Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόβλημα Κυριακή 17/2 ;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πρόβλημα Κυριακή 17/2 ;

Φίλος που ήταν στη Βίγλα σήμερα μου τηλεφώνησε και
    μου μετέφερε την πληροφορία ότι υπάρχει δολιοφθορά
    στην παροχή ρεύματος στα lift, ήρθε εισαγγελέας κ.λ.π.
    Αν ξέρει κανείς κάτι σχετικό ας το επιβεβαιώσει για την ενημέρωση των μελών του forum.

Εγώ έμαθα για άλλα έκτροπα, και τραμπουκισμούς, εντελώς απαράδεκτα πράγματα, που μας βάζουν σε πολύ σοβαρές υποψίες. Παρ' όλη την απόσταση από το Βόλο, το Πισοδέρι είναι από τα πολύ αγαπημένα βουνά.
    Αν είναι αλήθεια, κρίμα.... κρίμα...
    ποτέ δεν ξέρεις.... μέχρι να μαθεις.-

Comment

Κρίμα κρίμα. Το βουνό δεν ανήκει ούτε στον Τότη ούτε στον Τόρτοκα. Ανήκει στον Ελληνικό λάο που κάποια παιδάκια του αφησαν τα κοκαλάκια τους εκεί για να είναι τώρα ελληνικό και όχι τούρκικο ή σκοπιανό ή αλβανικό. Το ελληνικό κράτος έχει συστήσει Ελληνική Αστυνομία, έχει μεταφέρει αρμοδιότητες στην Νομ. Αυτοδιοίκηση Φλώρινας και δουλειά τους είναι να μας παραδώσουν ένα βουνό στο οποίο θα λειτουργεί Χ.Κ. λειτουργικό, δραστήριο και κυρίως ασφαλές προς όφελος του Έλληνα χιονοδρόμου του οποίου οι παππούδες άφησαν τα κοκαλάκια τους εκει γύρω. (Να θυμίσω ότι ο τάφος του Παύλου Μελά είναι εκεί κοντά)
      ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ
      ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ
      ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
      ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΟΡΤΟΚΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΛΩΣ
      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ
      ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΚ ΚΑΝΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
      ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
      ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !

Comment

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ :
        Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΕΙΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
        ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
        ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
        ΕΠΕΝΑΦΕΡΤΕ ΤΟ Χ.Κ. ΠΙΣΟΔΡΕΙΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Comment

Απ' ότι φαίνεται τα ίδια μάθαμε. Ας μας ενημερώσει και κανένας ντόπιος.
          ποτέ δεν ξέρεις.... μέχρι να μαθεις.-

Comment

ΦΙΛΕ PAGOURMAN ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ FORUM ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΦΤ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΣΑΡΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ Ο ΤΟΡΤΟΚΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ !!! ΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ !!!!

Comment

απο που εμαθες ρε φιλε οτι εγινε δολιοφθορα στο χιονοδρομικο?πηρες κανενα τηλ να ρωτησεις γιατι ειναι κλειστο το βουνο???(και οχι μονο το πισοδερι).ποιος σου ειπε οτι στο νοσοκομειο ειναι μονο ο τορτοκας????ειναι και οι τοττιδες.το βουνο σημερα δεν δουλευε λογο αερα και σωστα εκαναν σημερα. το περασμενο σαββατο ομως το πρωι,το βραδυ και χθες το βραδυ δεν δουλευε γιατι ο τορτοκας προφανος βαριοτανε να το δουλεψει γιατι ηταν αραχτος στο τζακι στο δοιηκητηριο και επινε.

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

Φιλε SNIP οταν γραφεις στο φορουμ και μαλιστα για κατι τοσο σοβαρο φροντισε να εισαι καλητερα ενημερωμενος. με φιμες και ραδιο αρβηλα δεν μπορεις να παιρνεις θεση.

Comment

Originally posted by pagourman
                  Φίλος που ήταν στη Βίγλα σήμερα μου τηλεφώνησε και
                  μου μετέφερε την πληροφορία ότι υπάρχει δολιοφθορά
                  στην παροχή ρεύματος στα lift, ήρθε εισαγγελέας κ.λ.π.
                  Αν ξέρει κανείς κάτι σχετικό ας το επιβεβαιώσει για την ενημέρωση των μελών του forum.

