Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ......ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ...!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ......ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ...!!!!

Μιας και έγινε η επιστροφή των 6 άσωτων μελών του φόρουμ είπα να ανοίξω αυτό το θέμα...
    Είχα πάρει απόφαση να κάνω το χατίρι σε μερικούς και να μην γράψω ξανά για αρκετό καιρό τουλάχιστον, αλλά κάποιοι έγιναν προκλητικοί και δεν άντεξα...παρ'όλα αυτά τέτοιους είδους προκλήσεις περισσότερο αστείες είναι παρά κάτι άλλο..
    Δηλώνω όμως σε όλους πως σε περίπτωση που κάποιος κάνει έστω και παραμικρή νήξη για τον διαχωρισμό Αθήνας-Θεσσαλονίκης και ειδικά όποιος αναφέρει ξανά τη λέξη κόμπλεξ και τα παράγωγα αυτής χωρίς να επέμβει έγκαιρα κάποιος μοντ εγώ προσωπικά θα το κάνω μπάχαλο εδώ μέσα χωρίς να αναλογιστώ τις όποιες συνέπειες...
    Και όσο για τον λόγο τις προσωρινης μου διαγραφής ας μην το σχολιάσω...οι κουβέντες μου κινούνταν σε έναν α' ύφος έστω και επιθετικό αλλά όταν σε αποκαλούν κομπλεξικό συνεχώς ε κάπου δεν αντέχεις...φαντάζομαι τον καθένα αν τον τσιγγλάς κάποια στιγμή θα του γυρίσει το μυαλό..
    Τέλος, ανοίγονται ακόμα θέματα συνέχεια για τα ίδια ακριβώς μη αξιοσημείωτα γεγονότα και επιπλέον για σκοπούς προκλησης με κάτι αφιερώσεις (όποιος κατάλαβε κατάλαβε) καθώς επίσης ειπώθηκαν λόγια για εκλειπόντα μέλη τη στιγμή που αυτά δεν μπορούσαν να μπουν..θα παρακαλούσα κάποιος επιτέλους να επέμβει...
    Και για να μην ξεχάσω, κουβέντες του στυλ Βούλγαροι" και άλλα συναφή από εμένα προσωπικά δεν συγχωρούνται επειδή προφανέστατα ακόμα κι αν ο "φίλτατος" Angel3poli ζήτησε συγγνώμη ξέρω πολύ καλά ότι τα εννοεί..Θα θυμήσω μόνο κάτι σε κάποιους που δεν έχουν ιδέα από ιστορία ότι οι Μακεδόνες (ο παππούς μου, ο παππούς του Μίμη κλπ για παράδειγμα) πολέμησαν για να είναι κάποιοι, που μας αποκαλούν Βούλγαρους, σήμερα ελεύθεροι...
    ΑΥΤΑ και πάντα φιλικά...απλά ξεκαθάρισα τη θέση μου για να μην έχουμε παρόμοιες καταστάσεις μελλοντικά....
    "
    www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Originally posted by steeve88
    Μιας και έγινε η επιστροφή των 6 άσωτων μελών του φόρουμ είπα να ανοίξω αυτό το θέμα...
    Είχα πάρει απόφαση να κάνω το χατίρι σε μερικούς και να μην γράψω ξανά για αρκετό καιρό τουλάχιστον, αλλά κάποιοι έγιναν προκλητικοί και δεν άντεξα...παρ'όλα αυτά τέτοιους είδους προκλήσεις περισσότερο αστείες είναι παρά κάτι άλλο..
    Δηλώνω όμως σε όλους πως σε περίπτωση που κάποιος κάνει έστω και παραμικρή νήξη για τον διαχωρισμό Αθήνας-Θεσσαλονίκης και ειδικά όποιος αναφέρει ξανά τη λέξη κόμπλεξ και τα παράγωγα αυτής χωρίς να επέμβει έγκαιρα κάποιος μοντ εγώ προσωπικά θα το κάνω μπάχαλο εδώ μέσα χωρίς να αναλογιστώ τις όποιες συνέπειες...
    Και όσο για τον λόγο τις προσωρινης μου διαγραφής ας μην το σχολιάσω...οι κουβέντες μου κινούνταν σε έναν α' ύφος έστω και επιθετικό αλλά όταν σε αποκαλούν κομπλεξικό συνεχώς ε κάπου δεν αντέχεις...φαντάζομαι τον καθένα αν τον τσιγγλάς κάποια στιγμή θα του γυρίσει το μυαλό..
    Τέλος, ανοίγονται ακόμα θέματα συνέχεια για τα ίδια ακριβώς μη αξιοσημείωτα γεγονότα και επιπλέον για σκοπούς προκλησης με κάτι αφιερώσεις (όποιος κατάλαβε κατάλαβε) καθώς επίσης ειπώθηκαν λόγια για εκλειπόντα μέλη τη στιγμή που αυτά δεν μπορούσαν να μπουν..θα παρακαλούσα κάποιος επιτέλους να επέμβει...
    Και για να μην ξεχάσω, κουβέντες του στυλ Βούλγαροι" και άλλα συναφή από εμένα προσωπικά δεν συγχωρούνται επειδή προφανέστατα ακόμα κι αν ο "φίλτατος" Angel3poli ζήτησε συγγνώμη ξέρω πολύ καλά ότι τα εννοεί..Θα θυμήσω μόνο κάτι σε κάποιους που δεν έχουν ιδέα από ιστορία ότι οι Μακεδόνες (ο παππούς μου, ο παππούς του Μίμη κλπ για παράδειγμα) πολέμησαν για να είναι κάποιοι, που μας αποκαλούν Βούλγαρους, σήμερα ελεύθεροι...
    ΑΥΤΑ και πάντα φιλικά...απλά ξεκαθάρισα τη θέση μου για να μην έχουμε παρόμοιες καταστάσεις μελλοντικά....
    "
    AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
    www.northmeteo.gr
    Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Σταύρο άσε πίσω τους τσακωμούς και τα νεύρα και πάμε γερά για τον υπόλοιπο χειμώνα! Αφού μια χαρά παιδί είσαι από κοντά, εδώ στο φόρουμ γιατί είσαι ευέξαπτος??[i]"
      Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
      200μ.
      hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
      http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Ας μιλησουμε ΜΟΝΟ για τον καιρο εδω... μπορουμε?

