Δυστυχώς φαίνεται πως εκτός από χαμηλές θερμοκρασίες, για ένα ακόμα ΣΚ θα έχουμε δυνατούς ανέμους με ότι αυτό συνεπάγεται ...
Ναι αλλα σο forecast δειχνει 15klm αερα οποτε αν ξεπαγωσουν την Στυγα θα την ανοιξουν δεν θα την ανοιξουν-να βαλω γελακια????????-
οσο για το κρυο ενταξει μωρε εδω οδηγαμε μηχανη καθε μερα απο τις 6,30 το πρωι, δεν μασαμε[i]
Αντε εσεις που ειστε γνωστες του internet ψαχτε πιο πολυ τις καιρικες συνθηκες κ ενημερωστε.
Εχω φρικαρει ενα μηνα τωρα μεσα στο σπιτι που κανω την νοσοκομα στον ανδρουλη μου, μη μου το χαλατε τωρα το εχω αποφασησει το Σαββατο θα κανω σκι μην παει χαμενη και η ετησια, ηδη εχει παει χαμενη του Καρπενησιου.
Τάσο, αύριο τι βλέπεις από αέρα; Κάνε μια σύγκριση με σήμερα και μη μου πείς πάλι να παίξω τζόκερ. Τα sites λένε για δυτικούς, και όταν ακούω τέτοια πάει το μυαλό στο πανί παρά στα πέδιλα.
Τάσο, αύριο τι βλέπεις από αέρα; Κάνε μια σύγκριση με σήμερα και μη μου πείς πάλι να παίξω τζόκερ. Τα sites λένε για δυτικούς, και όταν ακούω τέτοια πάει το μυαλό στο πανί παρά στα πέδιλα.
...εγώ πάντως ετοιμάζομαι για σερφάκι στο Αίγιο, στο ολιγόωρο κενό που έχω το μεσημέρι, μετά το κλείσιμο του μαγαζιού...αυτό σού λέει κάτι??? [i]"
It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..
...εγώ πάντως ετοιμάζομαι για σερφάκι στο Αίγιο, στο ολιγόωρο κενό που έχω το μεσημέρι, μετά το κλείσιμο του μαγαζιού...αυτό σού λέει κάτι??? [i]
ΤΟ ΠΙΑΣΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ!!!! Το θέμα είναι με τι πανί 8άρι ή 4άρι;
Φαντάζομαι και Παρνασσό το ίδιο θα είναι, εάν θυμάμαι καλά οι δυτικοί το πιάνουν εξίσου καλά.Edited by: evank65 "
...πανάκια από 5άρια και κάτω...όσο για τα τσουνάμι, καλώς να έρθουν μπας και δούμε και κανένα κύμα της προκοπής στον Κορινθιακό...(sorry για το off-topic)... [i]"
It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..
Comment