Κι εσύ φέρσου όμορφα...και μην αρχίζεις τις αηδίες πάλι γιατι βαριέμαι...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ......ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ...!!!!
Collapse
X
-
αηδιες νομιζω οτι ελεγες εσυ εδω και μερες και απορω πως μιλας τωρα που σε αποστομοσε η πραγματικοτητα.Originally posted by steeve88Κι εσύ φέρσου όμορφα...και μην αρχίζεις τις αηδίες πάλι γιατι βαριέμαι...
να ξερεις ποτε να σταματησεις.επεσες τραγικοτατα εξω τοσο στα 3 χιονια στην σαλλονικα οσο και για εδω σημερα,ενταξει δεν εχω απαιτησεις να μου βρεις τον καιρο εδω!αλλα και εκει [i]
και αμα θες τις εχω,,,,,,,
ολα τα παιδια απο σαλλονικα το χαρηκαν...εσυ παρακαλας να το λιωσει γρηγορα
"
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Ωχ για νέο ban πάμε πάλι!Originally posted by steeve88Γιαννάκο..άντε αγόρι μου πήγαινε κοιτα τις νιφάδες σου και μην κωλοτρίβεσαι βραδιάτικα..Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣΘέμα: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ......ΕΚΔΟΜΕΩΝ...!!!!
Απεσταλμένο: Χθες 11:16μμ
μηπως ενοοεις των εκδρομεων?
η μηπως των εκδιογμενων????????Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
καταλαβες???εγω απλα δεν καταλαβενα τι λεει ο τιτλος παντωςOriginally posted by steeve88Γιαννάκο..άντε αγόρι μου πήγαινε κοιτα τις νιφάδες σου και μην κωλοτρίβεσαι βραδιάτικα..Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣΘέμα: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ......ΕΚΔΟΜΕΩΝ...!!!!
Απεσταλμένο: Χθες 11:16μμ
μηπως ενοοεις των εκδρομεων?
η μηπως των εκδιογμενων????????καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Κοίτα Γιαννάκο βλέπω έχεις όρεξη αλλά δε θα σου κάνω το χατίρι..Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣαηδιες νομιζω οτι ελεγες εσυ εδω και μερες και απορω πως μιλας τωρα που σε αποστομοσε η πραγματικοτητα.Originally posted by steeve88Κι εσύ φέρσου όμορφα...και μην αρχίζεις τις αηδίες πάλι γιατι βαριέμαι...
να ξερεις ποτε να σταματησεις.επεσες τραγικοτατα εξω τοσο στα 3 χιονια στην σαλλονικα οσο και για εδω σημερα,ενταξει δεν εχω απαιτησεις να μου βρεις τον καιρο εδω!αλλα και εκει [i]
και αμα θες τις εχω,,,,,,,
ολα τα παιδια απο σαλλονικα το χαρηκαν...εσυ παρακαλας να το λιωσει γρηγορα
Μίλησε μόνος σου, κάνε ότι θέλεις..βαρέθηκα να ασχολούμαι με βλακείες...
τώρα το ότι ανοίξατε τόσα θέματα για μια χιονόπτωση που εδώ στα ωραιόκαστρο και στον χορτιάτη συνέβη φέτος 3 φορές και δεν το πήρε και κανείς πρέφα μιας και δεν γεμίσαμε τον τόπο θέματα το θεωρώ λιγάκι κουλό αλλά υτό είναι θέμα των μοντ που δεν παίρνουν δραστικά μέτρα εκτός από το να κάνουν μπαν καλώς ή κακώς...
"www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment
-
στηβ αγορινα μου αφου -ετσι μιλας- εκει που μενεις εσυ .......
λυπαμε αν σε στεναχωρεσε αποψε η αττικη!
και δινω ενα τεραστιο μπραβο σε ολα τα παιδια απο β.ελλαδα που το χαρηκαν εδω μαζι μας!
δεν θα σε ακολουθησω στο κατηφορο!!!
καλο βραδυ!καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Σταύρο έχουμε 5 πόντους χιόνι στη Δροσιά, Ανοιξη, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Κιούρκα, Πολυδένδρι και 10 στο Διόνυσο. Στη δυτική Αττική έχει πολύ περισσότερο. Ακόμα και στο λεκανοπέδιο είχε χιονόστρωση. ’στο καλύτερα. Σας φάγαμε λάχανο. Και με τριπλάσιο υετό απο σας! Δες λίγο τη στούπα στις φωτό να χαρείς κι εσύ!Λεωσθένης
Comment
-
Originally posted by bladesade pu ise?malon pige na klisi tin portaOriginally posted by nick_ts157Σταματηστε παλι τις κοντρες μην κλεισω την πορτα της χωρας και δεν πεσει η θερμοκρασια αλλο![i]
Μαλλον για υπνο παω!
Καληνυχτα και καλη συνεχειααα!!!"///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
http://www.meteo.gr/stations/kilkis/
Comment
-
Δεν είδα να γράφετε εδώ τίποτα;
http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=13463&PN=1
Γιατί; Μήπως υπάρχει κάποιο προβληματάκι και έχετε ταμπουρωθεί σε αυτό το ελλεϊνό θέμα;Λεωσθένης
Comment
-
χαχαχαχαχα LOOOOL Ωραιος ο Leo [i] μενιδι η χιονοπτωση καλα κρατει αλλα με ψιλες νυφαδες και πολυ αεραOriginally posted by LeoPΣταύρο έχουμε 5 πόντους χιόνι στη Δροσιά, Ανοιξη, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Κιούρκα, Πολυδένδρι και 10 στο Διόνυσο. Στη δυτική Αττική έχει πολύ περισσότερο. Ακόμα και στο λεκανοπέδιο είχε χιονόστρωση. ’στο καλύτερα. Σας φάγαμε λάχανο. Και με τριπλάσιο υετό απο σας! Δες λίγο τη στούπα στις φωτό να χαρείς κι εσύ!
"
...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment
-
koita leop laxano dn mas fagaate..thn mia fora eixa 40cm se polla shmeia....apla mhn to kourazoume poly...emena polles oreines perioxes dn me trone....Originally posted by LeoPΣταύρο έχουμε 5 πόντους χιόνι στη Δροσιά, Ανοιξη, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Κιούρκα, Πολυδένδρι και 10 στο Διόνυσο. Στη δυτική Αττική έχει πολύ περισσότερο. Ακόμα και στο λεκανοπέδιο είχε χιονόστρωση. ’στο καλύτερα. Σας φάγαμε λάχανο. Και με τριπλάσιο υετό απο σας! Δες λίγο τη στούπα στις φωτό να χαρείς κι εσύ!AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
Comment

Comment