Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 5 ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΓΙΑ 5 ΑΤΟΜΑ[i] ΚΑΙ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΛΙΦΤΙΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΡΕΠΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ"

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Φίλε μου, υπήρχε ενημέρωση για 1 Ιανουαρίου, πως θα λειτουργεί η νυχτερινή κ τελικά δεν λειτούργησε; Ή απλώς βρέθηκες επάνω κ αναρωτήθηκες γιατί δε δουλεύουν;

Comment

ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΟΙΜΕΡΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΩΙΝΗ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
      http://www.skafotexniki.gr
      http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
      ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Ρώτησα γιατί αν υπήρχε επίσημη ενημέρωση πως θα ανοίξουν αλλά δεν άνοιγαν τότε θα ήταν όντως γελοίο, αλλά εφόσον η πληροφόρηση ήταν παραπληροφόρηση από κάποιον μη αρμόδιο να δώσει τέτοιες απαντήσεις τότε έχουμε ακόμα ένα άνευ ουσίας ποστ όπως τόσα άλλα.

Θέλω να μπαίνω στο φόρουμ να ενημερώνομαι για το χ/κ που με ενδιαφέρει αλλά ποστ ενδιαφέρον δεν υπάρχει.
        Που είναι η ενημέρωση για το ύψος χιονιού; Που είναι οι φωτός; Χιονίζει; Θα χιονίσει; Χιόνισε;
        Αντί να ενημερώνετε, αναλώνεστε στα ίδια κ στα ίδια.
        Αν δεν έχετε κάτι καινούργιο να πείτε, μη γεμίζετε την ενότητα με trash.
        Βλέπω νέο ποστ κ σκέφτομαι πως ίσως αξίζει να το τσεκάρω αλλά τα ίδια...

Θα'θελα να δω από τους <<γνωστούς>> ένα ποστ του στυλ '' Τέλεια ημέρα για σκι/σανίδα! Ας ελπίσουμε πως θα είναι σε καλή κατάσταση οι πίστες κ να λειτουργεί η πίστα του Πισοδερίου...''.

Φίλε slalom μη με παρεξηγείς, απλά κάποιοι εδώ μέσα έχουν χαλάσει τον σκοπό του φόρουμ κ συζητούν συνέχεια μεταξύ τους περί των λαθών των υπευθήνων και καταντούν γραφικοί. Μη μπεις στο τριπάκι αυτό. Εκτός κ αν ο σκοπός της εγγραφής σου στο φόρουμ είναι να <<πατήσεις>> τη νέα διοικηση για να πάει ξανά το χ/κ στα χέρια της παλιάς. Κάτι το οποίο είναι γελοίο κ μόνο ως ιδέα.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ κ ελπίζω να είσαι από αυτούς που συνεισφέρουν.

Comment

Θα συμφωνήσω με τον Gioba. Το θέμα έχει καταντήσει αστείο. Ενημέρωση για το χιονοδρομικό έχουμε να δούμε στο φόρουμ κι εγώ δεν ξέρω από πότε. Κάθεστε και επαναλαμβάνετε όλοι τα ίδια πράματα ξανά και ξανά. Μπήκε το νέο μέλος τώρα να μας πει ότι πριν 20 μέρες ανέβηκε επάνω και δε λειτουγούσαν τα λιφτ για κατά τη γνώμη του αστείο λόγο. Δε λέω ότι έχει άδικο αλλα τί νόημα έχει να μπει κάποιος και να μας πει τί έγινε πριν 20μέρες; Και δίκιο να έχει φαίνεται ότι το κάνει για να δημιουργήσει εντυπώσεις κι όχι για να προστατέψει τους υπόλοιπους. Αν είναι να γράψω κι εγώ ένα ποστ για πέρισι ή πρόπερσι! Θα με περάσετε ή για μη σοβαρό ή θα πάει το μυαλό σας ότι έχω άλλους λόγους που το κάνω. Πριν βιαστείτε να πείτε ότι στηρίζω τη μία διοίκηση ή την άλλη θα σας πω ότι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δεν επιτίθομαι στο νέο μέλος, που καλοσωρίζω, απλά πιστεύω ότι παρόλα τα προβλήματα και τις ανεπάρκιες μπορεί κάποιος να μπει και να πει αν χιόνισε και πότε, αν είχε καλή μέρα κλπ. Το ότι τα καρεκλάκια δε δουλεύουν το διαβάσαμε δεκάδες φορές, το ότι έχει χόρτα κάτω από το καρεκλάκια επίσης το μάθαμε. Εγώ που θέλω να ανέβω την Κυριακή και όλα αυτά δεν αποτελούν νέα πώς θα ενημερωθώ; Έτσι όπως γίνεται το πράμα διώχνεται ο κόσμος από το χιονοδρομικό κι αν αρχίσει να πηγαίνει αλλού και συνηθίσει τότε δε γυρνάει πίσω είτε βελτιωθεί η κατάσταση είτε όχι, είτε παραμείνει η νέα διοίκηση είτε έρθει άλλη είτε επιστρέψει η παλιά.

