Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ο αηδιαστικός φετινός Χειμώνας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ο αηδιαστικός φετινός Χειμώνας

Σε αυτό το Θεμα παρακαλω να απαντησουν πρωτα και κυρια:
    1.Beachsnow(o υπεραισιοδοξος)
    2.sotos.snow( αυτος που δεν θρεφει αυταπάτες)
    3.Steeve(αυτός που ακόμη ελπίζει)
    4.snowearth( που σαν να αρχισε να το παίρνει απόφαση)
    5.Selas777(που δεν του κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη)
    6.MountExplorer(---//---//---//---//---//)
    7.ΓΙΑΝΝΗΣ (ο προσγειωμένος ο Διονυσόπληκτος)
    8.Kostas210691(ο κλαψιαρης που ακόμη ελπίζει)
    9.mimis(που ακομη ελπίζει)
    10.erythreabeach(ο προσγειωμενος-ο κρυφος παντογνωστης)
    11.Dirfis(o προσηνεμοπληκτος-Διρφυοπληκτος)

και φυσικά όσοι αλλοι έχουν άποψη και θέλουν ν εκφράσουν τη γνώμη τους.

Και οι ερωτήσεις.....

1.) ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ {1!!!!!!!!!!!} ΣΥΤΗΜΑ ΜΕ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΗ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!! Αυτη η ερώτηση ειναι ειδικά για τον Beachsnow!!!!

2.) ΠΕΣΤΕ ΑΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ {1!!!!!!!!!!!!!!} ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΨΕΥΤΟΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΗ ΔΙΨΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!

Αυτα.

Οι χαρακτηρισμοι πάντα φιλικα και χαρην αστεϊσμού
    Οποιος πειραχτηκε να το πει ή να το διορθώση αν δεν τον αντιπροσωπεύει!Edited by: xionotrela "

www.northmeteo.gr
    Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Σε σχέση με πέρσι που ήταν ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, κάτι ψιλό κάνουμε φέτος....

Γενικά το 2007 ήταν μια απαίσια, ζεστή και άνομβρη χρονιά για όλη την Ελλάδα...
    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Αυτο που ξερω ειναι οτι ακομα και αυτο το...φθινοπωρο...
      ο Χορτιατης τα σπαει κανονικα... Οχι μονο τρωει τον Διονυσο αλλα...

Πτολεμαιδα 1.4°C
      Φλωρινα 1.1 °C
      Νευροκοπι 0.7 °C
      Χορτιατης 0.2°C στα 570 μετρα μολις...

Comment

Προσωπικά είμαι άσχετος περί τον καιρό και δεν πρέπει να υπολογίζεται η άποψή μου ότι ο χειμώνας που διανύουμε είναι απόλυτα φυσιολογικός, με μοναδικό μειονέκτημα τα μεγάλα μεσοδιαστήματα μη κακοκαιρίας...
        Ηδη έχουμε πιο ψυχρό χειμώνα (σχετικά υποτονικό ενδιάμεσα), αλλά με λιγότερο υετό σε ορισμένα μέρη της χώρας. Φυσικά και ο χειμώνας που οδεύει προς τους τελευταίους του γύρους δεν αντιπροσωπεύει διόλου αυτά που προσωπικά περιμένω, δλδ καμια 50αριά μέρες χιονιού και όλα τα παρελκόμενα.Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Χαιρομαι για την απάντησή σου...επιτέλους ερχεσαι προς τις απόψεις μου και πολλών άλλων εδώ....

www.northmeteo.gr

Comment

Originally posted by xionotrela
            Χαιρομαι για την απάντησή σου...επιτέλους ερχεσαι προς τις απόψεις μου και πολλών άλλων εδώ....
            Καμία σχέση δεν έχει ο τίτλος με αυτό που πρεσβεύω εγώ. Και το να είσαι αισιόδοξος ή υπεραισιόδοξος είναι απλά στάση ζωής...ρεαλισμός συνάμα, αλλά και κομμάτι από την ίδια σου τη ζωή και τον τρόπο που την αντιμετωπίζεις... [i] Edited by: beach-snow "

Comment

Αντικειμενικα ο χειμωνας ηταν μετριοτατος για εμας τουλαχιστον... μονο μια φορα το εστρωσε με την παραλια του λευκου πυργου.

Comment

Originally posted by beach-snow
                Καμία σχέση δεν έχει ο τίτλος με αυτό που πρεσβεύω εγώ. Και το να είσαι αισιόδοξος ή υπεραισιόδοξος είναι απλά στάση ζωής... [i]
                Ετσι και έτσι! το θέμα του καιρού ειναι χομπυ! εγω πιστευω ότι μπορουμε να κρατησουμε σταση θετική ή αρνητική απο αυτά που επικρατουν!
                Εντούτισ δεν παύει ποτέ να ενδιαφερόμαστε!"

www.northmeteo.gr

Comment

Απο πέρυσι είναι καλύτερος...Εώς εκεί...

Όμως σε σχέση με όοοολους τους προηγούμενους αυτοί οι δύο θα ξεχωρίζουν..

Κακά τα ψέματα αλλά όσο αισιόδοξος προσπαθώ να είμαι και όσο και να πιστεύω στον καιρό, αυτό που ζούμε δεν είναι χειμώνας...

Δεν υπάρχει 1, όπως τα λές Αποστόλη, κακοκαιρία η οποία να κράτησε πάνω απο μια με μιαμιση το πολύ μέρα...

