Announcement

Collapse
No announcement yet.

3-5 Πηγάδια Σήμερα 14-02-08

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 3-5 Πηγάδια Σήμερα 14-02-08

Πήγα σήμερα στα 3-5πηγάδια..Πολύ ωραίος καιρός..στη βάση το χιόνη ήταν παρα πολύ καλό...Κλειστό το Baby lift που ήθελα να μάθω κάτι φίλους μου ομως δεν πειράζει δεν είχε κόσμο στα αλλα λιφτ και έτσι ήταν οκ..
    Έχω να πώ για το πάτημα των πιστών πως ο αριστοτέλης ήταν φανταστικά καλά πατημένος αλλα το χιόνι ήταν πολυ σκληρο..
    Απο την άλλη ο φιλιππος δεν ήταν καθόλου πατημένος..Δεν ξέρω..αν την πατάνε αυτην την πίστα.. ή όχι πάντος το μέρος εκεί ήταν πολύ δύσκολο έως ακατάλληλο....γεματο λακούβες..και λοφάκια..στις 2 κατεβασιές ήθελα να βγάλω μέχρι και τις μπότες για να ξεκουραστουν τα πόδια μου από αυτά που τράβηξαν τα καημένα ..πάγος το χιόνι πολύ σκληρό..Κατα τα αλλα όλα μια χαρα..Να πώ για ακόμα μια φορά αυτό που πιστευω δηλαδή πως το βουνό είναι καθαρά η καταβάσην για σκι !!

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

DimisZ

ps.Gianni perimeno na dw kanena clipaki sto youtube!!Edited by: DimisZ.. "
    Just Do It Like Me -2010-

Εγώ φίλε ήμουν εχθές επάνω. Από τις καλύτερες ημέρες της φετινής χρονιάς για εμένα. Ρώτησα έναν λιφτιέρη γιατί δεν πατάνε την μαύρη και μου είπε χαριτολογώντας πως θα φάνε ξύλο αν την πατήσουν. Μετά την χιονόπτωση η μαύρη είναι μια καταπληκτική πίστα για απάτητο και αν κάνει να χιονίσει πάνω από τρεις μέρες πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πίστα με bumps στην χώρα. Είδα κάτι παιδιά-λάστιχα να την κατεβαίνουν μαλιοκούβαρα. Για snowboard κατά την γνώμη μου είναι αν προλάβεις καλό χιόνι η διαδρομή κάτω από την καρέκλα και τα δρομάκια της και το λούκι, που με λίγο περπάτημα βγάζει πολύ όμορφες διαδρομές .

Comment

καλο ειναι που αφηνουν την μαυρη απατητη για να γουσταρουν και η σνομπορνταδες λιγο γιατι οπως ξερεις αιτοι δεν γουσταρουν και πολη της πατημενες πιστες οποτε ξεγκα....νουν στης μαυρες
      http://www.skafotexniki.gr
      http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
      ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Ο βασιλιάς" επέστρεψε!!!!!
        Μια φανταστική μέρα σήμερα στο χιονοδρομικό...
        Σαν τον παλιό καλό καιρό!!!!Επιτέλους....
        Απίστευτο χιόνι(και άριστα πατημένες πίστες) και φανταστικός ήλιος...
        Keep going...
        "

Comment

o Basilias poios einai? [i]"

Comment

O BASILIAS ???? [i]"
            .....

Comment

Ο Βασιλιας" των χιονοδρομικών εννοώ....
              Αναφέρομαι φυσικά στο απόλυτο χιονοδρομικό της Ελλάδος...
              Είχα πολύ καιρό να το δω σε αυτή την κατάσταση...
              Υποκλιθείται...
              "

Comment

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>
                εχω και εγω μια ωραια φοτω πριν απο 3 χρονια απο το λουκι σε μια φανταστικη μερα για σκι απο της καλυτερες που εχω πετυχη επανω"
                http://www.skafotexniki.gr
                http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Η πιο τέλεια μέρα στη πιο τέλεια πίστα...ΠΟλύ ωραία φώτο.!
                  www.vermiobees.blogspot.com

Comment

Originally posted by lailapa
                    Ο Βασιλιας" των χιονοδρομικών εννοώ.... Αναφέρομαι φυσικά στο απόλυτο χιονοδρομικό της Ελλάδος...Είχα πολύ καιρό να το δω σε αυτή την κατάσταση...Υποκλιθείται...
                    Apla o Basilias mporei na einai autos pou ennoeis esu ...Alla i Vasilisa..exei kai to onoma Vasilitsa "

Comment

E δεν γίνεται Βασιλιάς χωρίς Βασιλι(τ)σα!! [i]"

Comment

kai o prigkhpas???
                        poios einai o prigkhpas? [i]
                        Edited by: Drazen "
                        .....

