Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΤΟΡΤΟΚΑ..........

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ Κ ΤΟΡΤΟΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΤΕ ΣΟΥΡΟΜΕΝΟΥΣ????????

ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΟΙΗΚΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΙΟΝΟΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΕΧΕΤΕ 100 ΚΑΡΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ??????????????

ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ.

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ..................

Φροντιστε να βελτιωσετε τις υπηρεσιες σας και τις παροχες σας οι οποιες μεχρι τωρα ειναι αθλιες αλλιως δωστε πισω τα λεφτα απο τις ετοισιες καρτες.δεν εχω καμια διαθεση να ασχολομαι αλλο με ασχετους οι οποιοι φανταζονται οτι ειναι οι μεσιες του βουνου.

ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ.ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΒΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.......

ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ......................................

Comment

τι συγνωμη να ζητισει ο ανθρωπος ρε το μονο που κανει ειναι να λεει πως φτενε οι προηγουμενη. ααα και τωρα που το θυμιθηκα οπως γραψατε σε ενα θεμα ποιο πριν κυριε τορτοκα ειπατε οτι δεν μπορειτε να βαλετε κανονια και τεχνιτη χιονοση γιατι θα εχετε το βουνο μεχρι το τελος μαϊου οποτε δεν μπορειτε να επενδησετε γιατι δεν ξερετε ποιος θα το παρει του χρονου αρα πως μας μιλουσατε για επενδησης και για εξελιξης βουνου και μας λεγατε πως οι προηγουμενη ειχαν το βουνο σε στασιμοτητα αφου και αυτη απο οτι φαινετε μαλον δεν μπορουσαν να επενδησουν αφου δεν ξεραν αν θα τους το αναθετουν καθε χρονο αρα και παλι ψεματα λεγατε οτι δες σας ενδιαφερουν τα λευτα αρκει να ανεβη το βουνο αφου δεν σας ενδιαφερουν τα λευτα λοιπον καντε τα κανονια για να εχει ο επομενος το βουνο ποιο εξελιγμενο γιατι εμεσως πλι σαφως αυτο κατηγορατε οτι δεν κανανε η προηγουμενη

η συγνωμη ειναι αρετη και δεν την εχουν ολοι
      http://www.skafotexniki.gr
      http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
      ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

οχι δεν ειναι ο μεσιας ειναι ο σουπερ γκουφη με γκλιτσα.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

εσενα σε ειπε σουρομενο φιλε.μαλλον δεν εχει παει στην κορυφη να δει λιγο τους δικους του λιφτιεριδες αγγαλια με τα μπουκαλια τσιπουρο και διαφορα αλλα.

φορεστε επιτελους το παντελονι σας αλλοιος αντε πρως σκωτια μερια.[i]"
        ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οταν μιλας εκ' μερους του χ/κ η συμπεριφορα σου εδω μεσα πρεπει να ειναι πολυ ιδιαιτερη.
          Πρεπει να μαθετε να ακουτε τα παραπονα και ας εχετε αντιρηση. Δεν λεμε να μην απαντατε αλλα οι απαντησεις σας θα πρεπει να ειναι σε χαμηλους τονους και χωρις να προσβαλετε κανεναν. Αν θελετε να μας τα χωσετε επειδη εχετε αντιρηση σε αυτα που λεμε καντε ενα προφιλ δικο σας και μπειτε γραψτε οτι θελετε. Αλλα οσο γραφετε με προφιλ Χ/Κ Πισοδεριου" προσεχετε τα λογια σας γιατι ειστε επαγγελματιας και οχι κατι αλλο...

Επισης αν μπορειτε συνεχιστε την ενημερωση για την κατασταση του βουνου καθημερινα ειναι σημαντικο για πολλους."
          εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Δεν έχω ξανασυμμετάσχει σε φόρουμ και από την αρχή δεν μπορώ να κατανοήσω την ευχαίρεια που έχουν οι συμμετάσχοντες ,πίσω απο την ανωνυμία τους να γράφουν ότι θέλουν χωρίς να έχουν κόστος σε τίποτε.Μπορεί δηλ κάποιος να φορτώνει με ψέματα επι 10 χρόνια ένα χώρο,επειράζοντας απομακρυσμένους ανθρώπους και ποτέ να μην αποκαλυφθεί ούτε η ταυτότητά του ούτε τα κινητρά του ?Συνοιδητοποιώ σιγά-σιγά ,οτι μια εφέυρεση που την θεωρούσα κάτι σαν την εφαρμογή της Αθηναικής Δημοκρατίας,καταργεί κάθε ένοια της Δημοκρατίας ,διότι η βασική κορωνίδα της είναι το άτομο,ο πολίτης ,η ταυτότητα.