Comment

Χρυσόστομε με ήρεμο ύφος μίλησα τώρα γενικά και απλά ξεκαθάρισα την θέση μου...ποτέ δεν μου άρεσαν οι καβγάδες και πάντα τα απέφευγα αλλά όταν με προκαλούν νευριάζω και τρελαίνομαι...
          Ο υπόλοιπος χειμώνας δεν ξέρω αν θέλει να έρθει σε μας...
          παρ'όλα αυτά σήμερα με τον Γιάννη (gkatharopo) αποφασίσαμε πως η 10/2/2008 είναι ημερομηνια σταθμός για την Θεσσαλονίκη...

Comment

Ωραία τα είπες"

Comment

[i]

’ντε τώρα ξανά όλα καλά από δω και πέρα μιας και πέρνουν και τα παιδιά κάτω την δόση τους να ηρεμήσουμε όλοι και να ασχοληθούμε μόνο με τον καιρό.."
              Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
              Κάμερες Μακροχωρίου:
              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
              http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Χρυσόστομε με ήρεμο ύφος μίλησα τώρα γενικά και απλά ξεκαθάρισα την θέση μου...ποτέ δεν μου άρεσαν οι καβγάδες και πάντα τα απέφευγα αλλά όταν με προκαλούν νευριάζω και τρελαίνομαι...Ο υπόλοιπος χειμώνας δεν ξέρω αν θέλει να έρθει σε μας...παρ'όλα αυτά σήμερα με τον Γιάννη (gkatharopo) αποφασίσαμε πως η 10/2/2008 είναι ημερομηνια σταθμός για την Θεσσαλονίκη...
                Ολο και πιο πισω το παμε! [i]"
                ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
                Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
                http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

10/2/2008...ayta einai....
                  AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                  www.northmeteo.gr
                  Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Χρυσόστομε με ήρεμο ύφος μίλησα τώρα γενικά και απλά ξεκαθάρισα την θέση μου...ποτέ δεν μου άρεσαν οι καβγάδες και πάντα τα απέφευγα αλλά όταν με προκαλούν νευριάζω και τρελαίνομαι...
                    παρ'όλα αυτά σήμερα με τον Γιάννη (gkatharopo) αποφασίσαμε πως η 10/2/2008 είναι ημερομηνια σταθμός για την Θεσσαλονίκη...
                    Διαβάσατε τα κόκκαλα του σκύλου της γειτόνισσας του Γιάννη και το βγάλατε το συμπέρασμα?[i] Είναι στις 300++ ωρες βρε!
                    "
                    Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                    200μ.
                    hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                    http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Όντως Στηβ κι εγώ αυτό βλέπω..ότι ο χειμώνας δεν θέλει να έρθει τελικά..

τώρα αυτό για τις 10 του μηνός πως σας βγήκε μπορείτε να μας πείτε κι εμάς που μας καίει;;(έστω και σε p.m!)
                      Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                      http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                      Κάμερες Μακροχωρίου:
                      http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                      http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Θα ανεβάσω κάποια εκτίμηση μάλλον αύριο και ίσως ανάλυση για κάποιο μετεωρολογικό θέμα και ως ένδειξη καλής θέλησης, αν και συνήθως τα θέματα μου έχουν την κατάληξη της δεύτερης σελίδας, καθώς συνήθως η εκτίμησή μου γρήγορα φεύγει από την πρώτη σελίδα..εγώ θα συνεχίσω να τη γράφω και ας την βλέπουν αυτοί που θέλουν, οι 2,3,5 που την βλέπουν...

Comment

Originally posted by gkatharopo
                          10/2/2008...ayta einai....

Για πείτε καμιά πληροφορία...

Comment

τι εγινε? αρχισαμε παλι??? [i] αντε να χιονισει και πανω μπας και ηρεμησετε βρε παιδια "
                            ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Χρυσόστομε ο Γιάννης έβαλε το τρομερό ένστικτό του κι εγώ την ελπίδα καθώς ο τζίφος για εκεί τα πάει χάλια...[i]

το διάστημα 3-5/2 πιθανόν να έχουμε πάντως κάποια αλλαγή...
                              "

Comment

Working...
                              X