Originally posted by erythreabeach
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ......ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ...!!!!
Collapse
X
-
ego tha arxiso na thn bazo gia na strosei xarakthra...na katalabei poios einai o antras mhn bgei kai apo pano eleos.....xaaxaxaxaxaxAMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
-
[i]Originally posted by erythreabeachΡε Σταύρο για πλάκα το είπα ότι την βάζω να κάνει δουλειές που βαριέμαι εγώ,και εμένα δεν ασχολείται.

το ξέρω ρε Γιώργο...
"www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment
-
Originally posted by gkatharopoego tha arxiso na thn bazo gia na strosei xarakthra...na katalabei poios einai o antras mhn bgei kai apo pano eleos.....xaaxaxaxaxaxOriginally posted by erythreabeachΡε Σταύρο για πλάκα το είπα ότι την βάζω να κάνει δουλειές που βαριέμαι εγώ,και εμένα δεν ασχολείται.
[i]"Worldwide earthquakes
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home
Comment
-
Τεσπα...
αυτά που πρέπει να κρατήσουμε εμείς εδώ πάνω είναι μία αλλαγούλα 3-5/2 και σύμφωνα με την τάση που διαμορφώνεται από το 18αρι αλλά και με το τρομερό ένστικτο του Γιάννη η αλλαγή γαίνεται μετα τις 8/2 και ειναι από τις τελευταίες μας ευκαιρίες να ρεφάρουμε..www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment
-
Εγώ με αυτή τη μίνι πρόβλεψη καληνυχτώ.Καλώς όρισες πίσω Σταύρο.Originally posted by steeve88Τεσπα...
αυτά που πρέπει να κρατήσουμε εμείς εδώ πάνω είναι μία αλλαγούλα 3-5/2 και σύμφωνα με την τάση που διαμορφώνεται από το 18αρι αλλά και με το τρομερό ένστικτο του Γιάννη η αλλαγή γαίνεται μετα τις 8/2 και ειναι από τις τελευταίες μας ευκαιρίες να ρεφάρουμε..
Comment
-
ευχαριστώ πολύ ρε Μητσάρα..είσαι από τα άτομα που με στηρίζουν πραγματικά και γι'αυτό σ'ευχαριστώ διπλά...Originally posted by js69Εγώ με αυτή τη μίνι πρόβλεψη καληνυχτώ.Καλώς όρισες πίσω Σταύρο.Originally posted by steeve88Τεσπα...
αυτά που πρέπει να κρατήσουμε εμείς εδώ πάνω είναι μία αλλαγούλα 3-5/2 και σύμφωνα με την τάση που διαμορφώνεται από το 18αρι αλλά και με το τρομερό ένστικτο του Γιάννη η αλλαγή γαίνεται μετα τις 8/2 και ειναι από τις τελευταίες μας ευκαιρίες να ρεφάρουμε..
Απλά για την ιστορία δείτε στις 372 ώρες το γφσ το χαμηλό των 935 hPA...www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment
-
to anebasa kai go sto 18ariZ ayto steeve...tespa pao kai go gia ypno giati egina psilontefi apto poto......kala xionia stous athinaious...GIANNH mhn ksexaseis bgale photo ayrio to bradu!!!!!AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
Comment
-
[i]Originally posted by gkatharopoto anebasa kai go sto 18ariZ ayto steeve...tespa pao kai go gia ypno giati egina psilontefi apto poto......kala xionia stous athinaious...GIANNH mhn ksexaseis bgale photo ayrio to bradu!!!!!

"
www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment

Comment