Comment

+1

Το φόρουμ έχει χάσει τελείως τον ενημερωτικό του χαρακτήρα και έχει γίνει βήμα κραξίματος. Για τους περισσότερους από εμάς που δεν έχουμε σχέση με καμία από τις διοικήσεις αυτό είναι κουραστικό.

Για παράδειγμα:

1. Ρωτάω για το νέο κτίριο πίσω από το σαλέ για να ενημερωθώ από κάποιον που τυχόν γνωρίζει. Παίρνω μία αστεία απάντηση ότι θα γίνει αναψυκτήριο, προφανώς άτοπη εφόσον πρόκειται για ένα τριόροφο, εάν δεν κάνω λάθος, κτίριο μεγάλου εμβαδού. Επίσης χαρακτηρίζομαι και ώς συνεργάτης της νέας διοίκησης ?!?

2. Ρωτάω για την κάμερα που δεν λειτουργούσε για κάποιες μέρες, και είναι βασικό μέσο ενημέρωσης για όλους μας. Καμία απάντηση. Τώρα η κάμερα λειτουργεί, αλλά έχει αλλάξει κατεύθυνση και δεν δείχνει ούτε τα λιφτ ούτε την κεντρική πίστα. Δηλαδή είναι σχεδόν άχρηστη εφόσον δεν βλέπουμε εάν δουλεύουν τα λιφτ ούτε την κατάσταση, έστω και μερικώς, της πίστας. Τώρα βλέπουμε την άγκυρα του Τόττη μόνο.

Κατανοώ ότι κάποιοι έχουν σχέσεις με την μία διοίκηση ή την άλλη, όπως επίσης και κάποιοι μπορεί να κράξουνε για κάτι που τους συνέβη. Αλλά το μεθοδικό κράξιμο όπως είπα είναι κουραστικό, και το φορουμ θα καταντήσει να έχει τον χαρακτήρα αθλητικού καφενείου που μία ομάδα οπαδών θα κράζει την άλλη.

Παράκληση τα παραπάνω να μην ληφθούν ώς υπεράσπιση ή επίθεση σε οποιαδήποτε διοίκηση, αλλά ως έκκληση σε όσους γνωρίζουν πληροφορίες για το χ/κ να τις μοιραστούνε εδώ. Όπως είπα οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουμε σχέση με καμία από τις δοικήσεις και θα συνεχίσουμε να επισκεφτόμαστε το χ/κ ανεξαρτήτως.

Comment

...ΝΑΙ στην σωστη ενημερωση καθως απισης ΝΑΙ και στους προβληματισμους των απισκεπτων!
              ...μην ξεχνατε ομως οτι και το μωρο οταν πειναει,γκρινιαζει για να το ακουσει η μανα του..."
              με λιγα λογια εμεις εδω στο φορουμ καλα τα λεμε. μας ακοθει κανεις ή .....???
              με τοσα παραπονα που εχουνε γινει,ειδε κανεις μια υπευθηνη θεση-απαντηση?
              (κτλ... - για να μην γινω κουραστικος)"
              good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

TO ΚΤΙΡΙΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΟΙΗΚΙΤΙΡΙΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.Η ΚΑΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΜΕΡΗ ΜΕ ΠΑΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΕΝΕΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝΙΔΑΔΕΣ Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΙΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΠΑΤΗΤΟ
                ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

ΩΡΑΙΟΣ

Comment

Με τις πέτρες στις πίστες τι γίνεται;

Comment

ΦΙΛΕ GIOBA ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΑΣΚΟΠΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ JOHNNY BRAVO TO MONO ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 2-1-08 ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΗΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΙΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΥΝΟ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 1-11-07 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ,ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

