Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παιδεια σκι;;;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παιδεια σκι;;;

φετος πηγα μονο καιμακτσαλαν 6-7 φορες
    παντα, καθε φορα στις ουρες στα λιφτ παρατηρουσα το εξης:
    πολλα πιτσιρικια, ερχοταν, πατουσαν απο εδω πατουσαν απο εκει για να σε περασουν
    επιπλεον το ιδιο διαπιστωσα οτι κανουν κ πολλοι μεγαλυτεροι (40+)
    πχ βρισκουν εναν 13ο ξαδερφο στην ουρα, τον χαιρετανε, κ σε σπρωχνουν κ καλα για να περσουν πιο μπροστα...ειναι και καλα παρεα" με εκεινον
    κ ερωτω:
    ως λαος δεν εχουμε παιδεια;;;
    δεν μπορουν οι γονεις να μαθουν στα παιδια τους να περιμενουν στην ουρα.
    εχω ζησει δυο χρονια Αγγλια.Εχω παει εξωτερικο πολλες φορες , σε αρκετες χωρες (δοξα τον θεο) και σε ΧΚ
    πουθενα δεν ειδα πιτσιρικια να συμπεριφερονται ετσι
    ισα ισα...
    μονο μια φορα στο Zauchensee το ειδα αυτο, αλλα τελικα το πιτσιρικι ηταν Ρωσακι...
    δηλαδη ακομα και στα 2.000μ, ακομα κ εκει φαινεται ποσο ουγκαντα ειμαστε;;;;"

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

την τελευταια φορα στο Καιμακ, ητνα μπροστα μου μια μητερα με το παιδι της...απο γερμανια προφανως, με ελληνα πατερα απο οτι διαπιστωσα μετα...
    οι καημενοι, μαθημενοι προφανως σε εναν αλλο κοσμο, τους περνουσαν ολοι...
    καναν 30 λεπτα να παρουν το πιατακι...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Το μικρό παιδί φίλε κάνει ότι του μαθαίνει ο γονιός του. Έχω καταλήξει ότι τα περισσότερα στραβά στην ελλάδα είναι γιατί έχουμε μεταφράσει λάθος την λέξη μαγκιά στο μυαλό μας. Το παρατήρησα και εγώ αυτό που λες και έχεις απόλυτο δίκαιο ότι έτσι γίνεται. Ο πατέρας αν δει το πιτσιρίκι του θα πει δες το τσακαλάκι μου πως τρύπωσε και βγήκε πρώτο στην ουρά, δεν μασάει μία, ίδιος ο μπαμπάς του είναι". Το πιτσιρίκι θα δει ότι ικανοποίησε τον μπαμπά του και δώστου η αλαζονεία στα κόκκινα!!!

Το φαινόμενο δεν είναι γενικό φυσικά, αλλά δυστυχώς είναι αρκετά συχνό.
      "

Comment

Working...
      X