Ρε παιδια ασχετο αλλα βλεποντας αυτη τη κατασταση εκλεισα για αυστρια 21 του μηνος και βλεπω πως δεν εχει χιονι εκατσε αντικυκλονας εκειπανω και ηρθαν εδω....βλεπετε καμμια θετικη εξελιξη μεχρι τοτε δοιτι δεν μπορω και να ακυρωσω,εχω προπληρωσει @#%$! τη γκαντεμια μου!Με την ευκαιρια ειμαι σχεδον καινουριο μελος,σας διαβαζω 3 χρονια και ηδη σας νιθω παρεα αν και δεν εγραψα ποτε!Με λενε Γιαννη και ειμαι ερωτευμενος με το σκι και καθε τι εχει να κανει με το βουνο!Περιμενω μια εκτιμησουλα αν μπορειτε (Δημητρη?)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
καιρος για Αυστρια?
Collapse
X
-
Θα χιονίζει από 21 και μετά...Originally posted by Hionohalandrisis 69 ποθ ειδες το ρεπορτ διοτι στι σαιτ του ζεφελντ δεν το βρισκω,απλα ξερω οτι εχει να χιονισει πανω απο 10 μερες και δεν χιονισε καν σοβαρα φετος!
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Ρε Κωστα (νιωθω σα να σας ξερω)μακαρι,αλλα δεν πρεπει να υποχωρησει και ο Αντικυκλωνας?Προσπαθω να μαθαινω απο εσας οτι λετε και το αναζητω σε εγκυκλοπεδιες!Με κανατε να Αισιοδοξω παντως οτι δεν θα χασω τα λεφτουδακια μου...!Αν και ψηνομουν τρελα να εφευγα τωρα για καμμια Βασιλο!Edited by: Hionohalandris
Comment

</a>
Comment