Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum και δυστυχώς ο λόγος εγγραφής μου δεν είναι ευχάριστος. Ενώ γενικά εδώ και χρόνια συμβουλεύομαι το snowreport, από το προηγούμενο Σάββατο 26/01 άρχισα να αμβιβάλλω για την εγγυρότητά του ενώ επίσης άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες για τις σκοπιμότητες που αυτό μπορεί να εξυπηρετεί. Η πληροφορία που έδινε για τα 3-5 πηγάδια (και που εξακολουθεί να δίνει) ήταν 40 cm χιονιού σε βάση, μέση και κορυφή, κάτι το οποίο απείχε πολύ από την πραγματικότητα καθώς υπήρχαν σημεία τις πίστας με χόρτα και πέτρες!! Επίσης η κατάσταση του χιονιού αναφερόταν ως κρύο άριστο" το οποίο ήταν απλά ένας πολύ καλός ευφημισμός του "κατά σημεία παγωμένο και πετρώδες" . Τα ίδια παράπονα άκουσα και από πολλούς άλλους χιονοδρόμους, καθώς πολλοί εξοπλισμοί φθάρθηκαν σημαντικά. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως εκ των υστέρων έμαθα πως εκδρομή είχε ακυρωθεί την Πέμπτη 24/01
για την Κυριακή 27/01 λόγω κακής κατάστασης χιονιού. Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως η ενημέρωση του site ήταν από ελλιπής έως παραπλανητική. Κρίμα..."
για την Κυριακή 27/01 λόγω κακής κατάστασης χιονιού. Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως η ενημέρωση του site ήταν από ελλιπής έως παραπλανητική. Κρίμα..."

Comment