Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενημέρωση για αύριο Κυριακή.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ενημέρωση για αύριο Κυριακή.

Πήγε κανείς σήμερα παιδιά πάνω;;Θέλουμε μια μεγάλη παρέα να έρθουμε αύριο. Απο ότι φαίνεται έχει καλό χιόνι. Μήπως κάποιος έχει να μας πει περισσότερα; Ευχαριστώ.

Ναι ρε παιδιά πείτε κάτι. Και εγώ θελω να ανέβω από Θεσ/νίκη και μην κάνω τόσα χλμ για να φάω μουφα. Αν είναι να ξέρουμε να πα΄με Βασίλω γιατί καϊμακ για αύριο πολύ παρακινδυνευμένο λόγο αέρα. Που είστε όμως όλοι οι πισοδερώτες εξαφανισμένοι? Όταν είναι για Τόττηδες και Τορτόκες όλοι μιλάτε και τρώγεστε. Όταν είναι για μια σωστή ενημέρωση όμως εξαφανιζόλ...

Comment

Α δώστε και μια πληροφορία please για το πως παμε από Θες/νίκη και πόση ώρα είναι η διαδρομή γιατί δεν έχουμε ξαναπάει (ξέρω, ξέρω ντροπή μας). Παίρνουμε ντουγρού την Εγνατία βγαίνουμε έξοδο για Φλώρινα και μετα...?

Comment

Λοιπον φιλοι, μολις πηρα ενημερωση απο τον agatho.
        Οι πιστες ηταν καλα πατημενες, το χιονι αρκετο και καλος καιρος για χιονοδρομια.
        Οντως εχουν μαρκαρει με σπρεϊ τα σημεια που εχουν προβλημα.
        Προβληματα με πετρες θα συνατησετε στα αποτομα της κεντρικης και του Πισοδεριου αλλα ειναι σε σταδιο που μπορεις να τις αποφυγεις με λιγη προσοχη βεβαια.

Ελπιζω να αρκουν οι πληροφοριες του agathos.
        εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Originally posted by georgyboy
          Α δώστε και μια πληροφορία please για το πως παμε από Θες/νίκη και πόση ώρα είναι η διαδρομή γιατί δεν έχουμε ξαναπάει (ξέρω, ξέρω ντροπή μας). Παίρνουμε ντουγρού την Εγνατία βγαίνουμε έξοδο για Φλώρινα και μετα...?
          Φιλε μου υπαρχουν δυο διαδρομες, μια απο Εδεσσα και η αλλη απο Βεροια(εγνατια).
          Σου προτεινω αυτη απο Βεροια ειδικα αν ανεβαινεις πρωτη φορα.
          Λοιπον αν επιλεξεις Βεροια, βγαινεις στην εξοδο για Βεροια και στην συνεχεια επομενη εξοδος για σενα θα ειναι αυτη για Φλωρινα. Ειναι κοντα στην Κοζανη. Μετα απλα ακολουθεις ταμπελες, για σιγουρια οτι εισαι στον σωστο δρομο θα περασεις απο (Πτολεμαϊδα-Φυλωτα-Αμυνταιο-Φλωρινα) υποψην οτι αυτες τις πολεις θα τις βλεπεις απλα απο το παραθυρο σου. Φτανοντας Φλωρινα θα παρεις τον δρομο για Πρεσπες, θα σε βγαλει στο χιονοδρομικο. Με νορμαλ ταχυτητα θα εισαι στο χιονοδρομικο σε περιπου 2ωρες.
          εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Thanx Vlahos! Αντε Πισοδέρι σου 'ρχομαι!

Comment

Να πω κατι στους φιλους που νομιζουν οτι εξαφανιζομαστε και δεν δινουμε πληροφοριες για τις πιστες.οι περισοτεροι οπως και εγω τις καθημερινες γραφουμε αυτα που θελουμε αλλα το σκ στο βουνο που να το βρουμε το ιντερνετ??Αν καποιος φιλος θελει να μου κανει δωρο ενα lap top τοτε θα ενημερωνω καθε μερα

Παντα φιλικα....

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

της γιορτες μπορουσα να ενοιμερονω γιατι και της 10 μερες που ημουνα επανω ειχε ενας φιλος λαπτοπ αλλα θα περνω τηλ τον βλαχο που ειναι καβαλα και θα τον ενοιμερονω και αυτος με την σειρα του θα ενοιμερωνη εσας
                http://www.skafotexniki.gr
                http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Τελικα θα μου κανει κανενας δωρο ενα λαπτοπ???

Comment

Φιλε μου......ολοι εμεις που μπαινουμε στο forum και δινουμε πληροφοριες για το χιον/κο που ειμασταν και για την ποιοτητα του χιονιου κανεις δεν εχει το λαπτοπ του παραμασκαλα στο βουνο.....!!!!!!!!!!! Ξεκολλα λοιπον......

Υ.Γ Δωρακια ζηταμε απο τις νονες μας !!! [i] "
                    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                    fotini_kostoglou@yahoo.gr
                    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

[i]"

Comment

Working...
                      X