

Comment

μα πως θα παρουν τα λεφτα τους (ξενοδοχοι,εστιατορες κτλ) οταν η επισκεψησιμοτητα της περιοχης πεφτει"????
          νομιζω οτι το χκ ειναι μαγαλο κομματι του παζλ για την περιοχη."

Comment

Originally posted by pagourman
            Σε κάθε περίπτωση αυτή η κατάσταση στο Πισοδέρι πρέπει να πάρει τέλος. Προφανώς γνωρίζεις περισσότερα και καλό θα ήταν να μας ενημερώσεις. Εγώ μένω Γιάννενα όπως βλέπεις και θα ήθελα πολύ να ξαναπάω Πισοδέρι που έχω δύο χρόνια να πάω, αλλά δυστυχώς με αυτά που γίνονται ... χλωμό έως πεθαμένο.
            Πάντως μετέφερέ μας αυτά που εσύ ξέρεις και εμείς αγνοούμε (τα περιστατικά μόνον όμως χωρίς να χρωματίζεις με χαρακτηρισμούς και επίθετα τα διάφορα πρόσωπα και ενέργειες) για να ενημερωθούμε κι εμείς.

φιλε pagourman o χροματισμος ηταν για να τονισω τον εκνευρισμο μου για την συμπεριφορα τον υπευθηνων του χιονοδρομικου και για τα ψεματα που μας λενε απο τον νοεμβριο.

για το περιστατικο του σαββατου σηνεβη το εξης.

σαββατο βραδυ η νυχτερινη πιστα ηταν κλειστη με την δικαιολογια οτι ειχε παρα πολυ αερα.15 ατομα ανεβηκαμε στην κορυφη απο δασικο δρομο" και οχι χιονοδρομικη πιστα και ειδαμε οτι μας λενε ψεματα για τον αερα. οταν κατεβηκαμε μας αρπαξαν οι υπαληλοι του χιονοδρομικου και με χρηση βιας μας κρατουσαν στο δοιηκητιριο και δεν μας αφηναν να φυγουμε λες και ειμαστε εγκληματιες.μαζι μας ηταν και ενας δηκηγορος και μια γυναικα.επειδη αυτοι εχουν προβλημα με την παλια δοιηκηση πρεπει να την πληρωσουμε εμεις???

ξαναλεω οτι δεν με νοιζει ποιος εχει δικαιο.....

δεν μπορω ομως να καταλαβω το μισος τους απεναντι σε μας που ειμαστε τουριστες"

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

...μηπως, λεω μηπως θελουν να μας διωξουνε? να παμε σε αλλο χιονοδρομικο? (και δεν δεχομαι το ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα" - το λεω για να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ επιτελους καποιοι...- και απευθηνομαι στους ντοπιους - εδω ειναι το "μαλλωνουν στο βαλτο τα βουβαλια,την πληρωνουν τα βατραχια...") αυτα για σημερα!"

Comment

η κατασταση στο πισοδερι πρεπει οντος να παρει τελος.για να γινει ομως αυτο πρεπει να υπαρχει και θεληση.εμεις στο φορουμ τονιζουμε τα προβληματα που υπαρχουν σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια αλλα οι υπευθηνοι μας βγαζουν τρελους.οπως λες φιλε pagourman εχεις να ερθεις στι πισοδερι 2 χρονια.αν ερχοσουνα φετος θα εβλεπες ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

slalom το θεμα δεν ειναι οτι μας βγαζουν οι υπευθυνοι τρελους αλλα οτι μας βγαζουν και οι σκιερ. Ολοι εχουν την εντυπωση πως ειμαστε ομαδα του Τοττη που εχουμε βαλει στοχο να διωξουμε τον Τορτοκα απο το βουνο.
                  Δεν ξερουν ομως το αλλο, οτι ο Τορτοκας μας ξερει σχεδον ολους ποιοι ειμαστε και οτι εμεις ποτε δεν κρυφτηκαμε απο κανεναν.
                  Ειμαστε παιδια που αγαπαμε το βουνο και θελουμε να το βλεπουμε να αναπτυσεται.
                  Ο Τορτοκας μπορει να εχει διαθεση να αναβαθμισει το χ/κ αλλα μαλλον εχει διαλεξει λαθος τροπο και λαθος προσωπικο.

