Σημερα εμαθα οτι ηρθε νεο ρατρακ στο πισοδερι,παλιο λενε οτι ειναι αλλα αυτο εμας δεν μας ενοχλη.αρκη να κανει την δουλεια του μπας και δουμε ενα σωστο πατιμα εκει πανω,και του πισοδεριου επιτελους ανοιχτη!αν και αυτο το σ/κ η πισοδεριου ειναι και παλι κλειστη[i]τοτε ρε παιδια τα πραγματα δεν θα γινουν καλητερα ποτε,για φετος τουλαχιστον"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΝΕΟ ΡΑΤΡΑΚ
Collapse
X
-
Δεν πειραζει ρε mek και τα παλια κανουν δουλεια αρκει να ξερεις να τα δουλευεις.
Εαν το Πισοδερι δεν ανοιξει το επομενο Σ/Κ θα ειναι απαραδεκτοι.
Μεσα στις γιορτες πλασαραν ενα ψεμα οτι δεν ειχε χιονι και το κρατουσαν κλειστο. Οι ξενοι που δεν ξερουν το βουνο μια χαρα τους πιστευαν, εμεις που πηγαμε με τα ποδια και το ειδαμε τι να συμπερανουμε???
Παιδια φροντηστε να εξελιχθειτε συντομα γιατι δεν θελω να διωχνετε τον κοσμο απο το βουνο μας. Ακουσα πολλα παραπονα τις ημερες των γιορτων και στεναχωριομουν πραγματικα γιατι δεν θελω να φευγει δυσαρεστημενος ο κοσμος.εμείς οι βλάχοι όπως λάχει
-
...προφανως ημουνα τυχερος και κατεβηκα την πιστα πισοδεριου τις γιορτες. εχω να πω οτι ητανε μια χαρα η ποσοτητα χιονιου για κατεβασματα! δεν θα λεγαμε οχι αν ειχε κι'αλλο ακομη χιονι, αλλα συγουρα δεν ητανε λογος να μην λειτουργησουν αυτην την ομορφη πιστα!good friends don let you do stupid things...alone!
Comment
-
φιλε μου στελιο11 ησουν τυχερος εμεισ ομως οχι.το μαμοτο ειναι οτι βλεπαμε το χιονι στην πιστα του πισοδεριου που ηταν αρκετο,και αυτη η λαλακες μασ ελεγαν οτι δεν θα την ανοιξουν γιατι το χιονι ειναι οριακο,και αν το πατισουν θα χαλαση η πιστα.πεστε μας ρε λαλακες ποτε ειχατε σωστα πατιματα στης πιστες! τελος παντον φιλοι μου το θεμα ειναι οτι υπηρχε υπερ αρκετο χιονι στο πισοδερι αλλα κανεις για να το στροση σωστα,και οπως τα βλεπω τα παντα χαθηκαν,γιατι χιονι δεν ερχεται απο πουθενα.ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
Comment

Comment