Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ

χαμος στον Ταξιαρχη Χολομωντα Χαλκιδικης... ο γιαννης iceclimber με ενημερωσε οτι ισχυρη χιονοθυελλα επικρατει και μονο με αλυσιδες ανεβαινει κανεις πλεον εκει!!!

και γιατι δεν το εγραψες στις κακοκαιριες τωρα αυτο και θελει και ποστ? [i]"
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Με τα χιονολαστιχα επισης ειναι δυνατη η αναβαση (για την ωρα)

Comment

ελεος σαν παιδακια σε αυτο το forum....καλα λεει ο Γιαννης ρε συ mount....

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
          και γιατι δεν το εγραψες στις κακοκαιριες τωρα αυτο και θελει και ποστ? [i]
          Οπως δεν ενοχλουν οι αναφορες Παρνασσου και Διρφυος, ετσι δεν ενοχλει και ο Χολομωντας. Μην ξεχνας οτι το θεμα της Διρφυος ανοιχτηκε για συγκεκριμενο γεγονος και οχι ως μονιμη αναφορα. Δεν απαγορευεται γιαννη..."

Comment

Καλα εισαστε σοβαροι? Ριχνει χιονοθυελλα σε μερος που ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΦΤΕΙ και αντι να σας κανει εντυπωση, καθεστε και κανετε κριτικη? Ετσι κανουν οι ¨χιονοτρελαμενοι" ?"

Comment

με αυτα που εχεις ανεβασει χτες και σημερα πιστευω οτι δεν πρεπει να μιλησεις ποτε ξανα και να δωσεις οδηγιες για το που πρεπει να γραφουμε αναφορες [i]
              οποτε δικαιουμε να ανοιξω 3 ποστ το απογευμα
              1)με φωτο απο την χιονοπτωση-αναφορα χιονιου χτες βραδυ εδω
              2)με βιντεο απο το κατσιμιδι που εχω απο χτες βραδυ
              3)με βιντεο απο τελεφερικ παρνηθα που εχω απο χτες!
              αντε τα λεμε το απογευμα!πιθανον να παω και πεντελη οποτε πεζει και ενα 4ο ποστ"
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Απο αναφορά των γονιών μου πριν απο μία ώρα περίπου....πατσαβουράκια και στον Παρθενώνα Χαλκιδικής (περίπου 350μ ) στο 2ο πόδι. Ετοιμαζόταν για ανάβαση με Τζίμνυ στην κορυφή του Δραγουδελίου, τον Κώστα (περίπου 780μ).
                Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

καλα παω πασο....[i] σαν να εχεις δικιο!!!"

Comment

Καλα μας δουλεύετε τώρα...ξεχάσατε που είχε κατακλυστεί από θέμετα σασ το φορουμ..μην αρχίζετε πάλι γιατί θα γίνουμε κώλος πάλι...
                    www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

με αυτα που εχεις ανεβασει χτες και σημερα πιστευω οτι δεν πρεπει να μιλησεις ποτε ξανα και να δωσεις οδηγιες για το που πρεπει να γραφουμε αναφορες [i]
                      αντε τα λεμε το απογευμα!πιθανον να παω και πεντελη οποτε πεζει και ενα 4ο ποστ
                      λες και δεν το εχεις ξανακάνει...
                      "
                      www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

α εχω και αναφορα παρνωνα!!!!απο τους αγριανους!!!!θυμαστε ολοι που σας μιλαγα το καλοκαιρι για το εξοχικο της κοπελας μου που καηκε στις πυρκαγιες εκει...
                        γεια σου αβανταδορε στηβ!!εγω ποστ για αερα διαβασα χτες για πρωτη φορα [i] Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ "

Comment

αντε τα λεμε το απογευμα!πιθανον να παω και πεντελη οποτε πεζει και ενα 4ο ποστ
                          Για πες τι αναφορες ανεβασα εγω που δεν θα επρεπε?
                          Συγκρινεις τωρα τις αναμενομενες αναφορες απο το μετωπο της κακοκαιριας με την ΕΚΤΑΚΤΗ αναφορα Χολομωντα? "

Comment

ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ,ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΤΟΥΠΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ,ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΣΧΕΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!! ΤΟ ΕΠΙΑΝΕ ΣΕ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΟΡΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,Ο ΧΙΟΟΝΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ!
                            http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Να και τα δικα μας" προσηνεμα που μπηκαν στο παιχνιδι.
                              "

Comment

Working...
                              X