Θα σας δωσει την απαντηση σε λιγο ο Παπανικος [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
Collapse
X
-
πραγματικα δε ξερω γιατι δεν ανοιξε το χιονοδρομικο σημερα.Αν δεν είναι αυτες οι μέρες για χιονοδρομίες τότε ποιές είναι?Και ένα πράγμα ακόμα.Απαράδεκτο να λές οτι ο δρόμος είναι κλειστός,και έτσι να αποτρέπεις κάποιους να ανεβούνε στο βουνό, ενώ τα μηχανήματα κάνανε τα πάντα και τον κρατούσανε όλη την ώρα ανοικτό.Ανέβηκα και το είδα.δεν το άκουσα απλά.http://etsiapla.blogspot.com
Comment
-
exei 1 metro xioni k apo to apogevma m eipan xalarose kapos o keros.. kata ta alla eixan kosmo simera ta xania ara dromoi anixtoi gia xionodromiko dne ksero giati lene oti einia klistos.. isos logo pagou kai n apofevgete o sinostismos gia n katharistoun parking klp..
Comment
-
Εγώ πάντως ανέβηκα μια βόλτα το μεσημεράκι έτσι για να δώ τι γίνεται.. Ακόμα και εκέινη την ώρα συνάντησα 3-4 εκχιονιστικά, ο δρόμος πεντακάθαρος και μόνο από τη διασταύρωση για χιονοδρομικό είχε λίγη λασπουριά, αλλά και πάλι πήγαινες άνετα.. Και τα parking ήταν ψιλοκάθαρα. Εντάξει φοράω και χειμερινά, αλλά ένα απλό μπροστοκίνητο εχω και αλώνιζα...
Τώρα για το χιονοδρομικό που ήταν κλείστο... Στις 14:30 που πήγα πάνω, και αέρα μπόλικο είχε και ομίχλη αρκετη... Δεν μου φαίνεται και υπεβολική η απόφαση να μην το ανοίξουν... Εκτός κι'αν ήταν μια καλή δικαιολογία αν δεν μπόρεσαν να συμμαζέψουν τις πίστες μέτά από 2 μέρες καλής χιονώπτωσης...
Και όντως χιόνι χαλαρά από 70εκ. μέχρι και πάνω από μέτρο... Μια χαρά!sigpic
Comment
-
Αρκετο χιονι φαινεται απο δω μεχρι Πορταρια,περισσοτερο στην Μακρυνιτσα! Ενω επεσε και η νυχτα και φαινονται και τα φωτα απο τα εκχιονιστικα!!! Αμα το κρατησει μεχρι το Σ/Κ, απο την αλλη εβδομαδα θα μετραμε μετρα απο χαμηλα!! [i]"Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
www.meteo.gr
www.meteovolos.gr
Comment

"

Comment