Καμια σχεση..........

το χ.κ. δεν λειτουργησε λογο αερα....

η φασαρια εγινε το σαββατο το βραδυ.

αφορμη ηταν η εμμονη του κ. τορτοκα να νομιζει οτι το βουνο ειναι τσιφλικι του

αποτελεσμα κυριως λογο νευρων να πλακοθουν τοττιδες και τορτοκας και να πανε και οι 3 αυτοφορο.σημερα ειναι και οι 3 στο νοσοκομειο..

οσο για δολλιοφθορες ειναι ψεματα

Comment

Σε κάθε περίπτωση αυτή η κατάσταση στο Πισοδέρι πρέπει να πάρει τέλος. Προφανώς γνωρίζεις περισσότερα και καλό θα ήταν να μας ενημερώσεις. Εγώ μένω Γιάννενα όπως βλέπεις και θα ήθελα πολύ να ξαναπάω Πισοδέρι που έχω δύο χρόνια να πάω, αλλά δυστυχώς με αυτά που γίνονται ... χλωμό έως πεθαμένο.
                    Πάντως μετέφερέ μας αυτά που εσύ ξέρεις και εμείς αγνοούμε (τα περιστατικά μόνον όμως χωρίς να χρωματίζεις με χαρακτηρισμούς και επίθετα τα διάφορα πρόσωπα και ενέργειες) για να ενημερωθούμε κι εμείς.

Comment

το πισοδερι μου αρεσει πολυ...εκει εκανα κ τα πρωτα μου βηματα...αλλα οταν ακουω για δολιοφθορες ακομα κ αν εινια φημη, πως να παω ρε παιδια;;;;
                      αν ειναι δυνατον....
                      ΝΤΡΟΠΗ Κ ΚΡΙΜΑ

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Τι ειναι αυτα που λετε ρε πατε καλα τι δολιοφθρες και μακακιες το βουνο δεν ανοιξε λογο αερα την κυριακη και σωστα δεν ανοιξε εξαλου μπορουσαν να δουλεξουν εστω το πιατακη κοξτε τα χαζα με δολιοφθορες που ζουμε.?? η ανθρωποι δεν εχουν τι γνωση να ξεκινησουν τα μηχανηματα με ολες της συνθηκες.Και μετα λενε το βουνο ειναι κλειστο λογο δολιοφθορας την μαθαμε την καραμελα τωρα.Την κυριακη καλα εκανε και ηταν κλειστο ειχε οντως πολυ αερα αλλα το σαββατο ηταν απαραδεκτοι το χ/κ εχει δουλεψει και με περισοτερο αερα απο του σαββατου Edited by: Agathos3
                        http://www.skafotexniki.gr
                        http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                        ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

οπως κ να εχει τα πραγματα φετος εκει εινια τραγικα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛAΒΑ ΤΙΠΟΤΕ!

Π.Χ. η ανθρωποι δεν εχουν τι γνωση να ξεκινησουν τα μηχανηματα με ολες της συνθηκες και λενε μετα το βουνο ειναι , ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ EDIT ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ

Edited by: amateur11

Comment

Originally posted by SNIP

ΦΙΛΕ PAGOURMAN ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ FORUM ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ [b] Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΛΙΦΤ [b]ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΣΑΡΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ Ο ΤΟΡΤΟΚΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ !!! ΑΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ !!!!
                              Φιλε μου στο μνμ σου αναφερεις κατι πολυ σοβαρο και δεν ξερω κατα ποσο στεκει.
                              Βγηκε πορισμα και αποδειχθηκε οτι οντως ειχε γινει δολιοφθορα???
                              Και κατι αλλο απο την στιγμη που βγαινεις και αναφερεις κατι τετοιο επειδη αναφερεσαι σε κατι συγκεκριμενο και επειδη με αυτο που κανεις προσβαλεις και δυσφημεις καποιους ανθρωπους καλα θα εκανες να μας αναφερεις το ονομα σου οπως ζητειται και απο τους κανονισμους του forum. [b]Αυτο το αναφερω επειδη μου ειχε συσταθει το ιδιο απο τον κ.Τζημογιαννη του snowreport[b] και ισως να μην το ηξερες.Edited by: vlaxos
                              εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Working...
                              X