Announcement

Collapse
No announcement yet.

seli 16/2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• seli 16/2

mia fantastiki mera sto seli simera!!!
    makria apo tis gnostes provlepseis gia tromokratiki kakokairia,simera apolausa mia monadiki mera sto seli!
    elaxistos kosmos(tromokratimenos apo ta MME gar)teleio xioni,midenikes oures,theama apo tous snowbordades pagkosmiou fimis,kai KATHOLOU KRYO!

το μονο ασχημο οτι σε καποια σημεια αρχισαν να φαινονται καποιες πετρουλες...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

nai,sta ektos pistas tmimata kathos episis kai sto louki pros to telos tou.

Comment

Originally posted by Frozen_Petros
        nai,sta ektos pistas tmimata kathos episis kai sto louki pros to telos tou.
        Ακριβώς!(μέτρησα 2 χαρακιές στο σανίδι χθες σε αυτά τα σημεία-αλλά ποιος μου φταίει που βγήκα απάτητα?δικιά μου επιλογή ας πρόσεχα)
        Η αναφορά μου για χθες επίσης είναι ακριβώς η ίδια με του Frozen Petros απλά την ποστάρω για συμμετοχή.Τέλεια μέρα.

Comment

εγω μετρησα πολλες χαρακιες...
          το προβλημα πιστευω ειναι:
          1. σε καποιες πιστες φαινοντια πετρουλες...κ ειδικα σε αποτομα σημεια...βαλτε κατι να το ξερουμε....αν δεν μπορειτε να το καλυψτε προειδοποιειστε μας
          2. στον διαδρομο για τα πιατακια ειναι γεματο πετρες...εφτασα στο σημειο να παω εγω να παρω μερικες κοτρωνες μην σκοτωθει κανενας...
          κ αντε..οταν εισια σκιερ τα αποφευγεις ευκολα...ο αλλος με το σανιδι δεν τα αποφευγει τοσο ευκολα...τουλαχιστον ριξτε λιγο χιονι εκει...βελτιωστε λιγο αυτο...
          κατα τα αλλα ΤΕΛΕΙΑ...
          λιγο να μαλακωσει το χιονι μονο

Comment

Χθες την Κυριακή (17/2) μέχρι της 11 που άρχισε να ψιλοκόβει ο αέρας (δεν μπορούσες να σταθείς όρθιος στον τερμαρτισμό των πιάτων) η θερμοκρασία ήταν γύρω στους -22 με -25. Αλλά μετά άρχισε να βελτιώνεται πολύ η κατάσταση...
            Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

θερμοκρασιακα παλευεται
              το θεμα εινια παιδια να ριξει λιγο ακομα χιονακι
              αλλιως δεν τα βλεπω καλα για το σελι

Comment

ενταξει ρε φιλε χαλαρωσε λιγο

-22 με -25 εαν ειχε θα ειχες μεινει εκει στηλη αλατος

η θερμοκρασια ηταν στους -8 αλλα το wind chill σε εκανε να νιωθεις στους -22 ......

Comment

xalara sto seli 1-2 weekends akoma kai an eos tote den ksana xionisei meta sto kaimak!

Comment

Working...
                  X