Comment

Στελιο το γεγονος και μονο οτι ειμαστε 2 ατομα απο την Φλωρινα πρεπει να σου λεει πολλα.
                    Αν ρωτησεις ανθρωπους της περιοχης το μονο που θα σου πουνε ειναι οτι το χ/κ δεν προσφερει τπτ αλλο εκτος απο χρηματα στον Τοττη, και οτι κανεις αλλος δεν βγαζει λεφτα. Δεν μπορουν να σκεφτουν που παει αυτος ο κοσμος το βραδυ, που κοιμαται, που τρωει...Και στο ξαναπα ακομα και αυτοι που επωφελουνται δεν κανουν τπτ παραπανω απο το να πινουν καφε στο σαλε ή στο καταφυγιο.

Comment

ΦΙΛΕ SLALOM ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ Α) ΤΟ ΘΥΜΑ Β) Ο ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ Γ) Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ Ή Ο ΘΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝ. ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ. ΓΙ’ΥΤΟ ΑΣΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ..... ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ VLAXO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΒΙΓΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. VLAXO ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!! ΜΕΡΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.

Comment

ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΡΕ ΦΙΛΕ SLALOM ΑΦΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ (ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ)!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ , ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΡΥΦΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ;;; ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ. ΤΙ ΝΑ ΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ!!! ΚΑΤΑΒΑΣΤΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;; ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ FORUM ΕΧΕΙ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΕΙ ΒΗΜΑ ΚΡΑΞΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Comment

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ - ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟ ΛΙΦΤ (ΚΑΙ ΤΟ Χ/Κ) ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ INFLORINA ΚΥΡΙΟΙ, ΤΗΛ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΣ Ή ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Comment

γιατι ρε φιλε εμεις ποιον ρωταμε τα ντουβαρια η τα μεντιουμ τον ιδιο τον κυριο τορτοκα περνουμε τηλ και ρωταμε
                            http://www.skafotexniki.gr
                            http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                            ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Originally posted by SNIP
                              ΦΙΛΕ SLALOM ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ Α) ΤΟ ΘΥΜΑ Β) Ο ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ Γ) Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ Ή Ο ΘΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝ. ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ. ΓΙ’ΥΤΟ ΑΣΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ..... ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ!!!  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ VLAXO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΒΙΓΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. VLAXO ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!! ΜΕΡΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.
                              Δουλευα χρονια στο χιονοδρομικο και σιγουρα θα με ξερεις.

Απο οτι μας λες να συμπερανω οτι εσυ ησουν η αστυνομικη αρχη???
                              Με ποια αρμοδιοτητα πηγες και τους ειδες στο νοσοκομειο???
                              Αν θες απαντησε μου με προσωπικο pm.

Comment

Το εχω ξαναπει το forum εκτος απο ενημερωση προσφερει και αλλα.
                                Δεν νομιζω να υπαρχει σκιερ που να ζητησε πληροφοριες και να μην τις πηρε οσον αφορα την ενημερωση ή οποιαδηποτε αλλη βοηθεια.
                                Για εμας ομως που ειμαστε fun του Πισοδεριου δεν μπορουμε να αρκεστουμε μονο στην ενημερωση και γι' αυτο αναφερουμε οτιδηποτε αλλο.
                                Αν θελετε εγω προσωπικα μπορω να αποχωρησω για φετος και να μην ξαναγραψω αρνητικο σχολιο, αλλα μην σας δω μετα να διαμαρτυρεστε για καταστασεις που δεν τις αναφερουμε και που τις καλυπτουμε με σκοπο να σας κοροϊδεψουμε και να σας ανεβασουμε στην περιοχη μας με σκοπο να μας αφησετε τα ομορφα λεφτακια σας. (συγκεκριμενα σε μενα δεν αφηνετε τπτ γιατι ουτε μαγαζι εχω ουτε πλεον δουλευω στο χ/κ)

Comment

Working...
                                X