Όταν έχει ρίξει 60 πόντους χιόνι,κάποιοι εργαζόμενοι πατάνε όλη νύχτα και ετοιμάζουν ένα χιονοδρομικό για λειτουργία ,κανεβαίνει κόσμος τις πίστες και εσύ ορίεσε οτι δέν πατήσατε τις πίστες "είναι σαν να λες τα εξείς ήδη:είσαστε ψεύτες,τεμπέληδες,δεν θέλετε να πάει καλά η δουλειά σας(λες και εμείς να τα βρήκαμε απο τον μπαμπά μας και θέλουμε να σκορπάμε χρήματα χωρίς αποτέλεσμα),είσαστε ανίκανοι,δεν φοράτε παντελόνια.

Νομίζω οτι είναι άλλο πράγμα η κριτική που μόνο καλά μπορεί να φέρει κι άλλο η σκόπιμη παραπληροφόρηση με εμπάθεια που μόνο ζημιά κάνει."

Comment

Παρόλα αυτά ,επειδή έχω μάθει να βλέπω θετικά τα πράγματα ,ξέρω οτι για να είσαι εκεί πάνω με τέτοιες συνθήκες, στο βάθος βάθος ότι κάνεις και ότι λες το κάνεις από αγάπη για το Βουνό και την καλύτερη ερμηνεία που μπορούσα να δώσω ήταν όχι οτι ανταμοίβεσαι για αυτή την στάση απο κάποιον,ούτε οτι απολαμβάνεις την κακεντρέχεια,αλλά απλώς δεν άκουσες τα μηχανήματα λόγω ειδικών συνθηκών.Είναι το πιο αισιόδοξο που μπόρεσα να σκεφτώ για κάποιον που φοράει παντελόνια.

Παρασύρθηκα ομως και αναγνωρίζω οτι η στάση μου έπρεπε να είναι πιο κόσμια ακόμη ,διότι όπως πολύ σωστά με διορθώνει ο vlaxos,εδώ μέσα σαν ο μόνος που τολμά να δώσει το ονοματεπώνυμό του και την ιδιότητά του,θα έπρεπε να μιλήσω με περισσότερη ευρέπεια και ταπείνωση.Εάν συνεχίσω να γράφω ,θα προσπαθήσω στο εξείς να είμαι πιο κόσμιος.

Slalombaby,σου ζητώ ταπεινά συγνώμη. ’νθιμος Τόρτοκας,Υπεύθυνος Χ.Κ.Βίγλας Πισοδερίου

Comment

Originally posted by Χ.Κ. Πισοδερίου

Παρασύρθηκα ομως και αναγνωρίζω οτι η στάση μου έπρεπε να είναι πιο κόσμια,θα έπρεπε να μιλήσω με περισσότερη ευρέπεια και ταπείνωση.Εάν συνεχίσω να γράφω ,θα προσπαθήσω στο εξείς να είμαι πιο κόσμιος.

Slalombaby,σου ζητώ ταπεινά συγνώμη. ’νθιμος Τόρτοκας,Υπεύθυνος Χ.Κ.Βίγλας Πισοδερίου

Τιμη σου που αναγνωριζεις το λαθος σου και ζητας συγνωμη την ιδια κιολας μερα.Το θεμα το θεωρω ληξαν........

Comment

ναι κ τορτοκα αλλα εξακολουθειτε να μην απαντατε σε οτι φορα το πρωσοπικο και τα συμβαντα που σας εχουμε αναφερει και ουτε γιατι ανεβασατε της τιμες με μειωμενες παροχες θα απαντησετε παρακαλω
                  ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

η συγνωμη αποκτα αξια οταν προηγειται αυτης η πραξη συγνωμης. αλλιως παραμενει απλα ενα κομματι του ελληνικου λεξιλογιου...
                    good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

δεν κανω επιθεση. απλα τα εργα μιλανε απο μονα τους. απο κουβεντες και μπλα-μπλα??? οσο θελεις... χρονο να εχουμε να τα λεμε...
                      good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

