γνωρίζει κανείς να ενημερώσει για το οικοδόμημα πάνω από τον τόττη. εάν λειτουργήσει ώς σαλέ, ξενοδοχείο κτλ. και πότε
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Καινούριο Σαλέ?
Collapse
X
-
απο οτι ειδα αυτο το κτιριο θα το κανουν αναψυκτιριο η κατι σαν αυτο.αλλα σαλε οχι με τιποτα.δεν ξερω φιλε μου σε ποσα σαλε εχεις παει στην ζωη σου!αλλα αν αυτο σου κανει για σαλε τοτε ισως και να το κανουν!δεν ξερω γιατι αλλα φιλε μου μου κανεις κατι για το tim που εχει να κανει με τορτοκα κομπανι μακαρι να βγω ψευτης.γιατι αν εφτασε και σε αυτο το σιμειο να βαζει δικα του ατομα να γραφουν στο furom προσπαθοντας να μαζεξουν τα αμαζευτα που γινοντε στο πισοδερι τοτε καλητερα να μην υπαρχη αυτο το furomΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
-
ναι ρε φιλε γιατι τουλαχιστον οταν τα ειχε ο τοττης,του την λεγαμε αλλα καναμε σκι!και οχι αγωνες σε ανωμαλο δρομο.ετσι δεν ειναι φιλε μου.πεσ μου μια μερα που γουσταρες το σκι η την σανιδα που εκανες ε!συγνωμη κι ολας.ενταξει πολλα λογια περσι ,αλλα σε σχεση με φετος,τα λογια πολυ μεγαλητερα,και μονο λογια.νεα ρατρακ μας ελεγαν και ακομα περιμενω να τα δω,αλλα πουθενα.σημερα ολες η πιστες ηταν σαν να κανεις σκι σε πλακα οικοδομεις τι τσιμεντο τι ηρακλης τι αφροδιτη το ιδειο και το αυτο.ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
Comment
-
ναι φιλε αγαθο εριξε λιγο χιονακι,αλλα σημερα που πηγα πανω και παλι μετα απο 20 με 30 ποντους χιονι η πιστες παλι μαυρες.παλι πετρα.τωρα πως γινεται μετα απο σχετικα αρκετο χιονακι να εχουν και παλι αυτα τα χαλια δεν το καταλαβενω?[i]"ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
Comment

Comment