Comment

Ο πρίγκιπας για μένα είναι το πισοδέρι...Έχει αντίστοιχες πίστες με τα πηγάδια...
                          Αν το κεντρικό καρεκλάκι ήταν πιο γρήγορο(και όποτε τελικά το αναβαθμίσουν),θα μπορούσαμε να μιλάμε για 2 βασιλιάδες...
                          Προς το παρόν όμως είναι ένας εκολαπτόμενος" βασιλιάς...
                          Όσο για τη βασίλισσα,πιστέυω οτι έχει καλές πίστες αλλά όσες φορές έχω πάει (5-6 φορές)ο καιρός ήταν πολύ χάλια και δεν μπόρεσα να το απολάυσω...
                          Οπότε δεν το έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση...
                          Επίσης,ένα χιονοδρομικό που ίσως να είναι καλό(αν και δεν έχω πάει),είναι το φαλακρό.Αν και απο ότι βλέπω στο snowreport φέτος δεν έχει καλή διαθεσιμότητα αναβατήρων...
                          "

Comment

Δηλαδή τι έχει να ακούσει το Καιμακ αν λες για τον καιρό της Βασιλίτσας.ΗαΗα!!Δεν ξέρω παιδιά απλά 3-5 μου άρεσε μόνο o Αριστοτέλης που ήταν πολύ καλά πατημένος και είχε πολύ καλή ως φανταστική κλήση..Θα τα έβαζα τα πηγάδια κατηγορία Πηλίου αλλά εννοείτε πολύ καλύτερα από πολλές απόψεις..Απλά το κακό είναι πως δεν έχεις ελευθερία στα off πίστας..και πρέπει να πάς στους προκαθορισμένους διαδρόμους..Κατι που δεν μου αρέσει καθόλου..Άποψη μου βέβαια..έτσι μην παρεξηγηθούμε..Βασιλίτσα από την άλλη έχεις ελευθέρια να κάνεις ότι θέλεις και προς όποια κατεύθυνση θέλεις και όποιος έχει έρθει από το forum και των έχω γυρίσει και στα ποιο off κομμάτια έχει πάθει την πλάκα του..

Μην ξεχάσω να αναφέρω πως ο δρόμος είναι πολύ χάλια παιδιά και ελπίζω να συμφωνήσετε..1)Δεν έχει πινακίδες μέχρι την Νάουσα..πάει στα τυφλά κάποιος που πάει για πρώτη φορά το ξανά παρατήρησα και πάλι που πήγα την προηγούμενη φορά..όπως και στην επιστροφή προς Βέροια όταν βγείς από την Νάουσα αρχίζεις να βλέπεις πινακίδες..
                            2)Πολύ στενούρα και μόνο 1 ή 2 σημεία για παρακινδυνευμένη προσπέραση πάλι..
                            Edited by: DimisZ..

Comment

Για τη σημανση έχεις δίκαιο , αλλά ο δρόμος που οδηγεί στο χ/κ είναι καινούρια άσφαλτος και είναι σχεδόν πάντα ανοιχτος χωρίς αλυσίδες (κάνει καλή δουλειά ο δήμος).Και καθότι δημοτικό το χ/κ ο δήμος μπορεί να βάλει πινακίδες μονάχα στα όρια του δήμου Νάουσας , οπου μέσα στα όρια του δήμου ,υπάρχει καλή σύμανση, ένα άλλο θετικό είναι οτι απέχει μόλις ένα τέταρτο από Νάουσα (17 χμ.)
                              Ο δρόμος σε πολλά σημεία σίγουρα είναι στενός, κυρίως μετά τη Νάουσα όπου δεξιά κ αριστερά έχει αγροκτήματα ιδιωτών.
                              Όσον αφορά τις πίστες , είναι μόλις 4 , τουλάχιστον είναι μεγάλες και τις ευχαριστιέσαι.Έχει πάρα πολλους διαδρόμους , σημεία όπου μπορείς να μπεις στο δάσος ,αλλά οπωσδήποτε πρέπει να γίνουν και άλλες πιστες....
                              www.vermiobees.blogspot.com

Comment

Working...
                              X