paidia erxetaiiii
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΦΟΔΡΗ ΧΙΟΝΟΚΑΙΡΙΑ 16-18/2...ΑΝΑΦΟΡΕΣ.
Collapse
X
-
re den pame kala m fenete gia allh mia fora!! apo tis 8-9 to apogevma arga tha xionizei se oles tis perioxes ths attikhs! TERMA.....kai nmzw pws avrio 8a yparxoune merika anoimata omws prin to messhmri tis avrianhs hmeras apo tis 12 -1 mexri kai tin deftera sths 12 to prwi tha ginei ths kolasews!!!!τα χιονια ειναι ονειρα, που κανουνε παιδακια.. και σαν παιδι κι εγω, γουσταρω τα χιονακια..:cool:
Comment
-
χαχαχα ! κανεις πλακα ετσι; η διαφορα με εχτες τετοια ωρα ειξναι 10 βαθμοι.Originally posted by sebasOriginally posted by ΧΕΛΜΟΣOriginally posted by sebas
Ρε παιδια πλακα κανετε οτι χιονιζει σε καισιαριανη και ζωγραφου?
εδω στα εξαρχεια πινουμε φραπε εξω
εξω τον εχεις τον υπολογιστη μεγαλε???
καθομαι με το laptop kai o ηλιος μου θαμπωνει την οθονη
παιδια και χθεσ το ιδιο κρυο εκανε μου φαινετε
Comment
-
Originally posted by sebasκαθομαι με το laptop kai o ηλιος μου θαμπωνει την οθονηOriginally posted by ΧΕΛΜΟΣOriginally posted by sebas
Ρε μεγαλε κατσε πιες το φραπεδακι σου και ασε εμας στα χιονια μας...
αντε μπραβο...
Comment
-
Εγώ πάντως θα περιμένω λίγο να αρχίσουν τα φαινόμενα για να κάνω καμιά βόλτα με το αυτοκίνητο και ελπίζω πιό αργά που θα πάω μελίσσια να δώ τα καλά...
και φυσικά περιμένω στρωμένο χιόνι στο σπίτι μου, στην επιστροφή [i]"Smooth stones beneath me, Cool air surrounds
Soft and savioury. Take me to God, you can take me to God.
Comment
-
Originally posted by blades[i]Originally posted by ΧΕΛΜΟΣOriginally posted by sebasκαθομαι με το laptop kai o ηλιος μου θαμπωνει την οθονηOriginally posted by ΧΕΛΜΟΣOriginally posted by sebas
αντε μπραβο...

gia sou re giorgare

"
:weather_14:Με χιονοεκτιμηση,
θoδωρης :cool:
Comment
-
Originally posted by blades[i]Originally posted by ΧΕΛΜΟΣOriginally posted by sebasκαθομαι με το laptop kai o ηλιος μου θαμπωνει την οθονηOriginally posted by ΧΕΛΜΟΣOriginally posted by sebas
αντε μπραβο...

gia sou re giorgare
Ρε Γιωργη θα τρελαθουμε τελειως ρε....
παει ο καπετανιος αποκλειστηκε στα καλαβρυτα!!!!

"
Comment
-
Δεν είμαι αισιόδοξος απλά από τα στοιχεία που μου έρχονται σε πραγματικό χρόνο είναι οτι πιο επικίνδυνο και μοναδικό που έχω δει στη ζωή μου σε μετεωρολογικά στοιχεία, και όσο βαδίζουμε προς τα μεσάνυχτα θα το δείτε και μόνοι σας."Θαφκε το γαρδίκ γρηγορ θαφκε"
Comment

Comment