Παιδες μολις γυρισα απο καλαβρυτα.....
Με μια λεξη ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!
Ξεκινησα με 2 φιλαρακια στις 7 απο Αθηνα....και στις 8και30 συναντησαμε τα πρωτα χιονια λιγο πριν το Ανω Διακοφτο στα 700μ
Φτανοντας στα 940μ απεναντι απο το Μ.Σπηλαιο σταματησαμε για τσιγαρο...με τ -3
<a href=http://imageshack.us/" target="_blank">
</A>
Τα φιλαρακια μου....

ΕΓΩ

Φτανοντας στο χωριο και λιγα μετρα μετα τον τοπο θυσιας 1000μ οι αλυσιδες ηταν πλεον απαραιτητες...

Το υψος του χιονιου στο σημειο αυτο.....

και ο δρομος....με καποιο απο τα πολλα σαλε της περιοχης...

Φτανοντας στα 1320μ...απιστευτο το τοπιο και πανω απο μισο μετρο το χιονι...με τη τ στους -5

Ανεβαινοντας και αλλο στα 1450μ

Φτανοντας στο χκ η ομιχλη σε εμποδιζε να δεις πανω απο 15-20 μετρα ενω η θερμοκρασια στο -8 στα 1680μ

Το χιονι λογω του τρομερου αερα απο μερος σε μερος ειχε διαφορετικη ποσοτητα...αλλου 50,60 ποντοι και αλλου 1 μετρο ενω τα ανεμοσουρια στη βαση του χκ εφταναν τα 2+ μετρα

Δυστυχως ο κινδυνος να σε παρασυρει καποιος σκιερ ή snowboarder δεν μου επετρεψε να περπατησω στο χκ παρόλα αυτα εβγαλα καποιες φωτο ακομα....

Ευτυχως το ¨μικρό¨ με εβγαλε ασπροπροσωπο....
Και επειδη το κρυο ανοιγει την ορεξη....

Περασα μια γενικα υπεροχη μερα και ελπιζω το συντομοτερο να ειμαι παλι επανω!!!!
"
Με μια λεξη ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!
Ξεκινησα με 2 φιλαρακια στις 7 απο Αθηνα....και στις 8και30 συναντησαμε τα πρωτα χιονια λιγο πριν το Ανω Διακοφτο στα 700μ
Φτανοντας στα 940μ απεναντι απο το Μ.Σπηλαιο σταματησαμε για τσιγαρο...με τ -3
<a href=http://imageshack.us/" target="_blank">
</A>Τα φιλαρακια μου....

ΕΓΩ

Φτανοντας στο χωριο και λιγα μετρα μετα τον τοπο θυσιας 1000μ οι αλυσιδες ηταν πλεον απαραιτητες...

Το υψος του χιονιου στο σημειο αυτο.....

και ο δρομος....με καποιο απο τα πολλα σαλε της περιοχης...

Φτανοντας στα 1320μ...απιστευτο το τοπιο και πανω απο μισο μετρο το χιονι...με τη τ στους -5

Ανεβαινοντας και αλλο στα 1450μ

Φτανοντας στο χκ η ομιχλη σε εμποδιζε να δεις πανω απο 15-20 μετρα ενω η θερμοκρασια στο -8 στα 1680μ

Το χιονι λογω του τρομερου αερα απο μερος σε μερος ειχε διαφορετικη ποσοτητα...αλλου 50,60 ποντοι και αλλου 1 μετρο ενω τα ανεμοσουρια στη βαση του χκ εφταναν τα 2+ μετρα

Δυστυχως ο κινδυνος να σε παρασυρει καποιος σκιερ ή snowboarder δεν μου επετρεψε να περπατησω στο χκ παρόλα αυτα εβγαλα καποιες φωτο ακομα....

Ευτυχως το ¨μικρό¨ με εβγαλε ασπροπροσωπο....
Και επειδη το κρυο ανοιγει την ορεξη....

Περασα μια γενικα υπεροχη μερα και ελπιζω το συντομοτερο να ειμαι παλι επανω!!!!

"

Comment