Announcement

Collapse
No announcement yet.

Λίγη περισσότερη εντιμότητα ή τουλάχιστον προσοχή

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λίγη περισσότερη εντιμότητα ή τουλάχιστον προσοχή

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum και δυστυχώς ο λόγος εγγραφής μου δεν είναι ευχάριστος. Ενώ γενικά εδώ και χρόνια συμβουλεύομαι το snowreport, από το προηγούμενο Σάββατο 26/01 άρχισα να αμβιβάλλω για την εγγυρότητά του ενώ επίσης άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες για τις σκοπιμότητες που αυτό μπορεί να εξυπηρετεί. Η πληροφορία που έδινε για τα 3-5 πηγάδια (και που εξακολουθεί να δίνει) ήταν 40 cm χιονιού σε βάση, μέση και κορυφή, κάτι το οποίο απείχε πολύ από την πραγματικότητα καθώς υπήρχαν σημεία τις πίστας με χόρτα και πέτρες!! Επίσης η κατάσταση του χιονιού αναφερόταν ως κρύο άριστο" το οποίο ήταν απλά ένας πολύ καλός ευφημισμός του "κατά σημεία παγωμένο και πετρώδες" . Τα ίδια παράπονα άκουσα και από πολλούς άλλους χιονοδρόμους, καθώς πολλοί εξοπλισμοί φθάρθηκαν σημαντικά. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως εκ των υστέρων έμαθα πως εκδρομή είχε ακυρωθεί την Πέμπτη 24/01
    για την Κυριακή 27/01 λόγω κακής κατάστασης χιονιού. Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως η ενημέρωση του site ήταν από ελλιπής έως παραπλανητική. Κρίμα..."
    wintertime and the living is easy..!

δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτή την εντύπωση δυστυχώς.... εχω πάψει εδώ και καιρό να πιστεύω αυτά τ υποτιθέμενα υψη χιονιού, και βασικά δεν ξέρω κ πως τα μετράνε
    μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Και εγω εχω πειστει πως μας θεωρουν ηλιθιους. ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχει σκοπιμη παραπλανηση.

www.tattoos.gr

Comment

Το snowreport δεν είναι πάνω στο χιονοδρομικό για να βλέπει πόσο χιόνι και τι συνθήκες έχει.Για το κάθε χιονοδρομικό κάποιοι τους ενημερώνουν.Αν αυτοί τους ενημερώνουν λάθος, τότε λάθος είναι και η ενημέρωση πρός εμάς.

Comment

guyz eimai apo perioxi skidras.basika apo t spiti m fainetai t bermio k i misi kokkini pista.ego panta koitao poso xamila einai t xionia k poso maura einai kapoia simeia t bounou k dn pefto k ekso.tora g sas th elega n koitazetai toso to gipedo tis mpalas oso kai t alma g snowboarders p einai konta sti basi t enaeriou.an s ayta t simeia dn exei xioni tote min psaxnete polla!!!!!iparxei bebaia periptosi n exei stin korifi alla apo tin mesi k kato th einai kapos xalia.................
          melis88

Comment

Working...
          X