εγώ λέω του χρόνου να το πάρουν το χ.κ ο agathos και ο mek αφού τα ξέρουν όλα. ή καλύτερα η νομαρχία να τους καλέσει στον διαγωνισμό να είναι τύπου κριτές των υποψηφίων, μετά να μάθουν στον επιχειρηματία που κέρδισε πως να οδηγεί το ratrak, πως να πατάει στις πίστες, πώς να καθορίζουν τις τιμές των λιφτ, πως να κάνουν μαθήματα πρόγνωσης καιρού και καλής συμπεριφοράς στο προσωπικό και να μεσολαβούν για την αγορά κανονιων για τεχνητή χιονόπτωση. να το κάνουμε και σαν reality.

Comment

Φυσικα και δεν τα ξερω για αυτο και δεν μπαιρνω μερος στους διαγωνισμους αλλα ουτε ο κ τορτοκας εχει καμια σχεση με χ/κ αλλα εγω τα βασικα τουλαχιστον τα γνωριζω οπως πρεπει η λιφτιεριδες να ειναι εξω να υπαρχει γιατρος και μετα απο 10 χρονια σκι φιλε που μας την λες νομιζω οτι ξερω τι πρεπει να κανουν για την πιστα δεν χρειαζετε ειδηετερη γνωση οτι τραβας λιγο χιονι με το μαχερη απο της ακρες σε πληροφορω οτι αν το ειχα εγω και ο μεκ ποιο καλη δουλεια θα καναμε γιατι αγαπαμε το βουνο και το σκι αλλα και παλι δεν εχω την γνωση να αναλαβω ο κ τορτοκας απο πομονες ομως ανελαβε ενα χ/κ χωρις γνωσης και ζητα να κανεις υπομονη για να μαθει τι λες ρε η νομαρχια τα φταιη για ολα ειναι δηνατον να μπορει ο καθε ασχετος με τα βουνα να πηγενει κα να παιρνη το βουνο χωρις να ξερει τα βασικα δεν επρεπε σαν αναδοχος που ειναι να ξερει οτι πρεπει να δοσει το βουνο σε ατομα με γνωσης δηλ εγω που ασχολουμε με επιπλα να παω να παρω του χρονου το βουνο να κανω οτι να ναι και μετα να λεω υπομονη θα μαθω.οσο για τον μεκ φιλε ισως και μονος του να μπορουσε να το δουλεψει μιας κι εχει δουλεψει αρκετα χρονια σε χ/κ
                          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Μη στεναχωριέσαι αν δεν ξέρεις. μπορείς πάντα να ρωτήσεις κάποιον κολλητό σου. Όλο και κάποιος θα έχει εμπειρία διοίκησης χιονοδρομικού, λέω εγώ τώρα. ’λλωστε παρέδιδαν μαθήματα επαγγελματισμού, ευγένειας και καλής λειτουργίας τα προηγούμενα χρόνια.

Comment

(Να'μαι κ γω μετα απο προβλημα firewall της εταιριας μου το οποιο λυθηκε εχθες)
                              Δλδ πε παιδια απότι καταλαβαινω, αυτοι που κανουν μανουρα στην ενοτητα αυτη εδω κ καιρο, ειναι ο κολλητος του κου Τοττη(βλεπε Agathos) κ ο πρωην υπαλληλος του(βλεπε Mek-διοτι φιλε Αγαθε μολις εβγαλες καρτα τον φιλο σου Mek οτι δουλευε στο χ/κ επι Τοττη). Κ οι τροχοσπιταδες που την ειχαν καταβρει με τις εξευτελιστικες τιμες ενοικιασεων χωρου, οι οποιες ηταν καλες μεν, αλλα παρανομες(αντι για 10 τροχοσπιτα, εβαζε 50...).

Σταματηστε να μας κουραζετε φανατικοι του Τοττη.
                              Κ μη διωχνετε απο το φορουμ τον κο Τορτοκα που με πολυ θαρρος εγραψε εδω μεσα, κατι που θα επρεπε να κανει πολλες φορες περυσι ο κος Τοττης αλλα κρυβοταν κ εγραφε εμμεσα μεσω εσας.
                              Αφηστε εξω απο το φορουμ την καφριλα του γηπεδου.

Comment

Working...
                              X