η εμυ παντως δεν εχει τις ιδιες πηγες με εμας να το ξεκαθαρισουμε κι αν αναλαβει καποιοσ στην εμυ να βγαλει προγνωση κ τετοια αλλα να ασχοληθει,αφηστε πιασαμε ολοι πατο με την καλη εννοια βεβαια!ειναι π δεν εχουν ασχοληθει αλλιως
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΑΚΗΣ
Collapse
X
-
θα δεις που θα πεσει μεσα..δεν ειναι και της πλακας η εμυ..να μου το λεγες αυτο για το μετεο ..οχι για την εμυ!!συμφωνω τερρυ!!!!Originally posted by terry
η εμυ παντως δεν εχει τις ιδιες πηγες με εμας να το ξεκαθαρισουμε κι αν αναλαβει καποιοσ στην εμυ να βγαλει προγνωση κ τετοια αλλα να ασχοληθει,αφηστε πιασαμε ολοι πατο με την καλη εννοια βεβαια!ειναι π δεν εχουν ασχοληθει αλλιως
Comment
-
den einai kai toso xyma ta pragmataOriginally posted by terryκαμια σχεση πραγματι!το θεμα ξερεις ποιο ειναι στρατο οτι τιποτα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος σε αυτες τισ καταστασεις ειναι ολα οριακα!οι τζιφοι κ ολα αυτα ειναι για τα πανυγηρια εγω βλεπω σημερα τι εδινε κ τι ειχαμε σε τ κ γενικα στην ατμοσφαιρα,850!ασε π υετους ειναι αλλα νταλων σε τ επιφανειας σε πολλα,κ αυτο γιατι?γιατι ο καιρος αλλιως αντιδρα!δεν μπορουμε καθε μερα να λεμε τα ιδια!ωραια θα χιονισει εκει κ εκει περα απο αυτο ας αφησουμε τον καιρο να εκφραστει,κ μην προδικαζετε τιποτα!Originally posted by sfeweatherεχουν καμια σχεση ομως οι συνθηκες που επικρατουσαν τοτε( -6 καλο thickness)με τη κακοκαιρια της κυριακης ρε παιδια?μονο αν το αλλαξει το βραδυ..ή αυριο..
Comment
-
δηλ αν εχουμε κατι αναλογο με αυτο στις 28 τι θα λες μετα?κ τι ακριβως ελεγες παλι στις 28 θυμασαι?[i]"Originally posted by romas9den einai kai toso xyma ta pragmataOriginally posted by terryκαμια σχεση πραγματι!το θεμα ξερεις ποιο ειναι στρατο οτι τιποτα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος σε αυτες τισ καταστασεις ειναι ολα οριακα!οι τζιφοι κ ολα αυτα ειναι για τα πανυγηρια εγω βλεπω σημερα τι εδινε κ τι ειχαμε σε τ κ γενικα στην ατμοσφαιρα,850!ασε π υετους ειναι αλλα νταλων σε τ επιφανειας σε πολλα,κ αυτο γιατι?γιατι ο καιρος αλλιως αντιδρα!δεν μπορουμε καθε μερα να λεμε τα ιδια!ωραια θα χιονισει εκει κ εκει περα απο αυτο ας αφησουμε τον καιρο να εκφραστει,κ μην προδικαζετε τιποτα!Originally posted by sfeweatherεχουν καμια σχεση ομως οι συνθηκες που επικρατουσαν τοτε( -6 καλο thickness)με τη κακοκαιρια της κυριακης ρε παιδια?μονο αν το αλλαξει το βραδυ..ή αυριο..:weather_14:Με χιονοεκτιμηση,
θoδωρης :cool:
Comment

Comment