Announcement

Collapse
No announcement yet.

06 Z

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• τώρα το χειμώνα κάτι ανάλογο θα παίζει"

Επαναδιατυπώνω:

δεν έχω εξηγήσει τη διαφορά 6 βαθμών το χειμώνα ειδικά το βράδυ...μάλλον λόγω ορεινών όγκων"

Comment

• Originally posted by enigma
      τώρα το χειμώνα κάτι ανάλογο θα παίζει"

Επαναδιατυπώνω:

δεν έχω εξηγήσει τη διαφορά 6 βαθμών το χειμώνα ειδικά το βράδυ...μάλλον λόγω ορεινών όγκων

Πιστεύω οτι είναι κάπως πιο ήπια τα πράματα τον χειμώνα...2-3 αντε 4 βαθμούς να ανεβάζουν τα τσιμέντα κλπ...Το καλοκαίρι είναι που γίνεται η κόλλαση!
      "

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
      2008-2002-2004-2006

Comment

• frozed thanks

kai poy mas xrisimevei ayth i metrhsh

ti katalabenoyme apo ayto
        ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ

Comment

• Originally posted by frozed2
          Originally posted by enigma

Επαναδιατυπώνω:

δεν έχω εξηγήσει τη διαφορά 6 βαθμών το χειμώνα ειδικά το βράδυ...μάλλον λόγω ορεινών όγκων

Πιστεύω οτι είναι κάπως πιο ήπια τα πράματα τον χειμώνα...2-3 αντε 4 βαθμούς να ανεβάζουν τα τσιμέντα κλπ...Το καλοκαίρι είναι που γίνεται η κόλλαση!

Και όμως φίλε η διαφορά τη νύχτα είναι μεγάλη 5-6 βαθμούς...σήμερα εδώ είχε 1.5 και στο Περιστέρι 6.5 γύρω στις 5!!!"

Comment

• Κοίτα αυτό που σου είπα είναι ο ορισμός του dew point...Ταυτόχρονα νομίζω οτι όσο πιο χαμηλό είναι αυτό ,ειδικά σε περίπτωση χιονιά, τόσο το καλύτερο διότι θα είναι μικρότερη η σχετική υγρασία άμα η θερμοκρασία είναι παραπάνω απο αυτό...Αν κάνω λάθος να με διορθώσετε!!!

2008-2002-2004-2006

Comment

• Originally posted by enigma
              Originally posted by frozed2
              Originally posted by enigma

Επαναδιατυπώνω:

Και όμως φίλε η διαφορά τη νύχτα είναι μεγάλη 5-6 βαθμούς...σήμερα εδώ είχε 1.5 και στο Περιστέρι 6.5 γύρω στις 5!!!
              Στις 5 η ώρα το πρωί στο λέω επειδή εκείνη την ώρα γύρισα, η θερμοκρασία και στους δύο σταθμους μου ήταν 5.4οC και 5.6oC αντίστοιχα...Αλλά συγκεκριμένα εχθές έπαιζε ρόλο και η ένταση της αναστροφής γιατί εχθές είχαμε ξαστερια!
              Edited by: frozed2 "

2008-2002-2004-2006

Comment

• frozed 2 συμφωνω και εγω περιστερι ειμουν ανακτορο στις 5 ηταν καπου στους 5.5
                τα χιονια ειναι ονειρα, που κανουνε παιδακια.. και σαν παιδι κι εγω, γουσταρω τα χιονακια..:cool:

Comment

• ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΤΣΙ?
                  ΑΜΑΝ ΟΧΙ ΠΑΛΙ.. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΟΥ ΚΩΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ. ΚΑΝΑ ΧΑΠΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Comment

• Χρειαζεται να το δουμε??
                    xioni gia panta

Comment

• εγω πιστευω οχι οτι ειναι να κανει τωρα θα κανει!ας μιλησει ο καιρος τωρα!
                      :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

• den xreiazetai alla to eidame [i] to pige elaxista anatolikotera to xamilo"

Comment

• Kαλύτερος ο υετος...
                          http://www.weatherlink.com/user/koem1977/

Comment

Working...
                          X