καποιοσ φιλος ειπαι οτι πηρε κατι γελιες απαντησης σε καποια ερωτηματα του!π.χ οτι εχει να κανει σχεση με τη νεα διοικηση του χ.κ.και του την ειπα εγω.γιατι σε εμενα αναφεραιτε!.ΝΑΙ φιλε μου στην ειπα γιατι μας ελεγες οτι ολα καλα πανω και αλλα ακουγαμε ,αλλα διαβαζαμαι ,και τελικα αλλα βλεπαμε εκει πανω.πολλυ ηταν αυτη που προσπαθησαν να μας πισουν οτι αυτο που βλεπαμε με τα ματια μας ηταν απλα ενα ονοιρο.μηπωσ τελικα το φορουμ το επισκεμπτοναι καποια ατομα που εχουν να κανουν με τα συμφεροντα του χ/κ και μας λενε τα δικα τους.οσο για της πετρες,ασπονδε φιλε μου north,ο ξανθοπουλος ειπε σε ενα παλιο τργουδι του πετραδακι πετραδακι!δεν αλλαξε κατι,η πετρα και το χωμα ειναι πανταχου παρον.
                        ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Ακυρο θεμα ηταν αυτο με την ορθογραφια και θα παρακαλουσα να το σταματησουμε οτι ειπαμε, ειπαμε.

Το foroum δεν ειναι μονο για να ενημερωνουμε για τις πιστες αλλα και για να συζηταμε οτιδηποτε εχει σχεση με τα χ/κ. Αν η υπολειτουργια του χ/κ Πισοδεριου δεν ειναι θεμα συζητησης τοτε εγω σηκωνω τα χερια και δεν ξαναγραφω.
                          Αν νομιζετε οτι κανουμε προπαγανδα εναντια στην νεα διοικηση τοτε εγω θα συμπερανω οτι καθε χρονο καποιοι μπαινουν στο Foroum για να κανουν το ιδιο μιας και καθε χρονο καποιοι τα λενε πιο σκληρα απο τους αλλους. Αν εχουμε αδικο αποδειξτε το μας με επιχειρηματα.

Οσο για την ενημερωση που θελετε να εχετε για τις πιστες, οταν θελετε να μαθετε κατι ανοιξτε ενα καινουργιο θεμα και πιστευω πως ολο και καποιος θα βρεθει να ενημερωσει.
                          εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

οχι φιλε βλαχο το θεμα ορθογραφια δεν ηταν ακυρο,καλλα εκαναν η φιλοι μας και το αναφεραν,για να με κανουν να το ψαξω καλητερα και εγω.γιατι αυτο το θεμα ανοιξε για εμενα,και τους ευχαριστο για αυτο.οσο για το θεμα ενημερωσεις πιστευω οτι κανεισ μας δεν μπωρη να απαντηση σε κανεναν γιατι και εμεις περνουμε ψευτικες πληροφοριες απο την νεα διοικηση του χ.κ.πχ μας λενε οτι καθε σαββατο εχει νυχτερινο και οσες φορες πηγα πλην μιας φορας εκανα.ολες της αλλες τιποτα ,καταληξα να λιωσο απο το ποτο στο σαλε.και αυτην την μια φορα που εκανα,απο την μεση και πανω η πιστα δεν ειχαι φωτα και το λιφτ εκανε 20 λεπτα την καθε φορα μεχρι την κορυφη.

υπηρξαν ατομα που μου την ειπαν οτι ειμαι με τους τοττηδες,και οτι προσπαθω να κανω προπαγανδα για την νεα διοικηση.ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΤΗΔΕΣ!.γιατι και νυχτερινο εκανα καθε π/σ απο της 9 μεχρι και την μια! αλλα ημουν και σιγουρος οτι αν παθω κατι πανω στην πιστα αμεσως θα ερθει καπιος να με κατεβαση.ΚΑΙ ΟΧΙ 40 λεπτα παρατημενως στην πιστα με βγαλμενο γονατο.και δεν λεω κατι που βγηκε απο το μυαλο μου μιλαω για γεγονοτα.τι αλλο να πω ρε παιδια το θεμα της ασφαλειας πιστευω ειναι οτι ποιο σοβαρο θεμα υπαρχη,και αυτη η ανθρωπη δεν εχουν ιδεα απο θεμα ασφαλειας.αν πατε πανω αυτο το σ/κ ακουστε τουσ θορυβους που ακουγονται απο το κεντρικο λιφτ.γιατι σημερα ακουγοταν σαν τρακτερ που μαρσαρη χωρης εξατμιση.συγνωμη αν σας καουρασε αυτο το μνμ,αλλα πιστευω οτι επρεπε να τα αναφερω ολα αυτα[i]"
                            ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Να αισθανεται τυχερος ο φιλος που ειχε μεινη στην περεφερειακη 40 λεπτα γιατι στην χειροτερη θα τον εβρισκαν να ξεπαγωνει την ανοιξη οπως βρισκουν τα μαμουθ στους παγετονες αλλα ο φιλος ας μην παραπονιεται γιατι μαλον στα 40 λεπτα εδωσε και την πιστωση χρονου που απαιτητε στη καινουρια δοιηκηση[i]"
                              ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Working...
                              X