΄Σε συζήτηση που είχα με συγκενικό πρόσωπο που ασχολείται με την γη , δεν έχει να θυμάται τίποτα απο αυτόν τον χειμώνα...
                  (κάτοικος Ευβοίας στο Αλιβέρι συγκεκριμένα που υποτείθεται οτι έχει πάρει και μεγάλο μερίδιο υετού).

Χαρακτηριστικά μου είπε: Περυσιι και φέτος δεν μας έκανε Χειμώνα"!!!

1ο και κύριο αυτο...

Τώρα πάμε στο δεύτερο κομμάτι...την αγάπη μας!!!!

Το χιόνι!!

Που είναι???
                  Τα βουνά μας σήμερα και αύριο θα παλέψουν για να κερδίσουν λίγο απο το χαμένο έδαφος!!!

Σήμερα 9/2!!!!!

Αυτό δεν είναι χειμώνας...

Πάμε σε κάτι πιο απλό...

Η ερμηνεια της λέξης Φλεβάρη, προέρχεται απο την φλέβα και αποδίδεται στο οτι ανοίγουν οι φλέβες της γης από την αφθονία των υδάτων που έχει δεχτεί το έδαφος απο τοους προηγούμενους 2 μήνες του χειμώνα...

Ακόμη και αυτό δεν υφίσταται ούτε φέτος, πόσο μάλλον πέρυσι...!

Έτσι έχουν τα πράματα...
                  Οι κακοκαιρίες της μιας νύχτας δεν λέγονται κακοκαιρίες αλλά κοροϊδίες!!!

Μας ανοίγουν την όρεξη και εκεί που πάμε να το χαρούμε μας ξενερώνουν!!!

Σιγά σιγά...ό,τι και να γίνει, πρέπει να αφήσουμε αυτόν τον χειμώνα και να πάμε στον επόμενο...

Έτσι είναi!

Και δεν μιλάω για Μάρτη και Απρίλη....αλλά για τους Δεκέμβρη ,Ιανουάριο και Φλεβάρη...Αυτοί είναι οι χειμωνοχιονομήνες...

Συγχvρέστε με για το όποιο ύφος αλλά σιγά σιγά ο Χειμώνας 2007-2008 φτάνει στο τέλος του, ώντας καλύτερος απο τον προηγούμενο αλλά όχι κατι ιδιαίτερο...
                  Πιο ψυχρός μεν αλλά όχι τόσο υετοφόρος όσο θα τον θέλαμε!!

Φιλικά ,Δημήτρης!

Edited by: frozed2 "

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                  2008-2002-2004-2006

Comment

Α και να τονίσω κάτι ακόμη...Ο χειμώνας τελειώνει τυπικά στις 13 Μαρτίου και καιρικά ή ημερολογιακά αν θέλετε στις 21 Μαρτίου.

Comment

γιατι 13? τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η ημερομηνία? [i]"

www.northmeteo.gr

Comment

γιατι 13? τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η ημερομηνία? [i]
                        13 Μαρτίου=29 Φεβρουαρίου με το παλιό ημερολόγιο. "

Comment

Originally posted by beach-snow
                          Α και να τονίσω κάτι ακόμη...Ο χειμώνας τελειώνει τυπικά στις 13 Μαρτίου και καιρικά ή ημερολογιακά αν θέλετε στις 21 Μαρτίου.
                          Θα διαφωνίσω εδώ λιγάκι...
                          Σύμφωνα με βιβλίο, οι ημερομηνίες των ισημεριών και των ηλιοστάσιων (21 Ιουνιου, 22 Σεπτεμβρίου, 21 Δεκέμρη και 20 Μάρτη) σηματοδοτούν τις αστρικές ημερομηνιες. πχ η 21η Δεκέμβρη είναι η πρώτη αστρική ημέρα του χειμώνα...

Ο μετεωρολογικός ορισμός της κάθε εποχής αφορά μόνο τους μήνες χωρίς ημερομηνίες συγκεκριμένες...
                          Είτη χειμώνας είναι οι Δεκέμβρης, Ιανουάριος,και Φλεβάρης ...

Φιλικά πάντα!![i]
                          Edited by: frozed2 "

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                          2008-2002-2004-2006

Comment

Αλήθεια πιστευετε ότι ένας χειμώνας ακολουθεί ενα υφος μια φύση που τον κάνει ενα και μοναδικό? π.χ ο φετινός που ήταν μετριότατος και χαμηλότερα(για μένα)κρατά μια ανυπαρξία που τον κάνει να πιστευω(γνώμη μου) ότι δεν εχει τη δυναμική το τσαγανο ρε παιδι μου να δώσει κάτι δυνατό!
                            Μπορώ να δώσω και πραδειγματα τέτοιων χειμώνων:
                            1997-1998(πακέτο αυτοί οι δυο που επιβεβαιωνει μια αποψη μου)
                            1998
                            2006-2007(αλλη μια επιβεβαιωση μου - οτι οι μουφοχειμώνες πάνε δυο δυο)
                            1992-1993?δεν ειμαι σιγουρος
                            1995???
                            2000(κορυφαίος μουφοχειμώνας)μια ασθενεστατη χιονόπτωση(Γενάρης) όλη κιολη ένα πρωινό στο κέντρο!!Παραμονές Χριστουγέννων με +18+19ο Νοεμβρης ηπιοτατος...

Ααα. και 2001 πλην Δεκεμβρη
                            Edited by: xionotrela

www.northmeteo.gr

Comment

h megaluterh moufa p exw zhsei htan perisu dn epese oute deigma nufadas....
                              http://meteocam.gr/panorama/

Comment

Working...
                              X