Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αλλαγμένο το 12άρι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το δελτιο καιρου στο STAR ανεφερε για αυριο χιονοπτωσεις απο τα 500μ της Αττικης και μαλιστα με ενταση και καταιγιδα στα πεδιναEdited by: ΧΕΛΜΟΣ

Comment

• Για Αττικη μίλησε για 400 μετρα και πανω χιονι για αυριο

Comment

• απο 500 δυσκολα..γυρω στα 600 μετρα θα εχουμε χιονι...θα το δειτε!μονο προς το βραδυ θα πεσει το υψομετρο!η παρνηθα θα δει πολυ χιονι αν πεσει βεβαια ο υετος γιατι σημερα δεν εριξε τιποτα!

Comment

• τα δελτια μιλανε για ισχυρες βροχες και χιονοπτωσεις στην Αττικη απο νωρις το πρωι

Comment

• χελμε ομως το υψομετρο δν θα ειναι στην αρχη γυρω στα 1000?καπου εκει...μετα θα πεσει..προς το μεσημερι..εγω σου λεω..διονυσο δυσκολα θα δει χιονι αυριο!

Comment

• Ο αγαπητός φίλος Σάκης πολύ απλά θα πέσει έξω όσον αφορά την Αττική στα υψόμετρα, αν και καλύφθηκε στα τέλη της αυριανής ημέρας με εκείνο το 500άρι που έβαλε σε υψόμετρο.
              Προσωπικά πιστεύω θα αρχίσουμε από 500μ. και μέρα μέρα θα κατεβαίνουμε και 100μ., αλλά Τρίτη και Τετάρτη αν ευνοήσουν τα πράγματα πάμε και ως τη θάλασσα...Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Εγω πιστευω οτι στην εναρξη των φαινομενων θα πεσει τοσο η τ που θα δει χιονι μεχρι η Π.Πεντελη στα 400μ

Comment

• δε νομιζω ρε κωστη να ναι και τοσο απλα τα πραγματα!!δεν θα ειναι τοσο μεγαλες οι θερμοκρασιακες διαφορες ..τουλαχιστον μεχρι την τριτη!εγω πιστευω τριτη και τεταρτη παιζει και το κεντρο !!βεβαια δεν μπορω να αποκλεισω το ενδεχομενο να γινει ενα θαυμα απο τα γνωστα της αττικης και να χουμε χιονοπτωσεις σε χαμηλοτερα υψομετρα απο την κυριακη τη νυχτα!μονο ο υετος μπορει να μας καψει!

Comment

• Originally posted by sfeweather
                    δε νομιζω ρε κωστη να ναι και τοσο απλα τα πραγματα!!δεν θα ειναι τοσο μεγαλες οι θερμοκρασιακες διαφορες ..τουλαχιστον μεχρι την τριτη!εγω πιστευω τριτη και τεταρτη παιζει και το κεντρο !!βεβαια δεν μπορω να αποκλεισω το ενδεχομενο να γινει ενα θαυμα απο τα γνωστα της αττικης και να χουμε χιονοπτωσεις σε χαμηλοτερα υψομετρα απο την κυριακη τη νυχτα!μονο ο υετος μπορει να μας καψει!

Κυριακη βραδυ χιονι μεχρι τα 250μ

Comment

• ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΔΩ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ>?(ΣΚΙΑΘΟ) ΤΟ ΜΕΤΕΟ.GR ΚΑΙ ΤΟ FREEMETEO ΔΕΝ ΛΕΝ ΤΙΠΟΤΑ....TIΙ ΛΕΤΕ?
                      ΣΚΙΑΘΟΣ -Β.ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Comment

• Λες ρε Χελμέ να γίνει το θαύμα???? Μέχρι τα 250μ Κυριακή βράδυ, πασπαλίτσα ως εμάς όπως την προηγούμενη φορά...Για τα 100μ και τα παραθαλάσσια που λέει ο beach snow...Ένα ΄΄εχω να πω: ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΟ
                        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                          Originally posted by sfeweather
                          δε νομιζω ρε κωστη να ναι και τοσο απλα τα πραγματα!!δεν θα ειναι τοσο μεγαλες οι θερμοκρασιακες διαφορες ..τουλαχιστον μεχρι την τριτη!εγω πιστευω τριτη και τεταρτη παιζει και το κεντρο !!βεβαια δεν μπορω να αποκλεισω το ενδεχομενο να γινει ενα θαυμα απο τα γνωστα της αττικης και να χουμε χιονοπτωσεις σε χαμηλοτερα υψομετρα απο την κυριακη τη νυχτα!μονο ο υετος μπορει να μας καψει!

Κυριακη βραδυ χιονι μεχρι τα 250μ
                          χελμε ειναι δικη σου η προγνωση ή το ακουσες καπου απο την εμυ? πολυ σημαντικο αυτο...και οταν δινει χιονοπτωση στα 250 θα δεις θα χιονισει μεχρι τα ξημερωματα και στο κεντρο!

Comment

• Originally posted by Kouvanos
                            Λες ρε Χελμέ να γίνει το θαύμα???? Μέχρι τα 250μ Κυριακή βράδυ, πασπαλίτσα ως εμάς όπως την προηγούμενη φορά...Για τα 100μ και τα παραθαλάσσια που λέει ο beach snow...Ένα ΄΄εχω να πω: ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΟ

Εγω λεω οτι αν μεινει ο υετος Τριτη-Τεταρτη θα εχουμε μεγαλες εκπληξεις!!

Comment

• Originally posted by RIVER_BOY

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΔΩ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ>?(ΣΚΙΑΘΟ) ΤΟ ΜΕΤΕΟ.GR ΚΑΙ ΤΟ FREEMETEO ΔΕΝ ΛΕΝ ΤΙΠΟΤΑ....TIΙ ΛΕΤΕ?
                              πιστευω δευτερα τριτη τεταρτη εισαι εσυ..εκει πρεπει να εναποθετεις τις ελπιδες σου!αν και δν ειναι ευκολο..

Comment

• ο υετος θα παιξει ασχημο παιχνιδι θα το δειτε..

Comment

Working...
                                X